Canım herseyin normal gibi....
Benim değerlerle karşılaştığında ise süper...
Maşallah...
Sende yumurta rezerv azlığı falan olmaması gerek..
Doktor peki ne dedi????
Bak benim değerlerim fsh:25 lh:39 e243:
canım günaydın bende hormonal bişey yok endometriyozis nedeniyle yumurtalarda kalitesizlik var inşallah busefer güzel şeyler olur hepimiz için
canım benim tüplerde sıvı varmış rahme aktığı için bebek tutunamıyormuş dr tek sorun onu gördü amaliyat oldum adet döneminden sonra tüp denicez hayırlısı artık
Himmmmm...
Canım ya Allah kolaylık versin...
Hiç bisi göründüğü gibi deil...
Herkeste bı dert var..
Dünya iste...
Neyse bu halimizede çok şükür.
Tedavi gordun mü hiç, tüp bebek falan yaptırdın mı?
günaydın kızlaar...nisanbir nslsn cnm?? encan senden nbr?
veee sanki altta tanıdık bi isim görüyorum :)))
merhabalarr arkidişlerr,,,
çok olamasada takip ettim ama yazmadım yazamadım malum dumanınım içinde bulunduğu ruh hali benzerliğinden olsa gerek...
arada içime kapanıyorum ....
Canım ya merhaba, benim fsh yüksek dolayısıyla rezervim az, bu bahsettiginiz içilmesini düşündüğünüz şey nedir acaba?
hayırdır cnm bişeymi kaçırdım ne haberi bekliyosun?? ben iyim bugün gördüm kırmızıları oturdum:) birde üstüne akşam yenidoğan bebek ziyareti ohhh kendime geldimİyiyim canım ama cumartesi günü hayırlı haberler alırsam daha da iyi olacağım. Sen nasılsın ?
ne ameliyatı oldun yahu geçmiş oldun ciddi bişey yoktur inş.merhaba kızlar ben bugün çok giremedim amaliyat oldumya geçmiş olsuna gelen giden oluyor bide buranın pazarıydı gezdim dolaştım şimdide yemek yapıyorum canlarım nasılsınız gününüz nasıl geçti
wannee benim uzun sürmedi bak arabesk hallerimmerhabalarr arkidişlerr,,,
çok olamasada takip ettim ama yazmadım yazamadım malum dumanınım içinde bulunduğu ruh hali benzerliğinden olsa gerek...
arada içime kapanıyorum ....
hayırdır cnm bişeymi kaçırdım ne haberi bekliyosun?? ben iyim bugün gördüm kırmızıları oturdum:) birde üstüne akşam yenidoğan bebek ziyareti ohhh kendime geldimiyim yaaa
ne ameliyatı oldun yahu geçmiş oldun ciddi bişey yoktur inş.
wannee benim uzun sürmedi bak arabesk hallerimseninde uzun sürmesin özletme kendinii
kızlar ben yarın akşam 3 günlüğüne eşimin memleketine gidicem yarın gün içinde gelirim ama gelemezsem şimdiden hoşçakalın,kendinize iyi bak,inşallah bu tatil kafamı dinlemem içinde iyi bi fırsat olur...
lap oldum canım anne olmak için kestirip biçtiriyoz işte rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
lap neki?:26::26::26:
hayırdır cnm bişeymi kaçırdım ne haberi bekliyosun?? ben iyim bugün gördüm kırmızıları oturdum:) birde üstüne akşam yenidoğan bebek ziyareti ohhh kendime geldimiyim yaaa
ne ameliyatı oldun yahu geçmiş oldun ciddi bişey yoktur inş.
wannee benim uzun sürmedi bak arabesk hallerimseninde uzun sürmesin özletme kendinii
kızlar ben yarın akşam 3 günlüğüne eşimin memleketine gidicem yarın gün içinde gelirim ama gelemezsem şimdiden hoşçakalın,kendinize iyi bak,inşallah bu tatil kafamı dinlemem içinde iyi bi fırsat olur...
oyyyy gülüm benim laparaskopi amaliyatı kısaca lap işte kısa yazmak daha iyi oluyor beni güldürdün rabbim de seni güldürsün
hımmm hamişmisin pek test yaptın dimi? kötü bişey yoktur inş.canımCanım adetim geçeli 15 gün oldu daha gelmedi kırmızılar. O yüzden dedim doktordan haber bekliyorum diye. Kötü bir şey var mı diye üzülüyorum ya o yüzden
bilmiyodum hoş açılımını da bilmiyorum ne ameliyatı oldugunu ama olsun duymuştum :)
hımmm hamişmisin pek test yaptın dimi? kötü bişey yoktur inş.canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?