Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız hafta sonu olduğu için kimseler yok sanırım ben hala adet olmadım ama olacam çünkü hiç bir beirtim yokk.bu ay çok düşük ihtimal çünküü.
KIZLAR KETENHELVAMIZIN BAŞINA GELENLERİ DUYDUNUZ MU ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA...
selammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
a.slm oflum hoşgeldinn naıslsın![]()
iyiyim canım emir uyandı çıkmak zorunda kaldım dun 3 tane aşı oldu zor geçirdik dünü.
zaten gunduzleri çok huysuz dun de hep ağladı sağolsun..
kızlar nasılsınız hafta sonu olduğu için kimseler yok sanırım ben hala adet olmadım ama olacam çünkü hiç bir beirtim yokk.bu ay çok düşük ihtimal çünküü.
KIZLAR KETENHELVAMIZIN BAŞINA GELENLERİ DUYDUNUZ MU ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA...
gunaydın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız bakıyım
babannemı cumartes,i yolladım bi kac gün sızleyim persembede izmıre gidiyorum işki üç haftayı gecirmek lazım demı ama
ketenhelvaya uzuldum kıslar ya amma hiç bi yorum yapamadım yazamadım bişi cok zor bi durum![]()
gez toz kuzum hiç kafana takma.bişeycikler çıkmıycak inşallah.melisa ben kendimi zor taşımaya başladım.eğilemiyorum giyinmek bi eziyet yatmak ayrı.tadını çıkar yamuluyo insan:) sen nasılsın gebelik zorlamaya başladımı?
a.slm fındığım ben varım görmedinmi kuzum nasılsınn düşükde olsa ihtimal ihtimaldir balım umutsuz olma duydum kuzum çok üzüldüm ne desem az kalır onun o kocasınaaa
gunaydın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız bakıyım
babannemı cumartes,i yolladım bi kac gün sızleyim persembede izmıre gidiyorum işki üç haftayı gecirmek lazım demı ama
ketenhelvaya uzuldum kıslar ya amma hiç bi yorum yapamadım yazamadım bişi cok zor bi durum![]()
tanımıyorum ama çok merak ettim ne olmuş ketanhelvaya? seninde hayırlısı ile benimki gibi sürpriz olcak.hiç beklemediğin bi anda :)
bi temızlık yapayım geleyim kıslar iki saate burda olunya elifim gel gari kuzum ya
kac gün yattım evi b..k götürüyo vallahı bi gitrisiyim gari![]()
sorma melisambbende yorum yapamadım Allahım kimsenin başına vermesin zor bir durum :26::26:gunaydın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız bakıyım
bi temızlık yapayım geleyim kıslar iki saate burda olunya elifim gel gari kuzum ya
kac gün yattım evi b..k götürüyo vallahı bi gitrisiyim gari![]()
evet elifim ya bende çok üzüldüm vallahi.Allah kimseye yaşatmasın AMİİİN
Melisam gülüm nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkacvak bak görürsün.bende hala bişi yok beklemedeyim valla ümitsizlikle beraber
valla papatyacım hiç bir belirtim yok sadece 2 gün önce feci kasık dün bel ve göğüs bugün hala göğüs onun dışında ne uyku ne bulantı ne akıntı tık yok valla..ketenhelva eski topicden 4 aylık ikiz bebeklerin annesi eşi onu aldatıyormuş yeni öğrenmiş çok çlok üzüldüm ya şerefsiz adam..
amin fındığım aminn çok zorrr
hadi çabuk gel milisiiimmm
kızlar ben kuzumu doktora götürdüm bug
n ilaç verdi rahatladı yavrum biraz uyudu kaldı nasıl zoru vamrışki ne haldeydi şimdi o uyuyoken bende gideyim yemeğimi koyayım pc açık arada baıcam zaten yrım ssaaat ancak sürer gelen olursa bilginiz olsun emi
evet elifim ya bende çok üzüldüm vallahi.Allah kimseye yaşatmasın AMİİİN
Melisam gülüm nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkacvak bak görürsün.bende hala bişi yok beklemedeyim valla ümitsizlikle beraber
valla papatyacım hiç bir belirtim yok sadece 2 gün önce feci kasık dün bel ve göğüs bugün hala göğüs onun dışında ne uyku ne bulantı ne akıntı tık yok valla..ketenhelva eski topicden 4 aylık ikiz bebeklerin annesi eşi onu aldatıyormuş yeni öğrenmiş çok çlok üzüldüm ya şerefsiz adam..
hadi çabuk gel milisiiimmm