Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Nayırr nolamazzzzzzzzzzzzzz.
Kızlar nirdesinizzzz..
İkinci sayfaya düşmüşüz gene

mantıyı arıyorum gören var mı arkadaşlar bişey soracam ona müsaitse

huhuuuuu kizlaar
ben geldimmmm

bugun yogun bir gundu hic giremedim internete...

Mantıcım slm güzelim..
arkadaşım ikramayaya senin şu safranlı tabletlerden bahsettimmde oda bilgi almak istedi senden..
Özelden bir yazışsanız iyi olurdu hanii.
İnş rastlaşırsınızz.Onunda rahim kalınlaşmıyor hiiçç.Bende seni anlattım ilgisini çekti..
Şimdiden çok sağol cnm..

napıyosunuz kızlaaaaarrrr..... yaa ben gündüz giremiyorum iş nedeniyle topikimizi 2.sayfa haberlerine düşürmeyin üzülüyorum içim sızlıyoo

millstonecugum ozelden mesajlasiriz tabisi de :)) ben bekliyorum. tabii benim mesaj kotami dolfurmam lazim ki cevap atabileyim.

duman85
napıyosunuz kızlaaaaarrrr..... yaa ben gündüz giremiyorum iş nedeniyle topikimizi 2.sayfa haberlerine düşürmeyin üzülüyorum içim sızlıyoo

kizlar ben dong quai basladim bi de. kendime mukayet olmaliyim.

kitapta tavsiye ediyordu canim. kani inceltiyor ve rahimi duzenliyormus diye aliyorum.

bu arada eczaci kiz da bana uzun uzuun bakti. madem oyle aklinizda kalmasin dedi.... :26:

yani omega 3, folik asit, safranli tablet, dong quai kullaniyorum.
ovulasyondan sonra
malum majun safranli tablet ve black cohosh kullanıcam.

Son düzenleme:
wannabemummy napiyon... ben simdi isten cikicam. artik sonra gorusuruz...

majun güzelim bende sana baktım yazdıklarını okudum kullandıkların harika bendee kullandım fekaatt donq Quai yımırtlamaya kadar kullanılıyoo!!! bende hep bu şeklide kullandım melek otu rahim toniği deniyor...
sana daha sonra linkini yollayacagım ...akşam buluşlaımm çok öperim

oooo herkes bu güzel havada gezmede sanırım. Bende işyerinde ööölece oturuyorum . ööööffffff
merak etme canım bende bu güzel havalarda işe tıkılanlardanımm TATİL 5 GÜN OLSUN,2 GÜN ÇALIŞALIM VE AYNI PARAYI ALALIM İSTİYORUM

wannaaaaa hoşgeldinnnnnnnnn nasıldı tatil hadi bize tatili anlatttt:26::26:

dumanımm çıtırım
tatil süperdi ne var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı
millstone unuttu gari beni
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…