encan gecmis olsun cok. ben de olmustum laparoskopi. insallah sifa olmustur.
wannabemummy nasilsin???
kizlar
ben bu ömer nazari aradim. adam gormeden bisi vermek istemiyor ama ben bi tanidik soktum araya daha bi konustu. rahim duvari inceligi icin safranli tablet verdi. alicam bakalim. eger istanbula gelecek olursam bi gidicem de.
sevgiler hepinizi gununuz aydin olsun insallah...
Hayırlı cumalar
RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
mantı kuşummm şöleböleyim
sen nasılsın?gene geldiler bana soldan soldan..
geçen haftalarda isyankardım sonra tövbe ettim ama şimdi gene dillendirmesemde aklımdan garip garip düşünceler geçiyor...
İnsanız ve aciziz heleki bu konu da çok çagresiziz..
allah yardımcımız olsun
Hayırlı cumalar
RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
geçen haftalarda isyankardım sonra tövbe ettim ama şimdi gene dillendirmesemde aklımdan garip garip düşünceler geçiyor...
allah yardımcımız olsun
Wannabemummy
allah yardımcımız olsun
Merhaba;
Peki bu adam yüksek fsh için bisi veriyo muymuştu???
Kullanıp memnun kalan var mı????
ah arkadaslarim allah hepimize sabir versin. ben de ara ara cok sıkılıyorum bu durumlara. ama umut etmekten elimizden geleni yapmaktan dua etmekten baska?
mubecce canim yuksek fsh icin de bir seyler var sanirim. bu safranli tablet hem rahim duvarini duzeltiyor hemde yumurta kalitesini arttiriyormus. bildigim bi bu. farabim markasi. internette orjinshop diye bir yer cikiyor telefonla siparis veriliyor. ben ilk aradigimda omer hocaya danisin dediler. ama omer beyle yuz yuze gorusmek lazim. benim duydugum gebze yuk. tek. de calisan 48 yasinda bir hanimin onun verdigi bitkisel ilaclar ile hamile kaldigi. ama bunlar oradan buradan duyduklarim. baska bir siteden buldugumu da yazmistim burada. bir de yagmursesi isimli bir arkadas kullanmis. 40 yasimin :72hikayesinini yazan. o bizzat gorusmus ve işe yaradigini soyluyor. zaten bende orada okuyunca ogrendim. kk'da baska bir forumda birilerine bisiler vermis ama baska sonuc yazan yok. arastirmaci gazeteci kivamina geldim valla.
ben kitap kitap diyorum ya. orada ovulasyona kadar ayri ovulasyondan sonra ayri bisiler oneriyor. cogu da turkiyede yok.mesela çin yüksük otu (rehmannia) buyur buradan yak. nereden bulucam ben onu. hadi yurtsisindan getirteyim dicem gumrukte takilacak.mesela macun macun dedim sabah aksam alayim ancak belki de ovulasyon sonrasi daha etkili olacak. ne biliyom ki. yani boole kafam karisti.
iste ben boyle bi heves arastirip okuyom sonra bi duruluyorum. bi bikip usaniyorum. sanırım eşim artık delirdigimi dusunmeye baslad
insanlar bana aciyor. evlat edin diyen. cocuk zor diyen. ben ot hap vitamin bilmem ne varmis dedigimde aaa oyleemiymisss bak bak neler varmis sen artik kitap yazarsin diyen. ne ararsan var.
Haklısın...
İnsanlara eğlence bı yerde, cekmeyen anlamaz zaten halimizi.
Aslında bende okuyorum ama guvenemiyorum, acaba başka bı etkisi olur mü? Olan iki tane folikulume zarar gelir mı? Acaba rahim duvarımı inceltir mı die korktuğumdan hiç bisi yapamıyorum.
Doktorlar bı tavsiye etse.....
Allah senin de yardımcın olsun, emeklerin bosa gitmesin insallah.
Tez zamanda gelsin bebisler
dumancim bir wannabemummy gordum sanki
mantı kardeş haklısın bir çabadır gidiyor,sanırım infertlity cure kitabını okuyorsun ...bana onu okumak bir türlü kısmet olmadı haa deyincede heryerd bulunmuyo olmadı ebook olarak alayım diyorum sonra hevesim kaçıyor.
millstonee ben seviyorum seni çok,neşe kaynagı hatunsunçoookk
encan lap olmuşsun geçmiş olsun
nisan bir en son adet gecikmesi durumun vardı sonrasındaki gelişmeleri kaçırdım canm umarım herşey yolundadır.
mübecce bu yaşadığım durum zaman zaman (hepimiz için) mantık sınırını aşabiliyor...buarada o kadar çok hamilelik haberi aldım ki sanırım ayarlarım bozuldu
Canım benim adet gecikmesi durumum tam gaz devam etmekte. Yarın saat 11:30 randevu aldım Tayfun Bağış Hocadan. Hayırlısı Allah tan artık :26:
test yaptıdınmı? kan ile olandan :)
ALLAHIMMM inşallah bi mucize olur
hmmm:44::44:Sedece normaller idrardan yaptım test canım. Bhcg ye baktırmadım. Zaten belirtide göremiyorum ben
mantı kardeş haklısın bir çabadır gidiyor,sanırım infertlity cure kitabını okuyorsun ...bana onu okumak bir türlü kısmet olmadı haa deyincede heryerd bulunmuyo olmadı ebook olarak alayım diyorum sonra hevesim kaçıyor.
inşallah bir mucize ile karşılaşırsın. :122:Sedece normaller idrardan yaptım test canım. Bhcg ye baktırmadım. Zaten belirtide göremiyorum ben
hmmm:44::44:
muhtemelen basit bi kist olabilir veya İNŞALLAH bi gebelik...
keşke daha önce doktora gitseydin kaç gün oldu,stres yapabilir bu durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?