kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım yumurta rezervini yükseltiyormuş tüpe kadar denicem duyanınız varmı
arkadaslar,
hani bi yazi gondermistim. 40 yasimin hikayesi diye. orada yazan omer nazar diye biiri var. bitkisel ilaclari varmis kendi sirketinin uretigi. bilen var mi acaba?
canım yaa ben biraz arastirdim. kendisi dahiliyeciymis aslinda aku falan da yapiyormus. uygur kokenli cin tibbi egitimi almis.. farabim diye bir ilac firmasi kurmus. bitki karisim tabletleri ve caylari var. :44:
kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım yumurta rezervini yükseltiyormuş tüpe kadar denicem duyanınız varmı
kk da okudugum kadari ile siparis verilen yeri aradiklarinda omer hoca ile gorusun ona gore gonderilim diyorlarmis. muayenehanesini arayip derdini anlatip yada bizzat gorusup ona gore verdigi seyleri kullaniyormussunuz. gebze yuksek teknolojide ders veriyormus. ancak daha dise dokunur bir bilgi bulamadim..
Görmemiştim cnm..Nette kısa bir araştırma yaptım var bazı sitelerde ama ne bileyim o kadar maranki saraçoğlu falan varkii hiç bilinmedik duyulmadık tırsarım benn:18::18::18:
Duymakta ne kelime canım aldım bir zaman içtimde hattaa..evde halen de varrr üşeniyorum yapmayaa..Dumanında dediği gibi hayıt hormonları düzenliyorrr..Şifa olsun cnmmm..Tadı acıdır birazz çok koyma demleme yapacaksannn..
ben yarin buldugum telleri ararim arkadaslarim. bakalim ne cikacak.
valla ara ara bıkıyorum tum bunlardan. oku oku arastir merak et bisi bulamadan oyle kal. yok buydu bu buydu. valla sıkıldım yaaa. elimden geldigince isyan etmeyeye calsiisyorum. kendime kızıyorum ama ne fayda. kendime teshisler koyuyorum yok bilmem ne...
ben ilerlemeye calisiyorum ama hep durdugum yerdeyim sanki...
tamam canım denim bakalım yumurta rezervim düşük endo var lap oldum işte bekliyorum offffffffff ya çok korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktan bazen herşeyi bırakasım geliyor zaten3. hiç düşünmüyordum nasıl oldu bilmiyorum kendimi birden antalyada buldum vardır bundada bir hayır deyip başlicam hakkımızda hayırlısı artık
canım durumlarımıız aynı yaşımızda:) merkezimizde:) sen hiç geçen yılları düşünme,önündeki süreci iyi geçirmeye çalış..hayıtı bende içtim,prolaktinimde yüksek..2 yıl önce bi duyup başlamıştım..4 cm lik kistim vardı ve 10 kadar içtim sanırım bi dahaki gittiğimde kist yoktu..ne bileyim işe yaradı sanırım...geçen ayda kaynatma işine üşendiğimden yağını aldım..küçük bi şişe..suya 3 damla damlatıp içtim ama onuda bıraktım..ben hiç devam edemiyorum böyle şeylere..tedaviye kadar iç,çok övüyolar çünkü..şifanın nerden geleceği belli olmuyo bazen..şifa olsun:)
dumancim valla bisizler anliyorsunzu baska da yok...
gulem ve encan: kizlar cok gecmis olsun sizlere... takip ediyourm sizi
not: baska bir siteden alinti:
elif demir dedi: Doktorumuzun adı Ömer Nazar. Doğu Türkistanın en ünlü doktorunun oğlu. Hem bildiğimiz batı tıbbı hemde çin tıbbı okumuş. En basitinden sadece nabıza 4 parmağını koyarak kanın o 4 parmağa vuruş sırasına ve şiddetine bakarak yaklaşık 700 hastalığın teşhisini koyabiliyor bu amca
Babasının vasiyeti üzerine Türkiyede olduğunu duymuştum. Muayenehanesinde hasta kabul ediyor. Gebze yüksek teknoloji enst. öğretim görevlisi ve Cerrahpaşa tıp fakl. alternatif tıp dersleri veriyor. Google dan Ömer Nazar diye aratırsanız bir sürü bilgiye ulaşabilirsiniz. Telefon: 0212- 5724414 Randevular genelde 2-3 ayı bulabiliyor.
dumancim bir wannabemummy gordum sanki
arkadaşlar bişi sormak istiyorum benim fsh 6.17 lh 3.42 e2 72.50 normalmi sizce yardım edermisiniz
canım durumlarımıız aynı yaşımızda:) merkezimizde:) sen hiç geçen yılları düşünme,önündeki süreci iyi geçirmeye çalış..hayıtı bende içtim,prolaktinimde yüksek..2 yıl önce bi duyup başlamıştım..4 cm lik kistim vardı ve 10 kadar içtim sanırım bi dahaki gittiğimde kist yoktu..ne bileyim işe yaradı sanırım...geçen ayda kaynatma işine üşendiğimden yağını aldım..küçük bi şişe..suya 3 damla damlatıp içtim ama onuda bıraktım..ben hiç devam edemiyorum böyle şeylere..tedaviye kadar iç,çok övüyolar çünkü..şifanın nerden geleceği belli olmuyo bazen..şifa olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?