iinş. canım ya umudum bitmiş degil ama ne bileyim geçenkide aynıydı bugündesabah vardı karındaagrı hayırlısı artık
AYY inşallah arka arkaya inşallah...
çok şükür cnm gonlunu ferah tut hep pozitif düşün...rabbimm lokumuna uzuuuuuuuuuuuuun saglıklı ömür nasip etsin...benim test gunune daha çoooook varya.. (18 haziran) tabi ben dayanabilirsemm
ama dayanacagım yaaabugün transferin 4.gunu e2 ve progesteron testi istedi sonucları arastırmaktan bi hal oldum bi ipucu yakalayamadım..doktorumun dediği gebelik için ipucu vermez!!! sadece dedi ki vucud kendini gebeliğe hazırlıyor ...
sonucu burayada yazayım belki bi bilen olur...e2..1,00 nmol -272,10 ngl
progesteron 90,83nmol - 28,6 ugl
ayyy iyi bişmi kötümü bilemedim..psikopata bagladım saatlerdir
dumanım tatilde bol bol dinlenirsin isabet olmuş tatilin zamanlaması...ama sık sık buluşalım olarmı şekerim...
hadi ben kaçarım..ilknurleventim iyi gecelerr öpüyorummm
canım arkadaşımmm İnşallah iyiye habercidir değerlerin hem takılma bunlara keyfini çıkar beklemekte güseldir hem biz sabırlıyız Rabbim ol dediğinde olacağını biliyoruz....
bende merak ediyorum suan amh ım kaç diye aslında.... durumun pekde içaçıcı olmadığını da biliyorumda neyse...ben de erken menapoz riski taşıyorum AMH ım geçen yıl 0,4'tü,yaş 27....1,5 yıl içinde 1 aşılama 4 tüp bebek,rahim film ve histereskopi geçirdim....regli 3. günü 4-5 yumurtam oluyo....bu süre içerinde,bitkiel kürler (soğan kürü, incir kürü),DHEA,vitaminler(Omega3-6-9, q enzim vs.) her şeyi denedim.ben de hiç bir değişiklik yaratmadı yumruta sayım ne ise öyle devam etti....ama bazıalrında etkili oalbiliyor denemeye değer....sorularına gelince, doktorların mutabık olduğu 3 tane belirteç var rezerv konusunda...1. yüksek FSH değeri 2.düşük AMH değeri ve reglinin 3. günü ultrasondaki folikül sayısıı.... sayı 6-7 az ise hatta 10 rezerv düşük diyorlar. AMH ve FSH arasında ters orantı var evet....ama yine de tutursızlıklar olabiliyor.mesela benim FSH 7,5 İKEN AMH 0,4 çıktı...doktolara sordum hiç biri bu tutarsızlığı açıklayamadı...çünkü rezerv az diyebilmek için sadece fsh, yada sadece amh gösterge değil....söyledikleri AMH FSH dan aha güvenilir...yani 3 bulgu üzerinden tahimini yorum yapıyorlar...azsa rezerv zaten biliyosun hemn tüp bebek diyorlar ancakkkkk bunca şeye rağmen menapoza ne kadar süre sonra girerim diyorsan bu sorunun cevabını hiç doktor veremiyor...bana 6 ay sonra da olabilir 6 yıl sonra da dedi.ama sonuç belli 40 yaşından önce gireceğim....ve dediğin gibi malesef kemik erimesi vs. menapoz sıkıntıları yaşanmasın diye risklerine rağmen kar zarar ilişkisi zonucu horman tedavisi veriyor doktorlar genelde .....40 yaşına kadar falan hormon hapı içip regl oluyosun, kemik erimesi falan olabildiğince bu şekilde önleniyormuş....kurtuluşu var mı dersen benim şahsi fikrim araştırmalarım, yaşadıkalrım sonucu bunun hiç bir şekilde tedavisi yok.mantık şu zaten: kadınlar daha anne karnındayken yumurta kapasitesi belli.yıllar içerisinde sen bu rezervi kullanıyosun yani yeni üretmiyosun....sperm gibi deği yanii...dolayısıyla bir umut her şeyi denemiş biri olarak ben kürlerin vs. etkisi olduğunu sanmıyorum...şu olabilir sadece o ay fazla yumurtlarsın ama menapoz yaşın değişmez....evet 20 yaşında menapoza giren biri 25 de evlenseydi büyük ihtimal bebeği olmayacaktı haaa olanalr yok mu var tabiiii ama az ...bunlar tıbbın söyledikleri...bunları seni üzmek için söylemiyorum böyle paldır küldür.. ben de aynı durumdayım 3 yıldır uğraşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum...kafan karışık bu yüzden nacizane terübelerimi söyliyeyim istedim...bunları senin umutsuzluğa düşürmesin sadece tedavilerini geciktirme vaktin kısıtlı diye uyarmak için yazdımmmm ve bunun dışında da pozitif ol ve allaahhh a du et...[/QUOH
HAKİKATEN NE ZAMAN NE OLACAĞI BELLİ OLMUYOR BENİM 1.5 SENE ÖNCE AMH 0.4 DÜ 1.5 SENEN SONRA (BU ARADA ILK DENEMEMDE KENDİM HAMİLE KALDIM ALLAHIMA ŞÜKÜR) AMH IM 0.1 İN ALTINA DÜŞMÜŞ ŞAKA GİBİ AMA BİR ARKADAŞ 2 SENE SONRA BAKTIRDI ONUN Kİ BU KADAR AZALMAMIŞTI
günaydın canlarr.... bugün çok güzel bigün,sözde tatil ama saat 7.30 da uyandım :) güne erken başlamak lazım dimeeyarın sabaha bambaşka bi şehirde uyanmak fikri de ayrı mutlu ediyo beni... birde bugün dr randevum var, görmeye gidicez bebeğin gelişimi nasıl diye... malum yumoşlar genelde kalitesiz oldugu için bu bizim çok önemli bi muayene olacak... çok korkuyorum inşallah mutluluğumuz yarım kalmaz,bikaç gündür böyle bulantılarda filan azalma hissediyorum...dualarınızı eksik etmeyin bizden inş.bu kez ağlayarak çıkmam o hastaneden görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
hayırlı cumalar kızlar.bugün hacıbayram veli nin türbesine gitdim.sela vakti kıbleye dönüp önce giz ve wanna size sonra bilip bilmediğim,şu sıralarda aşılama tüp deneyen herkese sonrada benim gibi bebek hasretiyle yananlar için herkese dua etdim.Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin hepimize...........................
bide giz canım ya dünden beri uğraşıyorum msj yazmak için ama k k dan olmadı.ümitsizliğe kapılma.inşallah sonucun pozitif olur.
günaydınlar
zerrin canım çokçok saol ama sabahları adet agrısı gibi oluyor karnım aynı ve belim kopuyor
sabah ablam kızdı tabi olmaz dedi seveceksin konuşacaksın dei kızdı bana hayırlısı artık
canım çok şükür herşey olunda:) şimdi valiz hazırlamam lazım,4-5 saat sonra gidicem ve ben daha hiçbişey hazırlamadım aferim bana dime:18::18:dumanım çifte kavrulmuş lokumummherşey çok güsel olacak inşallahhh git ve gör bebişiniii.allahın izni ile saglıkla gelecekkk
sonrada tatilin tadını cıkarrr
canım çok şükür herşey olunda:) şimdi valiz hazırlamam lazım,4-5 saat sonra gidicem ve ben daha hiçbişey hazırlamadım aferim bana dime:18::18:
çok şükür canımmmgözünüz aydınn olsunnn
ohh şimdi tatilin tadını çıkartt ama arada uğraa
cnm karmakarışık bazen umutlu bazen umutsuzcanım nasılsın nasıl gidiyorr test günü ne zamannn??? öptüm seniii
ayy kısırmııı??? şöle nar ekşiliii offfffffff kopkopkop
aynı ülkedeyiz netcede illaki biyerlerde buluşuruzzz....dualarımız kabul olsunnn daaaa inşallahh...
canımmmm özeldende yazdım...gelmedimii??? sen kabız olcak şeyler yeme:) su iç yazmıştım sana...
herkese demiş olayım transferden sonra 3-4 lt.su içinnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?