selam kızlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamıyorum buralara... hatırlarsanız tüp bebek yaptıracaktım ben ama o cesareti kendimde bulamadım gözümü korkutuyo o tedavi süreci... son 1 kez daha kendim denemeye karar verdim, wannebemum tavsiyelerin üzerine arı sütü- bal-polen karışımına başladım sonunda umarım işe yarar:) inşallah doğru bi karar vermişimdir kendim deneme konusunda
cnm kimse olmuyo diye ben de pek girmiyorum buraya, noldu sonucun kaç çıktı? ben ankara hacettepeli bi prof.la mailleşiyorum bana biraz umut oldu, bu konu hakkında yeterli bilimsel delil olmadığını söyledi... yani bikaç yıldır yapılan bi araştırmaymış bu çok bu sonuca bel bağlama yine önlemini al ama moralini bozma diyo bana ısrarla... lütfen olumlu düşünmeye çalış sendeduman nerelerdesin????
çokçokçokçokçok moralim bozuk....amh degerime ilk kez bakıldı sonucu tahmin etsemde ..şimdi çok sert bi tokat gibi yüzüme indi.
kalbim agrıyooo
cnm arı sütü bal polan çook iyi seçim şifa olsun inşallah...
cnm benim fsh değerime bakılmadı sadece amh bakıldı ona gre de dr erken menoğoz teşhisi koyud, ne kadar erken de olsa önümde bikaç yıl olduğunu biliyorum ama ister istemez morali bozuluyo insanın... hani en azından 1 kere sağlıklı hamilelik geçirebilsem içim rahatlıycak...pıhtılaşma var bende onun için iğne kullanıyorum bebekte gen incelemsi yapıldı birde... moral çok önemli kesinlikle inanıyorum strese bağlı olarak insan kendini çok daha kötü bi duruma sokabiliyo...Allah yardımcımız olsun hepimiz.duman slm arkadaşım kulaktan duyma şeylere inanma sakın
fsh ın kaçtı canım senin ve lh hormonun söyle yardımcı olaym
menepoz adet dünlerin uzar tatlım kısalmazki
birde şu amh testi inanın bunlarla baş ederiz hepsi strese baglı dr ben ilk gittigimde allah belasını versin o dr un bana menepoza giriyorsunuz fsh bir ışık hemen aşılama dedim nasıl aglamıştım sormayın
sonra tabi akıllandım bilgilendim onu bana demesnin üstünden 4 sene geçti maşallah turp gibiyim
taman fsh yüksek kaliteli yumurtam yok ama yumurtam var sonuçta mücadele ediyorum 2 aya kadar tüp yaptıracagım
sen kan pıhtılaşması için testler yaptırdınmı ya eşin dna hasar testi çünkü bebeklerin kayıplarında bunlar birincşi sırada etken
ben buraya sık girmiyorum erkek infertiletis ve pcolular bölümündeyim ne sorun olursa bana özelden sorun
önce inanın arkadaşlar
arkaşımın yengesi 45 yaşında tüp bebekle bir kızı var hemde tek yumurtayla
cnm kimse olmuyo diye ben de pek girmiyorum buraya, noldu sonucun kaç çıktı? ben ankara hacettepeli bi prof.la mailleşiyorum bana biraz umut oldu, bu konu hakkında yeterli bilimsel delil olmadığını söyledi... yani bikaç yıldır yapılan bi araştırmaymış bu çok bu sonuca bel bağlama yine önlemini al ama moralini bozma diyo bana ısrarla... lütfen olumlu düşünmeye çalış sende
cnm valla ben anlamadım kimi çok kötü diyo bu sonuca kimi en az 6-7 sene diyo ben olumlusunu seçiyorum kendime, ne kadar erken de olsa bence rahat bi 5 yılımız var önümüzde o ana kadar da bebeklerimiz olur güzel düşünmemeiz olumlu olmamız çok önemli yaa diğer türlü herşey kötü oluyo, sen şimdi yeni öğrendiğin için böylesincanımsın sonuçlarımız aynı...0,45 benimde((
içime su serpildi ama sabahtan beri fenayım,olumlu düşünmeye çalışacagım ama bugün bunu başaramadım...
ne aşamadasın?regli oldun mu?fsh ve klasik 2.gün testlerini yaptırdın mı?
merhaba hoşgeldin, canım anti mullerian hormonuna bakılıyo(amh testi) yumurtalık rezervini gösteriyo... herhangi bi labaratuvarda yaptırabilirsin ama yinede dr una bi danış bence...inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz çok zor bi süreçmiş bu :18:arkadaslar merhaba bu yumurtalık rezervı testı nasıl oluyr bızde cocuk sahıbı olmak ıcın ugrasıyrz 2senedır butun testlerım yapıldı adetın3.gunu fsh 10,8 lh 24 cıktı yasımda 24 42kılodayım yumurtamam cok kotu olmadıgını soyledı doktorum tabı cok tedavı gorduk 3asılama 1tup bebk ama olmadı tabı bu erken menapoz banada soylenmıstı nasıl hangı testlerden anlasılıyrkı kesın yasımızı ogrenıyrmuyuz bıde doktrum bana suan dınlenmeyı dusundugum ıcın fash yukselmemesı ıcın bır hap verdı onu kullanıyrm bakalım umarım hepımızın hayırlısıyla saglıklı bebeklerı olur tez zamanda...
cnm valla ben anlamadım kimi çok kötü diyo bu sonuca kimi en az 6-7 sene diyo ben olumlusunu seçiyorum kendime, ne kadar erken de olsa bence rahat bi 5 yılımız var önümüzde o ana kadar da bebeklerimiz olur güzel düşünmemeiz olumlu olmamız çok önemli yaa diğer türlü herşey kötü oluyo, sen şimdi yeni öğrendiğin için böylesinben regl oldum 2.yi bekliyorum dr a gitmek istemiyorum aslında çağırmıştı adet oldugunda gel demişti ama ayaklarım gitmek istemiyo daha en sonuncusunu yeni atlattım ruhen toparlanmam lazım... haftaya haftasonu şehir dışına gidicem dönünce belki hafta içinde giderim dr a en azından bi konuşmak için...hala çok kararsızım ben
arkadaslar merhaba bu yumurtalık rezervı testı nasıl oluyr bızde cocuk sahıbı olmak ıcın ugrasıyrz 2senedır butun testlerım yapıldı adetın3.gunu fsh 10,8 lh 24 cıktı yasımda 24 42kılodayım yumurtamam cok kotu olmadıgını soyledı doktorum tabı cok tedavı gorduk 3asılama 1tup bebk ama olmadı tabı bu erken menapoz banada soylenmıstı nasıl hangı testlerden anlasılıyrkı kesın yasımızı ogrenıyrmuyuz bıde doktrum bana suan dınlenmeyı dusundugum ıcın fash yukselmemesı ıcın bır hap verdı onu kullanıyrm bakalım umarım hepımızın hayırlısıyla saglıklı bebeklerı olur tez zamanda...
valla bende anlamadım...saatlerdir google a amh 0,45 yazıp çıkan siteleri tarıyorummm..sanırım delircem
aslında benim fsh ım da yüksek çok büyük bir süpriz olmadı yani ama genede kabullenmesi zor bir durum...
anne olmak bizimde hakkımız degil mi?
zamana karşı yarışmak çok stresli..yaşadıkların kolay degil anlıyorum bende aralıkta düşük yaptım((ahhh canım yanıyooo ahhhh(((((((
ama bu degerler hormonlar beni öyle bir telaşa soktu ki beklemecek lüksüm yok gibi geliyo..
keşke bu ay gidip testlerini yaptırsamıydın acaba?
ölçülemeyesice:)))merhaba,
yumurtalık rezerv testi amh hormonu le ölçülüyormuş..(ölçülemeyesice:)(
zehir zıkkım oldum
nasıl bir hap verdi fsh yükselmemesi için.?buarada benimde fsh 10 11 arası gidip gelio
ölçülemeyesice:)))merhaba,
zehir zıkkım oldum
nasıl bir hap verdi fsh yükselmemesi için.?buarada benimde fsh 10 11 arası gidip gelio
çok garip bi durum dimi hamile kalıyosun herşey olunda vs sonra bi öğreniyosunki erken menopoz riskin var, bizimde hakkımız tabiki canım Allah yazdıysa ki inşallah yazmıştır bigün bizde anne olucaz, ben ilk evlendiğimde yani 1.5 yıl önce 2-3 sene filan çocuk filan istemiyordum kesinlikle... sonra ne olduysa bi anda döndüm ve iyikide dönmüşüm yoksa ne kadar zaman kaybedecektimşimdi her gün rüyamda bu işle uğraşıyorum inanlır gibi diil, hergün kesintisiz bebek ve bebekle alakalı bi rüya görüyorum... kesinlikle biizm bekleyecek lüksümüz yok, hatta bi bebeğim olsun yaşını doldurunca 2.yi isteyeceğim ben sadece 2.adetimi de görmek istiyorum,etrafımdaki kimse bilmiyo böyle bi riskim olduğunu artık bi yandan da çekiniyorum 2 ayda bi hamile kaldığım için, kimse umrumda diil demek istiyorum ama olmuyo biri bi laf söylerse canım sıkılır benim... 2 haftaya kadar adet olurum ve inşallah yeniden başlarım cnm...
ölçülemeyesice:)))
yaa bizim şanssızlığımız tıp çok gelişti eskiden amh mı varmış herkes çatır çatır hamile kalıp doğururmuş valla...ben hiç bilmiyorum duymadım eskilerden çocuğu olmayan şimdi yeni nesile noluyosa bi nazlı olduk vallaa:)
cnm ne kadar güzel bi duygu dimi hamile kalmak, kesinlikle mucize ayaklarım yere basmıyodu hiçbirinde en sıkıntılı anımda elimi karnıma koyuyodum ve rahatlıyodumevet senin adına gerçekten çok büyük bir şok bu...ben hamile kalmadan önce fsh sonucumu biliyordum 2 kez tüp denedik olmadı zar zor yumurtam oluyordu biliyordum sonrasında doğal yolla hamile kalınca mucizeydi bu...rüya gibiydi biranda da uyandık işte bırakıp gitti bebeğimiz..mucizemiz bizi terketti
beklemeyerek çok doğru bir karar vermişsin gerçekten..ben yıllarca korundum şimdi o kadar pişmanım kii..ahh bilseydim ahhh
kimse ,ile bu durumu paylaşamak zorunda degilsin..zaten paylamaman en mantıklısı.stresten başka bir işe yaramaz.habire sorup dururlar gerildikçe gerilirsin...bebek fikri aklımdan 1 an olsun çıkmıyor benimdee...bu kadar çok isterken ALLAHIMM bizede nasip ettt.
bu arada çalışmalar devam mı?
evet cnm aynnen öylee tüm bunları bilmesek belkide daha rahat hamile kalıcaz ama yok şu olabilirmi yok yumurtalarım kalitesiz acaba düşecekmi şimdi kırk tane tilki dolaşıyo kafamızda...ahahaha hakkaten ama ölçülemeyesiceee
cehalet mutluluktur dumancığım:)
cnm ne kadar güzel bi duygu dimi hamile kalmak, kesinlikle mucize ayaklarım yere basmıyodu hiçbirinde en sıkıntılı anımda elimi karnıma koyuyodum ve rahatlıyodumama benimde hep kısacık sürüyodu hevesim kursağımda kalıyodu... iş yerimde mecburen paylaşmak zorunda kalıyorum cnm dosyalar filan bazen ağr kaldırmam gerekebiliyo söylemezsem dikkat edemiyorum... suan korunuyoruz biz ama 1-2 hafta verdim kendime adetimden sonra yeniden başlayacağız... sen napıcaksın peki şimdi? tüp bebekmi yeniden yoksa kendinmi deneyeceksin?
merhaba,
zehir zıkkım oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?