Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım günaydın bende hormonal bişey yok endometriyozis nedeniyle yumurtalarda kalitesizlik var inşallah busefer güzel şeyler olur hepimiz için

canım benim tüplerde sıvı varmış rahme aktığı için bebek tutunamıyormuş dr tek sorun onu gördü amaliyat oldum adet döneminden sonra tüp denicez hayırlısı artık

canım günaydın bende hormonal bişey yok endometriyozis nedeniyle yumurtalarda kalitesizlik var inşallah busefer güzel şeyler olur hepimiz için

Himmmmm...
Canım ya Allah kolaylık versin...
Hiç bisi göründüğü gibi deil...
Herkeste bı dert var..
Dünya iste...
Neyse bu halimizede çok şükür.
Tedavi gordun mü hiç, tüp bebek falan yaptırdın mı?

canım benim tüplerde sıvı varmış rahme aktığı için bebek tutunamıyormuş dr tek sorun onu gördü amaliyat oldum adet döneminden sonra tüp denicez hayırlısı artık

İnsallah hayirlisiyla da en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın...
Biz de senin güzel haberlerini okuruz insallah..

evet canım iki kere ilk denememde gebe kaldım 8 haftalık düşük oldu ikinci denememde tutmadı şimdi 3 denememi yapacağım antalyada tedavi görüyorum işte böyle

günaydın kızlaar...nisanbir nslsn cnm?? encan senden nbr?

veee sanki altta tanıdık bi isim görüyorum :)))

günaydın kızlaar...nisanbir nslsn cnm?? encan senden nbr?

veee sanki altta tanıdık bi isim görüyorum :)))

merhaba kızlar ben bugün çok giremedim amaliyat oldumya geçmiş olsuna gelen giden oluyor bide buranın pazarıydı gezdim dolaştım şimdide yemek yapıyorum canlarım nasılsınız gününüz nasıl geçti

merhabalarr arkidişlerr,,,
çok olamasada takip ettim ama yazmadım yazamadım malum dumanınım içinde bulunduğu ruh hali benzerliğinden olsa gerek...
arada içime kapanıyorum ....

çok olamasada takip ettim ama yazmadım yazamadım malum dumanınım içinde bulunduğu ruh hali benzerliğinden olsa gerek...

Tamam canım ama merak ettim bak ben seniii ve kızlarr..Arada yazz açılırsınn..Ya ben 6-7 ayın verdiği durumu kabullenme mi ne bilem eskisi kadar girmiyorum sankii o durumaaa..Ay büle derim yarınn girerim heeee..Anlamadımm bendeee kendimii

İyiyim canım ama cumartesi günü hayırlı haberler alırsam daha da iyi olacağım. Sen nasılsın ?
hayırdır cnm bişeymi kaçırdım ne haberi bekliyosun?? ben iyim bugün gördüm kırmızıları oturdum:) birde üstüne akşam yenidoğan bebek ziyareti ohhh kendime geldimiyim yaaa

ne ameliyatı oldun yahu geçmiş oldun ciddi bişey yoktur inş.

wannee benim uzun sürmedi bak arabesk hallerim seninde uzun sürmesin özletme kendinii

kızlar ben yarın akşam 3 günlüğüne eşimin memleketine gidicem yarın gün içinde gelirim ama gelemezsem şimdiden hoşçakalın,kendinize iyi bak,inşallah bu tatil kafamı dinlemem içinde iyi bi fırsat olur...

lap oldum canım anne olmak için kestirip biçtiriyoz işte rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Canım adetim geçeli 15 gün oldu daha gelmedi kırmızılar. O yüzden dedim doktordan haber bekliyorum diye. Kötü bir şey var mı diye üzülüyorum ya o yüzden

oyyyy gülüm benim laparaskopi amaliyatı kısaca lap işte kısa yazmak daha iyi oluyor beni güldürdün rabbim de seni güldürsün
bilmiyodum hoş açılımını da bilmiyorum ne ameliyatı oldugunu ama olsun duymuştum :)

Canım adetim geçeli 15 gün oldu daha gelmedi kırmızılar. O yüzden dedim doktordan haber bekliyorum diye. Kötü bir şey var mı diye üzülüyorum ya o yüzden
hımmm hamişmisin pek test yaptın dimi? kötü bişey yoktur inş.canım

bilmiyodum hoş açılımını da bilmiyorum ne ameliyatı oldugunu ama olsun duymuştum :)

hımmm hamişmisin pek test yaptın dimi? kötü bişey yoktur inş.canım

canım laparaskopi göbekten iki delik açılıp kamare ile içi gözlemlenen bir operasyon tüplerde sorun olupolmadığına bakılıyor yapışıklık varsa gideriliyor bende tam bilmiyordum olunca öğrendim kansız yarasız bir amaliyat sadece iki küçük delik oluyor okadar daha çabuk ayağa kalkıyosun işte böyle tatlım iki ay dinlenmenin ardından tüp denenecek hayırlısı artık

kizlar
ben bu ömer nazari aradim. adam gormeden bisi vermek istemiyor ama ben bi tanidik soktum araya daha bi konustu. rahim duvari inceligi icin safranli tablet verdi. alicam bakalim. eger istanbula gelecek olursam bi gidicem de.
sevgiler hepinizi gununuz aydin olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…