canım yaa benim beklediğimden 1-2 gün erken geldi kırmızılar ama sevindim yani hamile diilsem geç gelmesinin de bi anlamı yok hemen bitsinde önümüzdeki günleri değerlendirmeye bakalım dimedumanımm hoşgeldin ama kçırdım seni ....yaa biz seninle sat kardeşiydik sen ne zaman regli oldun?
kaçırmısım ben bu ayrıntıyı ben daha olmadımm ...Ayy baaak bu acabalar yiyor benii:18::18::18::18::18::18:
canım sanki sen erken olmuşsun
oyy zaten her ay bu günlerdeee tüm hamileleik belirtilerini yaşıyorum
bende ilk bebişime mayısta hamile kaldığımı öğrenmiştim,bugün gelirken biraz konuştukda kocicimle son 1 yılı hiç yaşanmamış sayıp sanki ilkmiş gibi başlıcaz inşallahhh.... sende mayıstamı doğdun ne güzell,kaçında? o zaman sana bu ay güzel bi hediye olur hamile oldugunu öğrenirsenDumancım bakalım en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoz.:)temeller inşallah sağlam olursende depola enerjını ve basla bakalım guzel guzel calışmalara:) mayıs ayı benım en sevdıgım aydır en sdevdıgım arkadaslarımda bu ay dogmuslardır ben dahıl tabı:))Belkı bu guzel ay sana ugur getırır canım hadı bakalım kolay gelsın:)
hadi bakalım şifa olsuuunnnnselamlar herkese.valla disarida hava şerrrbeet... inşallah guzel gunler olsun.
ben aldim safranli tabletleri dostlar. iciyorum. insallah bu bünye iyi gelir. hayde breee
pek gezdim denemez :) ama iyiydi değişik oldu ii geldi....yaa peki senin adet sirkün kaç gündü??? yani bi gecikme varmı???
yettimm gari
kuşum gezdin gezdin gezdin yaniii ,ösledikkk
iş varsa aş var
bugün 23 nisan sigarayı bırakışımın 3.yıldönümü
inşaşşalahhh keşke bebiş olsaaa ama bilmiyorum ki 3 gün önce test yaptım çıkmadı bişi
pek gezdim denemez :) ama iyiydi değişik oldu ii geldi....yaa peki senin adet sirkün kaç gündü??? yani bi gecikme varmı???
inşalllahhh gerçek belirtilerdir sen psikolojik olanlarla karıştırıyosundurolsun canım illaki bi hava degişmi olmuştur...bende bikaç gün yoku şöleee güneyee gitme vaktidir...
benim 28 29 gündür sat27 mart daha bi gecikme olmuştur diyemeyizz... şu psikolojik belirtiler benii strese okuyooo..sanki midem bulanıyo:))))
tamamen psikolojikk
inşalllahhh gerçek belirtilerdir sen psikolojik olanlarla karıştırıyosundursen ne zaman gidiyosun? yaa ama biz seninle sat kardeşi olmuştuk 1 aylıkmı sürdü sadece
ahh keşkkkeeee keşkeee:18::18::18::18::18:
yarın sabah yolcuyuz:)
satt kardeşliğimizden de olduk ama sen su koyverdin ,görüntü o
şimdilik kaçarımm bi satte tekrar gelirimmm...sizzz kaynatın yettim gariiii
selamlar herkese.valla disarida hava şerrrbeet... inşallah guzel gunler olsun.
ben aldim safranli tabletleri dostlar. iciyorum. insallah bu bünye iyi gelir. hayde breee
nisan_bir
Manticim selamlar. süle bakalım bu safranlı tabletler ne işe yarar. Cahil kalmayalı dimi ama :)
nisan_bir'cim tabi yavrucum. benim endmetriumda kalinlasma sorunu var. bir turlu kalinlasamadi. daha once gittigim doktor tup bebekle verilen ilaclar kalinlastirir demisti ama ben de pek bir etki yapmadi. safranli tablet (farabim) hem endoyu duzeltiyormus hem de yumurta kalitesini arttiriyormus... baska forumlarda okudum. bu bitki karisimlarini yapan ve tavsiye eden ömer nazar diye bir doktor. istanbulda. direk kendisi ile gorusmedim telefonla konustum. adam kilomu falan sorarak dozaj verdi. gözümü karattım aldım.
inşallah ise yarar da ben de tavsiye edebilirim. :))
millstone
Güzeller dün gece itibarı ile kırmızılar teşrif etti..
Perşembe günü yeni daktırımdan randevu aldımm..
İnş her şey çok güsel olurrr..
Hepimiz içinnn..
inşallah... allah gonlune gore versin.
allah hepimizin yanında olsun, bize yardımcı olsun.
ben de haftaya yeni bir doktorla gorusecegim ona gore bir karar verecegim. :26:
hayırlısı olsun cnm, benimde son günüm bugün eşimde aksi gibi yarın görev nedeniyle şehir dışına gidiyo diye üzülüyodum yumurtlamayı kaçırıcam diye,,,ama az önce kötü bi haber aldım,pıhtılaşma topiğinden bi arkadaş 4.bebeğini kaybetmiş... çok üzüldüm,Allah ım hayırlısını versin hiç üzülmüyorum adet oldum vs diye,hayırlısı olacaksa olur zaten...Güzeller dün gece itibarı ile kırmızılar teşrif etti..
Perşembe günü yeni daktırımdan randevu aldımm..
İnş her şey çok güsel olurrr..
Hepimiz içinnn..
Diğer bir forumdan paylaşımlarını takip ettiğim ve Rabbimin mucizesini gönderdiği arkadaşımın doğum haberini aldımm..
O kadar mutlu oldumkii..
Ne dualar ettik o bebiş içinn..
Riskleri vardıı..Veeeeeeee mutlu sonn..bebeği şimdi kucağındaymışş..Size onun yazdığı bir yazıyı paylaşmak istedimm..
42 yaşında ve benim gibi fsh mağdurlarındandı arkadaşımm..35 lerdeydi fshı..
''Tedavi:3 doktor ve tüp bebek merkezi olmaz dedi.erken menopoz fsh:35 idi.ilaçla 15 ve 26 ya düşmüştü.sonra bir daha baktırmadım.forumdan öğrendiklerimi yaptım ve ara ara ilaça başlayıp bırakarak devam ettim.cygo kullandım.hayıt tohumu demleyerek günde 2 defa içtim.adetimin birinci gününden 14 gününe kadar ada çayı içtimaslan pençesi,çivan perçemi,sarı kantaron karıştırarak bitki çayı içiyordum.bal,çörek otu,polen,tarçın karıştırarak her sabah yarım tatlı kaşığı yiyordum.karabaş otu suyu içiyordum.ağzıma hergün bir karanfil alıyordum.soğan kürü yaptım 2 ay,sarımsak limon kürü yaptım.Günde bir aspirin,vitamin,folic asit,selenyum,çinko alıyordum..eşimede keçi boynuzu pekmezi ve aktardan aldığım ballı macun veriyordum.eşim doktora hiç gitmedi problem var mı yok mu bilmiyorum.hep dua ettim.teslimiyetle,çaresizce,ağlayarak,isyansız,ha yırlı ve sağlıklı evlat istedim.bana ve eşime onu büyütecek evlendirecek ömür ver dedim.ben cennetdeki çocuklarımı çok özledim dedim.içimden ne geldiyse söyledim.eğer bu dünyada annelik kaderime yazmadıysan isyan etmiyorum dedim.kaderime boyun eğiyorum dedim.ama içimdeki özlemi,acıyı al dedim.neler demedimki........ama hayatı kendime eşime zehir etmedim.olmuyor diye eşimin yanında ağlamadım mutsuz davranmadım.hep gülmeye eğlenmeye eğlendirmeye çalıştım.eşimde bu konuyu hiç açmadı.olmazsa olmasın ne yapalım tek çocuğu olmayan bizmiyiz dedi.geç yaşta evlenmiş hayatın çilesini çekmiştik.hep hayal kudum elimde değildi.bebeğimi kucaklıyorum,kokluyorum,emeklemesi,ilk konuşması neleri hayal etmedimki.sonra kendime gülüyordum.hiç bunlar olmayacakki,neden hayal ediyorsun.ama diyordum hayali bile öyle güzelki......kendi kendime konuşuyor içimde,allahla sohbet ediyor.normal yaşantıma devam ediyordum.bu yaptıklarımı hiç kimseye düşüncelerimi söylemiyordum.deli derlerdi herhalde.sonra işte mucize oğluşum pıtırcığım nisanda inşallah sağlıkla hayırlı evlat olarak rabbim bana nasip eder.teyzelerinin duasıyla.benden sonra bakın vangölü kayra hamile.umudunuzu yitirmeyin.anne olmayı çok isteyen kalbiniz ve bedeniniz ve yüce rabbim sizelere mucize gönderecektir.asla pes etmeyin.hayatıda zehir etmeyin.herşey olacağına varır. ''
İşte mutlu son diye ben buna derimm..
Biliyorum ve inanıyorum kii isyansız sabrederek ettiğimiz duların karşılığını Rabbim verecekkk..
İnş darısı hepimizin başına olacakk..
Valla ne bileyim bıraktım cumartesi gününden beri ilaçlarımı ve de kürlerimi. Canım sıkkınn. Bir müddet kendimi dinlesem iyi oolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?