Bu arada herkese merhaba ,, benimde 5. tedavimin son günleri artık ,, salı günü belli olcak ak mı kara mı olduğu ,,,, bendede rezerv azlığı var , ilk tedavimde hiç döllenme olmadı ,,, sonrakilerde hep 1. kalite ebriyoya ulaştık ama erken düştü ya boş kese oldu falan filan ... hemde eşimde sperm azlığı var,,, bizim işimiz zor yani ,,, demek en zor vaka rezerv azlığıymış öylemi bunu bilmiyodum valla ...
hoşgeldin:) inşallah tutar bebiş kaç tane trasfer ettiler bebişlermi desem acaba? işimiz gerçekten zor Allah yardım etsin,şans olurda dğru yumoşu bulursak bebeklerimize kavuşucaz...sonucunu yaz bize olurmu görüşürüz...
dumancım,inşallah herşey yolunda gider.benim dün hafif bir ağrıyla beraber lekelenme geldi,ardından sancı biraz artınca kanama geldi çok değil ama ufak bir parçada geldi.dünden beri ağlıyorum bir arkadaşım yumoşun kalitesiz olabilir tutunamadı galiba diyor biri kimyasal gebelik diyor doktorum yarın gelecek sabah ilk işim koşacağım ona ama sanırım kötü haber verecek.dünden beri kanama yok ama kasıklarımda ağrı var biraz.çok üzgünüm çok
kızlar nerdesiiniz ya kimse yok bu saatlerde zaman buluyorum ama siz yoksunuz..mantiiiiii nerdesin ayy canım mantı istedi valla
ya kızlar bendede hiç belirti yok ilk günlerde vardı çok az kasık ağrısı oda geçti içimdede ne negatif nede pozitif boşluk sadece birde bu sefer zamanlama niye böyle oldu bilmiyorum çarşamba günü beklenen kırmızılar günü cumarteside test günü
açıkcası ben bu tedaviden hiç birşey anlamadım taki başından buyana
: ((
canım yaa sende böyle yapma bak daha önce hamile kalmışmıydın sen hiç hatırlamıyorum...ama 14-15 günlük bebekte zaten belirti olmaz.... sen öyle hissetmezsin tutup tutmadığını taki testte çıkana kadar... genel belirtiler en erken 4.5 haftada başlıyo, moral çok önemli senin durumunda üzme kendini durduk yere... inşallah çarşamba kırmızılar gelmez ama ne bileyim için rahat edecekse 12.günde filanda test yapsan çıkıyo diye biliyorum erkenmi yapsan testi?
ben hiç hamilelik yaşamadım canım transferide sayarsak 7.gün test yapsam yarın çıkmazmıki?
kızlar bişey sorucam yumurta toplama günü yanımda bi yakınımın bulunması gerekiyormu ona göre çağırıcam annemi...
Selam picasso ,, senin transferin 5. günmü oldu yani blast transferimiydiki test tarihin adetinden 3 gün sonra,, inşallah hayırlısıyla sonuçlansın canım
yok canım 5. gün neeeerde 5.gün embriyom olsa trasfer edilmeden hamileyim derim :)3. gün sözde 2 ama teki düzgün diğeri adı iki olsun diye transfer bence.....
slm kızlar has. geldim raporum u aldım ilaçlarıda aldım hayırlısı çarşamba kontrolum var bakalım yumoşlar ne kadar
picassso sabır ya birde se toplam kaç ünite kullandın gonal ve menegon
gizzzzz canım sevindim şimdiden hayırlı olsun tedavin inş güzel olur herşeyyy bende rezerv azlığı var tatlımmmm sende ne problem vardı unuttum ama bana 5 kutu gonal f 450 gitti tatlım 300 300 yaptım ben ama son bi 300 doz kaldı öyleeee işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?