Hamilelik ve yumurtalık rezervi

cnm kaçırdım ben onu yaa geçmişi okuyamamıştım..nolduki?? yada dur okuyum

Cumartesi Tayfun Bağış tan randevu almıştım ya, görüştük.
Hikayemizi dinlemek istedi. Baştan başladım anlatmaya 4 tüp bebek 3 negatif 1 kimyasal gebelik sonra 3 tanede Bahçecide 3 de erken çatlamadan dolayı iptal oldu dedim. Adetlerimin düzenini sordu. Düzenli ama 23 günde bir oluyorum dedim. Adetim 17 gün geçti dedim. Yüzüme baktı. Benden ne bekliyorsunuz siz dedi. Menepoza giriyorsun dedi. 23 günde bir adet olmaz düzensizleşmeye başlamış dedi. Anlatamadım ben kendimi bildim bileli böyle adet oluyorum diye. Denemeyin artık hayallerinizi ve paranızı sömürüyorlar dedi. Bahçecide bir kere çatlamış 2. ye niye gittiniz dedi. Siz hatta 3 kere gitmişsiniz dedi. Donasyon deneyin dedi. Sonra muayene ettikten sonra adetin 2. günü gelin klomenle başlayalım falan dedi anlamadım

yaaa nasıl bu kadar gaddar olabiliyolar yaaa senin ruh halini hiçmi düşünemiyo bu dr !!! peki sana bişey sorucam adetini nasıl hesaplıyosun? yani ben mesela bildim bileli yanlış hesaplıyomuşum...bende kendimi 21 günde bir sanıyodum...yani adet olduğum süreyi de katmam gerekiyomuş,,dr bu yüzden bana belirtilerin menopoz belirtisi diyodu, eşim anladı dr la bizim anlaşamadığımızı..sonra hoop benim 21 günde bir olan adetim 28 güne çıktı döndü normale...yani biliyosundur ama bi umut yinede sorayım dedim,adet olduğun günüde katıyosun dime?? daha olumlu yaklaşacak bi dr yokmu??? cidden anlamıyorum yaa bak ankaradayım 3 dr a birden gidiyorum,biri bana erken menopoza gireceksin diyo,diğer 2 si amh falan palavra sen 26 yaşındasın yumurtluyosun yok menopoz filan diyo... bu çook araştırılması gereken bir konu,lütfen canını sıkmasın bu dr un söyledikleri gerekirse başka birine daha git..adetin hala gelmedimi peki???

Dün adet oldum canım. Sanırım gecikmenin sebebi yeni dhea başmalıştım. Yan etkileri arasında var. Adetime gelince Ayın 1 de oluyorsam 23 ünde tekrar oluyorum. Erken yani. Sen bu şartlarda 37 yaşında değil 27 yaşında olsaydın farklı konuşurdum dedi. Tabi bu konuşmalar ultrasonla bakmadan önce idi. Ultrasonla baktıktan sonra adetin 2. günü gel klomenle başlayalım sonra 1 doz pregon yaparız falan demeye başladı. Ya bizde durumumuzun parlak olmadığını bilen insanlarız ama baştan böyle konuşunca bozuluyor insan. Ağlamaktan Kadıköy sokakları dar geldi.

kızlar konuyu okuyunca bende sinirlendim yazmak istedim böyle saçmalık olur mu bende çok kişi tanıyorum 23 .24 günde adet olanları bende bazen 24 günde bazen de 28 günde oluyorum hiç bi dr bana böyle bişi demedi bencede tatlım başka bi dr sor her söylenenede inan ma.

Ahh canımmm yaa bilirim bilmezmiyimm sen aynı benim durumumu yaşamışsınnn..
Büle maalesef bu daktırlarr...
İnş. iyi olur herşeyyy güzelimm..
Demekki ultrason görüntüsü iyi geldi..Klomene başladınmı pekii bakalım kaç tane folikül olacakk..Sen sabredip dua et gülümm..Bizde edelimm herşey Yaradanın elindeee..Bazen ağlayarak yalvararak diyorum Rabbim bu doktorlar böyle diyor ama senden ümidimi asla kesemem.Sen beni duyan bilensin gönlümdeki muradımı ver diyee..

yaa suan senin amacın belli bebek istiyosun 27 si 37 si farketmezki.... aptal adam madem öyle yorumunu ultrason sonrasına bıraksaymış..dediğin gibi biz zaten yaşıycağımızı yaşamışız, iyice çökerteceklerine biraz yapıcı olmaya çalışsalar herşey belkide daha kolay olur... tamam inandırıcı olması lazım ama ne bileyim yaaa mutlaka bi umut vardır diye düşünüyorum...suan nasılsın peki? gidicekmisin yine klomen için?

Kızlarrr doktorlar aslında gerçeği yada doğruyu söylüyorlar kimi zaman ama ÜSLUP farkı varr..
Böyle şeyleri söylerkenn karşılarındakini hiç düşünmüyorlar.

yaa işte buna sinir oluyorum, 1 dr un şahsi görüşü bizi ne hale getiriyo yok böyle bişey yani,,,biz insanız yaa ohh ne güzel geçsin karşımıza tüm olumsuzlukları dökülsün bizde sakin kalalım bunumu bekliyolar yani anlamıyorumki...bak kız birde demiş dhea ya yeni başlamıştım diye,,,,iyi bi dr bu tarz şeyleri düşünebilmeli acaba bu ay farklı bişey mi yaptın demeli,pat diye menopoza giriyosun demiş salak adam!!! çok sinirlendimm

Amh testi yaptır dedi . Bugünn yaptıracaktım vazgeçtim. Gitmeyeceğim şimdi. Eşimle de konuştum. Temmuz ağustos gibi gideceğim. Bu arada kendime biraz zaman ayırmam lazım. Diyet spor falan 4 yılda benden bir tane daha oldu. Durumum her bakımdan içler acısı. Biraz dhea, bitkisel kürler ve vitaminler bakacağım önüme. Yanlız artık tükeniyorum sanırım haydi hayırlısı. Hep aklıma Hz. Ali nin bir duası geliyor ve söylüyorum. Allahım sen gönlümdeki muradımı hayırlı eyle. Benim için hayırlı olanı da gönlüme hoş eyle

Kızlarrr doktorlar aslında gerçeği yada doğruyu söylüyorlar kimi zaman ama ÜSLUP farkı varr..
Böyle şeyleri söylerkenn karşılarındakini hiç düşünmüyorlar.

canım orası öyle sonuçta biz onlara inanıyoruz ve çok da yanıldığını görmedim,benim dr umda böyle patavatsız ama çıkıyo her dediği...ama moral o kadar önemliki,bunu biraz da onların düşünmesi lazım... eşimin kuzeninin karısı hamile,kızın 4 aya kadar düşük tehlikesi varmış eşiği aşağıdaymış dr ona demişki düşecek dersen kaçısın yok bu bebek düşer...ne kadar doğru demiş,,yani negatif enerji bu mutlaka bi şekilde seni olumsuz etkiliyo...

zaman iyi gelecektir ama bizim çok ara verecek lüksümüz yok biliyosun dimi çok uzatma arayı lütfen kendini çabuk toparlamaya çalış olmazmı???

Bencede yaptırma canımm..
Valla ben zaten düşük geleceğini tahmin ediyordum ilk tedavide yumoşlar büyümeyince..
Ama öğrendimde ne olduu..
en azından ümidin oluyorrr daha çokk..
zaten kesinliğide kanıtlanmış bir durum değil amh nin..şekil a duman..Sadece doktor seni daha rahat başından atabiliyorr sen umutsuz vakasız diye..şekil b ben..

zaman iyi gelecektir ama bizim çok ara verecek lüksümüz yok biliyosun dimi çok uzatma arayı lütfen kendini çabuk toparlamaya çalış olmazmı???

Evet nisancım çok ta zaman lüksümüz yokk..
Her ay var olan yumilerden yiyoruzz..
Kalanları acilen değerlendirmemiz lazım..
Kafanı toparla,dinlen veee dua ile yola devamm taammı..

canım ben 2. tüpbebek denerken dr bana menepoza giriyosun dedi çok üzülmüştüm ankaradaydı dr sonra duydum tayini çıkmiş hemde bizim memlekete konyaya neyse ben 1 yıl sonra tekrar gittim dedim bana menepoz demiştiniz yok dedi menepoza felan girmiyosun ama nasıl olur siz söylediniz dedim hayır dedi kabul etmedi şimdiki dr tahlillere bakmadan bişi söyleyemem dedi yani doktordan doktora çok fark var canım

Valla ne bileyim son 3 denemede de erken çatlayınca ümidim azaldı. Bu erken çatlama ile ilgili, bir bilginizz var mı kıslar sizin yaa:2::2::2:

kızlar ben koptum eşimin valizini yapmamız lazım saatin farkında diilimm iyi geceler yarın görüşürüz...nisan_bir cnm sen hiç üzme kendini, dediğin gibi biz zaten zor bi yolda olduğumuzu biliyoruz,kimse canımızı sıkamaz inş.bu günleride atlatırız...öptüm siziii

Cancaazlarım bende kaçar. Kaç gündür sıkıntıdan uyuyamıyorum zaten yatayım. Sabah yine mesai var Erken kalkacağım. Size tatlı rüyalarr

Sizede ii geceleer kıslarr.Bugün bu hızla 100. sayfamızı kutlarız demiştim ama yarına nasib demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…