Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumanımm çıtırım
tatil süperdi ne var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı
millstone unuttu gari beni
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur

dinlendin yanii o zaman süper bi başlangıç yapabilirsin bu ay ohhhhh tatil gibisi varmıı milstonee unutmamıştır oooo, şimdi bak göz kırparım ben ona gelir onn olunca... mantı da sağolsun güzel güzel bilgiler paylaşıyo bizimle, bi natalie miz vardı o bitiremedi hala tatili yaa valla nerde bu kızlar sıkıldım ben,zaten üzgünüm.adetim bitti çalışma yapmam lazım ama kociş ypok ya kaçarsa yumurtlama günlerim

tamam o zaman göz kırpalım gelsinn:122: yada zıpzıpzıppplayalım

mantıcım araştırmacı sağolsun umarım gelir de msjımı görür..

buarada ben hala regli olmadım:18::18::18::18:

sat 27 mart bee dumanımm öle çoook olmadııı

tüm psikolojik belirtiler meeeeeeeecuut

ama foosss çıkıyoo sonrası...
yaa ne bileyim baksana aynı zamanlarda olduk ya benim 2 gün oldu biteli benim erken oldu belkide yaaa inşallah inşallah inşallahhh hamilesindir.... topiğimizin ilk hamiş haberini sen verirsin inşallahhh

yaa ne bileyim baksana aynı zamanlarda olduk ya benim 2 gün oldu biteli benim erken oldu belkide yaaa inşallah inşallah inşallahhh hamilesindir.... topiğimizin ilk hamiş haberini sen verirsin inşallahhh

inşallahinşallahinşallahhh :128:
ne kadar çooook isterimmm....haa buarada cumartesi günü test yaptım sabah idrarını beklemedimmmm tabisi negative
buay duphaston kullandım cumartesi son günüydü...bekleyip görmek lazım

Son düzenleme:
inşallahinşallahinşallahhh :128:
ne kadar çooook isterimmm....haa buarad umartesi günü test yaptım tabisi negative
buay duphaston kullandım cumartesi son günüydü...bekleyip görmek lazım

valla kırmızıları görene kadar hiç bi test geçerli diil bence bikaç gün daha geçsin çıkar zaten

:))benım ısmımmı gectı ne:))

dumanımm çıtırım
tatil süperdi ne var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı
millstone unuttu gari beni
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur

Asıl siz beni unuttunuzzzz Hiç uğramıyosunuzzz sormuyosunuzzz
Evet canlar gittim yeni daktıraaa..
Bakalım bu ay neler olucakk..Folikülüm kendiliğinden büyürse 1 tane bile olsa toplatıcam ziyan etmicemm...Ama bakalım işte nolcakk..Çarşamba yeni randevum varr.

canıııım hi unuturmuyuz seniiiii yumurtamı donduracaksın???

100.sayfamıza çok az kaldııııııı

yaşasın 100 numerooo

miliiimmmmmstonenummm sen unutulcak çıtırmısın be ya

ben seni sinsi sinsi takip diyorummm sapıkınımmm

hayırlı olsunnn inşallahh büyüyecek bol bol su temiz havaa positive düşünceee
çarşamba olsun hayrolsunn

:118::118::118: yupppiiiiiiiiiii 100.sayfamız kutlu olsuunnnnnnnn :92::92::92::92::92::92::92::92:

merak etme dumancım cok yakında yanınızdayımve soyle bır gızlı bılgıde vereyım parıste calısmalarım cok hızlandı cok yoruldum havasındanmıdır suyundanmıdır:))

ooooooooooo o zaman yakında senden de güzell haberler alcez desene,aşk çocuuuu olcak ama yaaaaa ne güzel

canıııım hi unuturmuyuz seniiiii yumurtamı donduracaksın???
Canım 1 tane olursa eğer düşünebilirim daha önce konuştuğumuz havuz mevzusunu..Ama kalitesine bağlı tabiii.Amaann be gülüm o aşamaya bir geliyimde valla gerisi nasibb dimi ama..

Dmek üleee yirimm senii o zaman bennnn.. sıkı sıkı sarılayım bidee..
Aynen cnm çarşamba ola hayrola..
Valla kendiliğinden büyüyüp gelişse dünyalar benim olacak inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…