dumanımm çıtırım
tatil süperdine var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı
millstone unuttu gari beni
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur
dinlendin yaniio zaman süper bi başlangıç yapabilirsin bu ay ohhhhh tatil gibisi varmıı milstonee unutmamıştır oooo, şimdi bak göz kırparım ben ona gelir onn olunca... mantı da sağolsun güzel güzel bilgiler paylaşıyo bizimle, bi natalie miz vardı o bitiremedi hala tatili yaa valla nerde bu kızlar sıkıldım ben,zaten üzgünüm.adetim bitti çalışma yapmam lazım ama kociş ypok ya kaçarsa yumurtlama günlerim
tamam o zaman göz kırpalım gelsinn:122: yada zıpzıpzıppplayalım
mantıcım araştırmacı sağolsun umarım gelir de msjımı görür..
buarada ben hala regli olmadım:18::18::18::18:
ciddimisin çok oldu yaaa test yapmadınmı????
yaa ne bileyim baksana aynı zamanlarda olduk ya benim 2 gün oldu biteli benim erken oldu belkidesat 27 mart bee dumanımmöle çoook olmadııı
tüm psikolojik belirtiler meeeeeeeecuut
ama foosss çıkıyoo sonrası...
yaa ne bileyim baksana aynı zamanlarda olduk ya benim 2 gün oldu biteli benim erken oldu belkideyaaa inşallah inşallah inşallahhh hamilesindir.... topiğimizin ilk hamiş haberini sen verirsin inşallahhh
inşallahinşallahinşallahhh :128:
ne kadar çooook isterimmm....haa buarad umartesi günü test yaptım tabisi negative
buay duphaston kullandım cumartesi son günüydü...bekleyip görmek lazım
valla kırmızıları görene kadar hiç bi test geçerli diil bencebikaç gün daha geçsin çıkar zaten
diosunnn
ayy nasssııı geçer o zaman bu bikaç gün?
dinlendin yaniio zaman süper bi başlangıç yapabilirsin bu ay ohhhhh tatil gibisi varmıı milstonee unutmamıştır oooo, şimdi bak göz kırparım ben ona gelir onn olunca... mantı da sağolsun güzel güzel bilgiler paylaşıyo bizimle, bi natalie miz vardı o bitiremedi hala tatili yaa valla nerde bu kızlar sıkıldım ben,zaten üzgünüm.adetim bitti çalışma yapmam lazım ama kociş ypok ya kaçarsa yumurtlama günlerim
dumanımm çıtırım
tatil süperdine var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı
millstone unuttu gari beni
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur
Asıl siz beni unuttunuzzzzHiç uğramıyosunuzzz sormuyosunuzzz
Evet canlar gittim yeni daktıraaa..
Bakalım bu ay neler olucakk..Folikülüm kendiliğinden büyürse 1 tane bile olsa toplatıcam ziyan etmicemm...Ama bakalım işte nolcakk..Çarşamba yeni randevum varr.
100.sayfamıza çok az kaldııııııı
Asıl siz beni unuttunuzzzzHiç uğramıyosunuzzz sormuyosunuzzz
Evet canlar gittim yeni daktıraaa..
Bakalım bu ay neler olucakk..Folikülüm kendiliğinden büyürse 1 tane bile olsa toplatıcam ziyan etmicemm...Ama bakalım işte nolcakk..Çarşamba yeni randevum varr.
kulağın çınladı sanırsamm
merak etme dumancım cok yakında yanınızdayımve soyle bır gızlı bılgıde vereyım parıste calısmalarım cok hızlandı cok yoruldum havasındanmıdır suyundanmıdır:))
Canım 1 tane olursa eğer düşünebilirim daha önce konuştuğumuz havuz mevzusunu..Ama kalitesine bağlı tabiii.Amaann be gülüm o aşamaya bir geliyimde valla gerisi nasibb dimi ama..canıııım hi unuturmuyuz seniiiiiyumurtamı donduracaksın???
yaşasın 100 numerooo
miliiimmmmmstonenummm sen unutulcak çıtırmısın be ya
ben seni sinsi sinsi takip diyorummmsapıkınımmm
hayırlı olsunnn inşallahh büyüyecek bol bol su temiz havaa positive düşünceee
çarşamba olsun hayrolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?