Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Ablacim çok sağol önemseyip yorum yaptığın için ama işte insanın elinde değil üzülmemek ben doktora basit bir adet düzensizliği sorunum olduğu için gitmiştim birde çocuk düşünüyorduk calismalra başlamadan önce bir muayene olayım dedim... ((( ve doktor menopozsun diyince başımdan aşsagi kaynar sular döküldü neye uğradığımı şaşırdım daha normal yoldan çocuk denememistik bile.. direk tüp bebek bile çok zor diyince mahvaldum
Oysa 2 ay önce spora başlamıştım doğum kolay olsun gebelik kolay geçsin diye.. folik asit bile almıştım gebelikten 3 ay önce başlıyorlar diye ((( bende başladım soğan kurune snra bir sürü bitki aldım karıştırıp çay yaptım bal polen karışmış bir kavonoZaldim dün yağmur yağdı çok. Annem dediki dua et
kızım dedi yağmur yağarken edilen dualar kabul olur direk... Hepinize dua ettim tüm topikte ki ablalarima dua ettim elif ablaya dua ettim ( rabbim Rahim sıfatıyla viE şifa versin eski sagligimiza kavuştursun..

kızlr benim umudum bitiyor erken ama daha

geçenki aşılama vetüp bebekde 4 gün adet agrım başlamıştı ve bugün yine 4 günüm şiddetli bel vekarın agrım var
erken oldugunu biliyorum ama aileme diyordum 4 veya 5 günde ben bilişrim diye tutmadı eminim ama umut işteallahdan umudumu kesmedim

haftaya kadarnasıl dururum bilmem eşime demiyecegm

Cnım teşekkür ederim.
Evet öyle 4 kez klomen tedavisi 3 kez aşılama sonra tüp
Ama eğerki erken menopoz riski var ise direk tüp yapılabiliyor.
Eşim iyileşsin gidicem yakınımda yok ne yapacagımı bilemiyorum şaştım kaldım valla.
Bu sene başladığımda özlede dr menopoza heran girebilirsin erken den yapalım bu ay dedi.
Ben sevmedim ilaçşlara başlayacagım gün bıraktım çünki sadece ilaç parası denkleştirmiştik 3 binnira vardı tamamı 7 binlira tüp
Zeynep Kamile gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah..
ama 1 sene içinde süper değerler 1 senede nasılda değişti anlayamadım hala.
Birde aslında benim ilk problemim tüp tıkanıklığı dendi onun üstünde durdum 2. filimde hiçbir problem çıkmadı
bu tedavidede rezerv azlığı oldugunu ögrendim gitmeye korkuyorum artık bu defa ne çıkarıcaklar.

canım dur hemen moralini bozma,inşallah tutacaktır bu sefer.stress yapmamaya çalış.ah bu beklemeler sabır taşı olsa çatlar.keşke bir teknoloji bulsalar hemen öğrenebilsek değilmi tutmuşmu tutmamışmı diye.gönlünü ferah tutmaya çalış bitanem çok zor ama.dualarımız seninle canım.

kıslar ben 28 yaşındayım yaklaşık 10 senedir erken menopoz denen illetle uğraştım kemik erimem başladı bu yaşta erime oranım 50 yaşındaki kadın gibi.. -2.5 oldu oranım kaybım fazla ve yüksek kırık riskim var yani osteoporoz teşhisim bile var ama umrumda değil.. yıllardır her şey olumsuzken şimdi küçcük yumuşlarımın bir gün beni anne yapacağına inanıyorum eskiden onlardan habersizdim yada onlar saklanıyolardı. şimdi onlarda benim yavyum olmak için uğraşıyorlar Rabbim ol dediğinde olacak ama umudumuzu kaybetmeyip duamızı eksik etmeyeceğiz... Allah hepimizin gücünü sabrını arttırsın İnşallahhh....

canım daha çok erken tutunmada da aynı adet belirtilerini yaşayabiliyosun öyle bişeydir inşalah... umudunu yitime lütfen çok erken daha...

off çok pahalıymış gerçekten yaa sende Ankara dasın sanırım, eşinin iyileşmesi uzun sürmezmi çok zaman geçmezmi bu arada hakkımızda hayırlısı olsun, bazen çok korku sarıyo beni herkes bu kadar kolay bebek sahbi olabiliyoken bizler bu yaşımızda menopozun hesabını yapıyoruz,inşallah bebeklerimize kavuşuruz bunca çaba sonunda.

aminnnn:18: sonunda bizde güzel güzel hikayemizi anlatırız inşallah şu kadar uğraştım sonunda oldu diye...

canım yelkenlerı suya ındırme bunu vercek olan allahh o vermek sıtedıkten sonra fsh ıstersen 200 olsun.
Ben burda cok okudum cok yuksek degerlerden kendılınden hamıle kalan olmaz dıyıp tuple olann....
ınan sana morel olsun dıye soylemıyroummm gercek bu cunku morelden cok gerceklere ıhtıyacımız var

merhaba kizlar,

mesajlarınızı okudum. sözler kifayetsiz kaliyor. oylece kalakaldim.

ben de kendi adıma çok umut dolu degilim şu günlerde. Allahın gücüne gitmesin bugünlerimizi aratmasın. rabbime sığınıyorum.

bizi oyalayan doktorlara yanlış yönlendirmelerine para tuzaklarına düşürmelerine çok üzülüyorum içim içime sığmıyor. benim de denemelerimde kaliteli yumurtalar olusmuyordu. ancak genetik mirasımızın yanı sıra yediğimiz içitiğimiz herşey etkili. bu topikte sık sık bahsettiğim ingilizce bir kitap var (infertility cure). menapoza girmiş olsanız dahi bir kaç yüz yumurta var diyor. sadece vucut bu yumurtaların gelişmesine olanak verecek ortamı oluşturamıyor. mümkün olduğunca vucudumuza yardımcı olacak seyler yapmamız lazım (ki son günlerde ben yapmıyorum açıkcası). fazla vakit kaybetmemek, dogru adımları atmak gerekiyor. umarım hepimiz bizi dogru adımları atmamıza yardım edecek doktorlarla karşılaşırız.

mucize haberlerine çook sevindim. umarım hepimiz mucizelerimize kavusuruz tez zamanda.
hepinizi tek tek öptüm.

daha once soz verdigim duaları şimdi edebilecegim ..
sevgiler hepinize.

mantı umut haberi olacagız hep beraber...bende birazdan abdest alıp duaya baslamıyı planlıyorum eş zamanlı baslayalım...guçlerıimiz birleşsin...umutsuz olmayalım gececek bugünlerr..mükafatı elbet olacak...

dumanım çıtırım artık çifte kavrulmuş lokum oldun
gittinmi doktora?

ilknurlevent ne kadar guclu bi kadınsın

hepimize dua edecegim....hayırlı cumalar olsun

çok geç uyuma sen hamiş sayılırsın hissediyorum yavyun sana tutundu ve ne olur kendini çok yorma....

Son düzenleme:
canımmm seninde çifte kavrulmuş olmana az kaldı inşalllahhhhh.... gittim cnm çok şükür herşey yolunda maşallah iyi gidiyo, c.tesi tekrar var randevum,sonra izne ayrılıyoruz memlekete gidiyoruz 2 hafta dinlenicem...korkularım hep devam ediyo her kontrol arasında yaşıycam sanırım bunları ama hepsi boş korkular olacak inanıyorumm...
senin test günün ayın kaçıydı canım?
iyi geceler öporum seni sende fazla yorma kendini nette çok kalma bu aralar olmazmı??

canım bu aralar bi depresyon havaları geziyo üzerimizde galiba... kitabın bitince bizimle paylaşacaktın noldu??? özletme kendini,,,,

AYY inşallah arka arkaya inşallah...
çok şükür cnm gonlunu ferah tut hep pozitif düşün...rabbimm lokumuna uzuuuuuuuuuuuuun saglıklı ömür nasip etsin...benim test gunune daha çoooook varya.. (18 haziran) tabi ben dayanabilirsemm
ama dayanacagım yaaa bugün transferin 4.gunu e2 ve progesteron testi istedi sonucları arastırmaktan bi hal oldum bi ipucu yakalayamadım..doktorumun dediği gebelik için ipucu vermez!!! sadece dedi ki vucud kendini gebeliğe hazırlıyor ...
sonucu burayada yazayım belki bi bilen olur...e2..1,00 nmol -272,10 ngl
progesteron 90,83nmol - 28,6 ugl
ayyy iyi bişmi kötümü bilemedim..psikopata bagladım saatlerdir
dumanım tatilde bol bol dinlenirsin isabet olmuş tatilin zamanlaması...ama sık sık buluşalım olarmı şekerim...

hadi ben kaçarım..ilknurleventim iyi gecelerr öpüyorummm

günaydın canım .. hemen o üzerindeki olumsuzluktan sıyrıl lütfen . bir önceki dönemde yaşadıklarından dolayı ikincisinde de yaşayacaksın diye bir şey yok.. belki bu seferki adet sancısı değildir de bebişinin tutunma ağrılarıdır. içini ferah tut güzel şeyler düşün. bak göreceksin hepsi senin kuruntuların çıkacak... ve bizlere güzel güzel haberler vereceksin..

iinş. canım ya umudum bitmiş degil ama ne bileyim geçenkide aynıydı bugündesabah vardı karındaagrı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…