Canım 1 tane olursa eğer düşünebilirim daha önce konuştuğumuz havuz mevzusunu..Ama kalitesine bağlı tabiii.Amaann be gülüm o aşamaya bir geliyimde valla gerisi nasibb dimi ama..
Dmek üleee yirimm senii o zaman bennnn..sıkı sıkı sarılayım bidee..
Aynen cnm çarşamba ola hayrola..
Valla kendiliğinden büyüyüp gelişse dünyalar benim olacak inan..
yani bu 14 günden sonra çalışma filan işe yaramazmı??kizlarksura bakmayin anca geldim. yuzuncu sayfa hayırlı ugurlu olsun. bu tpik hepimize ugurlu gelsin insallaaah...
millstone hayırlı olsun insallaaah... allah yardımcın olsun. yuzunu guldursun...
dumancim hani14 gunde sicaklik artis gosteriyor ya o zaman yumurtlama olmus oluyor.yımırtamiz fallop tuplerinden gecerkene vucut sıcakligi artiyorki kulucka gibi sicak tutsun emnriyomuzu. iste o sicakligi gidis gelisleri folikul/yumurtlama/luteral fazlarin hangisinde yada hangilerinde sorunumuz var gosteriyor.
mesela benim folikuler fazda bi aksilik var. yani folikullerimin buyudugu zaman sicaklik duzensiz. 36.2 civarinda olmasi gerekirken 36.0 ve 36.5 arasında ziplayip duruyor.sonra ovulasyonda sicaklik yukselse de luteral fazda yine ziplayip duruyor.
yani bu 14 günden sonra çalışma filan işe yaramazmı??
bu topik uğurlu gelecek hepimize biliyorummmm
Wannabemummy
mantı
msj a ilavee...regli dönemimdeee de DONG QUAİ kullanılmıyor...regli bitimindennn ovulasyona kadar..
dumanımm 14. günden sonra da çalışmakta fayda var riske atmamak lasım
asıl olan vucudun sesine kulak verebilmekteee..sinyalleri iyi degerlendirmek lazım
akıntı ,vucut ısısı ....
ivet ivet... :)))
kullanmıcam. ben basladim ovu testlerine....
yaaa ben takıldım aslında adet sonrası 3-4 günenormalde gün aşırıysa 14 ünden sonra 3 günde bir olabilir yaneee
annennin tevrübesine ve beim iç sesime güveeennnn..... ben bu yöntemle 2 kere adetime 5*10 gün varken hamile kaldığımı anladım yahuuu.... her ihtimali değerlendirmek lazım ama dimee
buay senin taktikii denedikbakalım sağlamasıı tutarsaaa(inşalllahhh)
herbikeze tavsiye edecegimmm,netekim annemde ısrarlaa adet sonrası hamile kalınacagını iddia ediyoduu
Kıslarrr.
Herkese selamlarr..
Ya bu benim yumurtaların erken çatlaması sorunu ile ilgili duyduğunuz, bildiğin iz birşeyler var mı yaaa?
Çaresizce dolaşıyorum ortalarda. Bi el atıverin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?