Canımm Aydın Beye gidiyorsun demekkk..bende mail atmıştım geçen haftaydı sanırımm hemen yanındaki doktor dönmüştü bana..Durumumu konuşmuştukk..Herşeyi bildiğimi fsh 20 nin altına düştüğü ay gelmemi istemişlerdii..
Canım Lale arkadaşımız 2. tüp denemesinde hamile kaldı..Acıbadem Tayfun Bağıştı daktırı..Ama onun fsh çok yüksek değildi zaten rezerv azlığı endo yüzünden ameliyat olmasından kaynaklanıyordu..düşük doz iğne ve 5 gün önce hap galiba klomendi kullandı..Tedavi normalinden biraz uzun ilerleyerek yumurtaları büyüttülerr ama sonuç süper oldu..Nasib cnm hatta 5 yumoştu galiba toplandığında çok zor geçmişti opusu..Embriyolog kaliteleri kötü olabilir falan da demişti ama bakk o raddeye geldikten sonra işte Rabbim nasib edecekk..Ol dedi oldu yanii..İnş hepimiz bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşıcaz..
Ayyy gercekten mı???
Benim fsh 25lerde hatta bazen 50 oluyo...
Bana nie bisi demedi Aydın arıcı.
Hiç bahsetmedik fsh dan falan.
İki tane folikul gördü, dogum kontrol hapı kullanicam sonra 21 gun sonra tekrar bakılacak yumurtalara sonrada iğneye başlanacak.
Doktor bize yumurta az olduğundan beyin çok yumurta oluşması için fsh hormonunu çok fazla salgiliyo, bu yüzdende fsh degeriniz çok çıkıyor dedi.
Yani diyeceğim su; ben de fsh düşmeden yumurta oluşmaz yada kalitesiz olur die biliyorum.
Bana neden fsh düşür demedi. Yada sana neden düşürmen gerekir dediler??????:18:
Canım Lale arkadaşımız 2. tüp denemesinde hamile kaldı..Acıbadem Tayfun Bağıştı daktırı..Ama onun fsh çok yüksek değildi zaten rezerv azlığı endo yüzünden ameliyat olmasından kaynaklanıyordu..düşük doz iğne ve 5 gün önce hap galiba klomendi kullandı..Tedavi normalinden biraz uzun ilerleyerek yumurtaları büyüttülerr ama sonuç süper oldu..Nasib cnm hatta 5 yumoştu galiba toplandığında çok zor geçmişti opusu..Embriyolog kaliteleri kötü olabilir falan da demişti ama bakk o raddeye geldikten sonra işte Rabbim nasib edecekk..Ol dedi oldu yanii..İnş hepimiz bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşıcaz..
Valla bilmiyorum cnmm..Belkide 2 foliküle güvenerek dememiştirr..Ama benimde her ay folikül görünüyorduu..İlk tedavide 4 tane vardı büyümediler..İkincidee varmıydı daktır demedii ama hiçç yokmuş farzettim benn..İnş senin için iyi olur gülümm..Aydın Beyden çok memnun olan arkadaşlarım varrr..Senden haberlerini bekliyor olacağımm..bende cyclo kullanıyorum bakalım bu ay foliküller ne alemde bilmiyorumm..Benimde fsh martta 30 idii..Gittikçe düşürmeye çabalıyorum işte..
kızlar nabersiniz.muhabbet iimiş bende bi selam vereyim dedim :) çalışıyorum suan çooook sıkıldım evde olmak istiyorummmmm
Millstone söylediğin çok moral oldu canım bana. Bende bundan önceki 3 denememi Mustafa Bahçeci de yaptım. Birdaha kapısının önünden geçmem. Tayfun Bağış Hoca yı duydum. Bizim durumumuzdaki hastalarla ilgileniyormuş genelde. Yüksek dozda ilaç kullanmak işe yaramıyor. Burada birkaç yorum okumuştum Tayfun Hoca ile ilgili. Rezerv azlığı olan hastalarda başta klomen kullanıyormuş. Toplanmadan önve 1 dozda pregon kullanılp harika sonuçlar alıyormuş. Bende Cumartesi günü için randevu aldım bakalım. İnşallah kucağım dolu olarak çıkarım oradan. Allah ilk önce sizlerin sonra benim aularımı kabul eder inşallah.
Canim Bahceci hakkindaki olumsuz yorumunu biraz acar misin?
Ben de oraya basliyorum da o yuzden merak ettim.
Arkadaşım son üç denememi ben Bahçeci kliniğinde yaptım. Rezerv azlığı ve erkek infertilitesi sorunumuz. İlk tedavide yumurtalar toplandı. operasyon sonrası hoca geldi ve yumurtaların çatlamış dedi. Arada olur diye bir yorum yaptı Hoca. İkinciyide orada yaptık . İkincide de toplamaya bir gün kala çatladı yumurtalar. 3. ye gelin tekrar yapalım dediler yine gittik. ( Bizde ki sabrada bakarmısınız) Ve toplamaya 2 gün kala pazar günü kontrole çağırdılar. Nöbetçi doktor baktı çatlamış yumurtalar. Adam şaşırdı olmaz böle şey dedi. Şimdi siz gidin Hoca sizi arar dediler. Valla aylardır ne arayan var ne soran. Hadi ilk tedavide oldu . Sonra bu çatlama sorununa yönelik başka bir tedavi yapsana değil mi. 3 tedavide de aynı şeyleri yaptılar. Taa kaç km ötelerden işimi gücümü bırakıp geldiğime mi yanayım, Harcadığım paraya mı yanayım, İlgisiz ve suratsız tavırlarını çektiğime mi yanayım bilemiyorum. Senin anlayacağın zor hastayı sevmiyorlar. Fazla sorunu olmayan hasta istiyorlar. Hem para kazacak hemde itibar. Valla hastaların herbirine para gözüyle bakıyorlar.
Kafam karisti simdi iyice.
Bana yumurta rezervimin azaldigini, bir yumurtanin catladigini ve birinin de henuz durdugunu soyledi. Ardindan da adetimin 3. Gunu hormon testi istedi. 2 aydir kismet olmuyor bu testleri yaptirmak. Onumuzdeki ay yaptiricam diyordum ama ne yapsam ki?
Kafam karisti simdi iyice.
Bana yumurta rezervimin azaldigini, bir yumurtanin catladigini ve birinin de henuz durdugunu soyledi. Ardindan da adetimin 3. Gunu hormon testi istedi. 2 aydir kismet olmuyor bu testleri yaptirmak. Onumuzdeki ay yaptiricam diyordum ama ne yapsam ki?
Valla arkadaşım seni yanıltmak istemem ama benim canım çok yandı. Bizim gibi hastalarda Tayfun Bağış Hocayı çok iyi diyorlar. Ben cumartesi ona randevu aldım. Sende bir düşün istersen
Valla arkadaşım seni yanıltmak istemem ama benim canım çok yandı. Bizim gibi hastalarda Tayfun Bağış Hocayı çok iyi diyorlar. Ben cumartesi ona randevu aldım. Sende bir düşün istersen
Nisan bir gelişmeleri yaz lütfen
Ben de çok tereddütte kaldım, ama Aydın arıcı çok ii die duydum.
Lütfen yaz ki bizde bilgi sahibi olalım, doktor nasıl, ilk ne yapacak???
Aslında ben ağustos eylül gibi gitmeyi düşünmüştüm. Ama 15 gündür adet olamadığım için randevuyu öne aldım. Şimdi gittiğimde tedaviye başlarmıyım bilmiyorum. Sadece muayene olmayı ver ağustosa kadar neler yapmam gerektiğini konuşmak istiyorum ama hakkımızda hayırlısı bakalım
Ay arkadasim bu tayfun hoca istanbulda degilmis ki.
arkadaşlar bişi sormak istiyorum benim fsh 6.17 lh 3.42 e2 72.50 normalmi sizce yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?