Hamilelik ve yumurtalık rezervi

evet belkide tek yumurta ikizi olur wanna 1 tane diye düşünürken ikizlerin olsunda gör gününü

merhaba arkadaşlarr, ne kadar güzel bi pazar günü dimi... WANNABEMUMYY canım inşallah herşey yolundadır senin için,şimdi dinlenmedesindir,kendini iyi hissettiğin en kısa zamanda yaz olurmu canımm...

Ayyy şükürler olsuuuunnn. Sagsalim transferin olsun. Inşallah sukredecek daha cok şeyimiz olsun. Cok cok cok sevindim. Canim benimmm.
Cnm benimmmm pozitif enerjini burdan aliyorummmmm Allah razı olsunnn

Cnm güzel dileklerin icin cok cok teşekkür ederimmmmBenim.....aminnnarkadasim allahh kimsenin kucağını boş bırakmasın ..tabi tek embriyo olunca şans azalıyor gibi oluyo....inşallah burdan hayırlı bı haber verebilirimmm....

bölede duayaaa kocaman bı aminnnn diyorummmmm....

Buarada malum sabah transfer oldu...suanda biraz uzaniyorummm...Rabbim can versin,kan versin,evlat etsin bize inşallah

Buarada malum sabah transfer oldu...suanda biraz uzaniyorummm...Rabbim can versin,kan versin,evlat etsin bize inşallah

canım hayırlı olsun transerin.inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin sana.benımde dün transferim oldu.grade 2,6hücreli bir tanecik.Rabbimden ümit kesilmez.Dualarımız kabul olsun Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın inşallah..

Wannaaaaaaaaacığımmm canım maşallah subhanallah transferini olup bebişini alıp gelmişsin..
Hadi geri sayıma dualarla devam edelimm Rabbin izni ile hayırlı haberler alıcaz..
Ne olur wannanın bebişi gelsin Allahım diye yalvarıcam İnş Yaradan vakti saatini bu vakte yazmıştır..Bu sabrın sonucunu şimdi alırız..Dikkat et kendine canım benim..

kızlar şuan transferde olan vanna ve giz

dmrsda için bol bol dua edelim hatta onlara niyetle yasin veya meryem suresi fetih suresi felan okusak nasıl olur?
kimin duasının kime kabul olacağı belli olmazmış :))

Son düzenleme:

dmrsda için bol bol dua edelim hatta onlara niyetle yasin veya meryem suresi fetih suresi felan okusak nasıl olur?

canım benim Allah razı olsun.bende hatim etmeye calısıyordum her gün okuyorum.Herşey Allahtan.Kısmetse olucak inşallah.Sadece düşünmemeye calısıyorum.Şimdiden okuyan okuyamayan aklından bile olsa geçiren herkesten Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.

yavrular gunaydin,
transferi olan arkadaslarima bol bol şans diliyorum. Rabbim can versin,kan versin inşallah...

piccassocum canım harika bir fikir. bayıldım... bu akşam o yazıdğın dualari ben okuyayım allahın izni ile.

hamiş kalanlara da ayrı okuayayım.

öpüyorum kızlar....

bana uyar canım zaten hergün meryem okuyorum hepimizin adını sayarm bundan sonra:)

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın hrekesizlik %62

canım hayıt tuhumu kullananlar var onu biliyorum, burda kızlar çok şeyler biliyo macunlar karışımlar filan..girerlerse cevap yazarlar,benim çok bilgim yok...

kesinlikle keçiboynuzu kaynat Okadar çok hamile kalan arkadaşım var ki ciddi anlamda etkiliyor gerekirse sabah akşam taze yap birde çakşır otu diyorlarda allahım bir kokusu var İçilecek gibi değil ama bu hasret içirir insana..

yumurta büyüme Sorunu Varsa Öncellikle soğan kürüyle başla sabırla Akibinde İncir Kürü yapabilirsin Bence bunlara başlamadan önce Adaçayı kuru yap

kızlar selam nasılsınız neden kimse gelmiyor artıkk ben gün sayıyorum cuma günü son çalışma günüm sonrasında 2 hafta izinliyim inşallahhhh.... hepinizi beklerim gündüz filan :)

natalie88 uzun zamandır girmiyosun bi sıkıntı yoktur inş.canım

Selamunaleykum kader arkadaslarim

nasil anlatsam bilmiyorum yazdigim cevaplara bakar okursaniz neler yasadigimi anlarsiniz.
Neyse kisa ve öz anlatayim yaradanami hamdolsun herdaim.

Gecen sene daha 1 yil olmadi belkide amh hormonum 0,08 gelmisti 9 yildir cocugum olmadi
tup bebek klinigine gittik bu degerle olmaz anca yumurta doneriyle yani almanyada yasak Kibrisa yunanistana git orda tedavi gor baska bayandan yumurta transfer edilsin oyle belki anne olursun dediler garanti veremeyiz ondada dediler.

Neyse iki göz iki cesme esimin boynuna sarilip aglayarak tup bebek merkezinden ciktik.
Unutmak zor olsada vaz gectik.

Kadin doktorum ozel hormon hastahanesinde bakilsin bir dedi.
Orda endroklinikumda bakildi butun hormonlarima

0,08 olan amh 2,0
27 olan fsh 6
24 olan prolaktin 10 küsür olmustu

sadece troid hormonum az calisiyor dediler yumurtaligi etkileyebilir dediler guatr hapi verdiler 75 lik onu iciyorum

bu habere okadar cok sevinmistim ki amh min 2,0 gelmesine dunyalar benim olmus icim yine kipir kipir olmustu git yilma tedavi gör diyordu kalbim sürekli

2-3 ay once baska tup bebek klinigine gittik
doktor sadece guatr hormonu az calisiyor en az 1-2 olmasiini bekliyecez hapi bir iki ay kullan dedi
genetik akdeniz atesi hastasiyim colcihum aliyorum yillardir genetik test fln yapildi
sonra hpv 16 ile 6 yildir mucadele ediyorum ne acilar ne ameliyatlar cektim bir allah bir ben bilirim.
Vulvada 1 milimin altinda maalesef habis tumor saptanmisti ameliyat ve lazer ile yaktilar 3 ayda bir evlerden uzak surekli rahim agzi kanseri kontrolu oluyorum allaha hamdolsun 2 yildir habis birsey saptanmadi suphe duyduklari yerlerden parca alip yolluyorlar ama alinanan parcanin testlerin sonuclariini alana kadar ne stres ne korku yasiyorum sormayin rabbim kimselere bilinmedik caresiz hastalik vermesin halimize sukredelim beterin beteri muhakkak vardir

sizlerinde cocugu olmuyordur belki ama benim yasadiklariiimi yasamamissinizdir.
Yada ben sizin yasadiklarinizi yasamamisimdir.
Rabbimin vardir bir bildigi herseyden once rabbimden sifa sonrada hayirli saglikli evlat istiyorum.
Gonul ister ama olmuyorsada olmuyor cocugu olmayanlar Allahin kulu degil mi?

Bu dunyada her yasadigimiz sikintinin mukafatiini yuce rabbimin izniyle kat kat aliriz insaallah.

Pap smear testlerim 3D riskli geliyor surekli 4-5 kanser oncesi 6 olursa maalesef kanserden soz edilebilirmis.
Allah korusun bebek yapacagim diyede insaallah bu adini telafuz ederken urperdigim hastaliga yakalanmam,rabbim tekrarindan korusun kimseye gostermesin olanlarada sifa versin diye hep dua ediyorum.

Amh 0,08 ken endroklinikumda 2,0 olmusken 4 ay sonra 0,16 cikmis
nasil olur dedim nasil bukadar kisa zamanda 2,0 dan 0,16 olur diye cok uzuldum
fsh 5 imis
troid kötu cikmis 6 gelmis az calisiyormus
amh ,0,16 mis

4 ay icinde amh nasil duser anlamiyorum kime inanayim sasirdim
tekrar icimi korku sardi rezerven cok az dedi eliyle minnacik isaereti yapti doktor korktum üzüldüm nasil olur deidim ama diger endroklinikum hormon doktoru hamile kalabilirsin rezerven yumurtan var demisti
4 ayda nereye gitti bu rezerve dedim kendi kendime

gonal f igne yazdi 2 tane bir igne daha yazdi adi aklimda degil birde 3 ay 90 tane allttan progestron icin fitil yazmis
buarada 3-4 cm lik kist mevcut
adet oldugun gun ara dediler bakalim hayirlisi
normalde adetten sonra patlamasi gerek patlamazsa hap veririz dedi doktor.
Igneyide adetten sonra nezaman yapacam anlatacaklarmis

insaallah hepimiz icin hakkimizda herseyin hayirlisi olur.
Cok yazdim basinizi agrittim hakkinizi helaledin rabbim dilediginizi en kisa zamanda versin insaallah.

Kucaklarimizi en kisa zamanda hayirli salih evlat ile doldursun insaallah.

Selametle....

canım hoşgeldin..dünde okumuştum senin konunu ama yazma imkanım olmamıştı..amhının bu kadar inişli çıkışlı olması çok ilginç ve saçma geldi cnm... testlerin biri hatalı o kesin, dr ultrasonla bakınca hiç yumurta filan göremiyormu peki?
çok zor gerçekten bizler evlenip ilerde belli yaşa gelip artık çoluga çocuga kavuşruuz diye planlar yaparken aslında bizi neler beklediğinden habersizce hayal kuruyomuşuz... Allahım hayırlısını versin hakkımızda...bi yerden sonra artık amh fsh filan yalan,iş O'nda biter...umudunu hiç kaybetme ltfn.

gurbet67 herşeyin hayırlısı kısmet diyorum ben artık allah bize sağlık versin,huzurumuz kaybolmasın en önemlisi......

off valla çok zor bir sınavdan geçiyoruz ama bakalım hayırlısı olsun inş.
tolga hocaya bende gidiyorum muane 50 tl
çok güzel yazmısınn bitanem maşallah rabbim kucağınada almak nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…