Hamilelik ve yumurtalık rezervi

iinş. canım ya umudum bitmiş degil ama ne bileyim geçenkide aynıydı bugündesabah vardı karındaagrı hayırlısı artık

umutlarımız bitmez zaten .. sen güzelce istirahat et canım benim.. belki de bebişimiz annesine sıkı sıkıya tutunmaya çalışıyordur da bunlar da onun belirtileridir .. sen böyle düşün olur mu ? kötüye yorumlama lütfen...

canım arkadaşımmm İnşallah iyiye habercidir değerlerin hem takılma bunlara keyfini çıkar beklemekte güseldir hem biz sabırlıyız Rabbim ol dediğinde olacağını biliyoruz....

Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır,geciktiriyorsa sabrınızı artırır,eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.unutmayalım ki rabbim ihmal değil imtihan eder.

hayırlı cumalar canlarrrr....

hayırlı cumalar kızlar.bugün hacıbayram veli nin türbesine gitdim.sela vakti kıbleye dönüp önce giz ve wanna size sonra bilip bilmediğim,şu sıralarda aşılama tüp deneyen herkese sonrada benim gibi bebek hasretiyle yananlar için herkese dua etdim.Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin hepimize...........................
bide giz canım ya dünden beri uğraşıyorum msj yazmak için ama k k dan olmadı.ümitsizliğe kapılma.inşallah sonucun pozitif olur.

günaydınlar

zerrin canım çokçok saol ama sabahları adet agrısı gibi oluyor karnım aynı ve belim kopuyor

sabah ablam kızdı tabi olmaz dedi seveceksin konuşacaksın dei kızdı bana hayırlısı artık

allah senden razı olsun dualrını kabul etsin arkadaşım...çok duygulandım çok sagol...

dumanım çifte kavrulmuş lokumumm herşey çok güsel olacak inşallahhh git ve gör bebişiniii.allahın izni ile saglıkla gelecekkk
sonrada tatilin tadını cıkarrr

canım amin hayırlısı tabikide ama ablana kulak ver stres etdikçe düşündükçe benim ağrılarım var dedikçe dahada ağrı hissedersin.inşallah güzel haberlerini alırız

dumanım çifte kavrulmuş lokumumm herşey çok güsel olacak inşallahhh git ve gör bebişiniii.allahın izni ile saglıkla gelecekkk
sonrada tatilin tadını cıkarrr
canım çok şükür herşey olunda:) şimdi valiz hazırlamam lazım,4-5 saat sonra gidicem ve ben daha hiçbişey hazırlamadım aferim bana dime:18::18:

yazarsın İnşallah canımm.. bende pazardan geldim.. kısır yapcamm:))) gel beraber yiyelim... ben aksaraydayım senin nerde olduğunu bilmiyorum ama umarım yakındasındır:) bir gün bebişlerle beraber kısır yapar yerizz:)))

ayy kısırmııı??? şöle nar ekşiliii offfffffff kopkopkop
aynı ülkedeyiz netcede illaki biyerlerde buluşuruzzz....dualarımız kabul olsunnn daaaa inşallahh...

ayy kısırmııı??? şöle nar ekşiliii offfffffff kopkopkop
aynı ülkedeyiz netcede illaki biyerlerde buluşuruzzz....dualarımız kabul olsunnn daaaa inşallahh...

canımmmm özeldende yazdım...gelmedimii??? sen kabız olcak şeyler yeme:) su iç yazmıştım sana...
herkese demiş olayım transferden sonra 3-4 lt.su içinnnn....

selam kızlar nasılsınız???? wannacııım canım çok az kaldı güzel haberlerini almaya heyecanla bekliyorumm seni düşünemiyorum ne heyecan vardır:) belirti filan hissediyomusun?
benim tatil çok ii gidiyo dinleniyorum bol bol,ara ara girip bakıyorum ne var ne yok diye,ama bizim topikte tatile girdi pek uğrayan yok artık
kendinize çoook iyi bakın hoşçakalınnnn....

Arkadaşlar, 5. tüp bebek denemesindeyim.sizinle tecrübemi paylaşmak istedim.rezervim az diye ilk iki denmede 300-450 mg ilaç kullandırdılar.2-3 yumruta oldu,yumurtalar olgun değildi,döllenmedi,döllenenin kalitesi düşüktü vs...sonra merkez değiştirdim günlük 150 mg ilaçla toplam 8 gün iğne ile 4-5 yumurtam oluyo ve hepsi 1. kalite son denemelerimde...yumurta rezervi az olsun ya da olmasın yükske doz verdikleri zaman mutlaka sorgulayın!!ne boşuboşuna hormon alın ne de benim gibi kötü sonuçlarla uğraşmayın... herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama aklınızda bulunsuz istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…