Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar nasılsınız hafta sonu olduğu için kimseler yok sanırım ben hala adet olmadım ama olacam çünkü hiç bir beirtim yokk.bu ay çok düşük ihtimal çünküü.

KIZLAR KETENHELVAMIZIN BAŞINA GELENLERİ DUYDUNUZ MU ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA...

kızlar nasılsınız hafta sonu olduğu için kimseler yok sanırım ben hala adet olmadım ama olacam çünkü hiç bir beirtim yokk.bu ay çok düşük ihtimal çünküü.

a.slm fındığım ben varım görmedinmi kuzum nasılsınn düşükde olsa ihtimal ihtimaldir balım umutsuz olma duydum kuzum çok üzüldüm ne desem az kalır onun o kocasınaaa

iyiyim canım emir uyandı çıkmak zorunda kaldım dun 3 tane aşı oldu zor geçirdik dünü.
zaten gunduzleri çok huysuz dun de hep ağladı sağolsun..

oyy oyy oyy kıyamam ben ona yavrum benim demek aşı oldu hemde 3lü Allahım bizde olucaz ne yapıcaz yaa ağladığında dayanamıyorum oıturup ağlıyorum resmen nasıl dayanırım kuzumaa:26::26::26::14:

gunaydın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız bakıyım :48::48::48::48::48:
babannemı cumartes,i yolladım bi kac gün sızleyim persembede izmıre gidiyorum işki üç haftayı gecirmek lazım demı ama:34::34:
ketenhelvaya uzuldum kıslar ya amma hiç bi yorum yapamadım yazamadım bişi cok zor bi durum:43::43::43:

tanımıyorum ama çok merak ettim ne olmuş ketanhelvaya? seninde hayırlısı ile benimki gibi sürpriz olcak.hiç beklemediğin bi anda :)

gunaydın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız bakıyım :48::48::48::48::48:
babannemı cumartes,i yolladım bi kac gün sızleyim persembede izmıre gidiyorum işki üç haftayı gecirmek lazım demı ama:34::34:
ketenhelvaya uzuldum kıslar ya amma hiç bi yorum yapamadım yazamadım bişi cok zor bi durum:43::43::43:

gez toz kuzum hiç kafana takma.bişeycikler çıkmıycak inşallah.melisa ben kendimi zor taşımaya başladım.eğilemiyorum giyinmek bi eziyet yatmak ayrı.tadını çıkar yamuluyo insan:) sen nasılsın gebelik zorlamaya başladımı?

gez toz kuzum hiç kafana takma.bişeycikler çıkmıycak inşallah.melisa ben kendimi zor taşımaya başladım.eğilemiyorum giyinmek bi eziyet yatmak ayrı.tadını çıkar yamuluyo insan:) sen nasılsın gebelik zorlamaya başladımı?

canım kımse yok diye atmısım pencereyi assagıya ole geziniyodum.
demek agırlastın he. ya dün bende eşimle alışverişe cıktık iki saatte nasıl yuorulmusum ya bende eşime diyorum evde otur otur hamlamısım iki hafta hiç cıkamadım babannem var diye demek haftalar ilerlediginden agırlasma oluyomus he:9::9::9:
bölede kotu ama ya
neyse nasılsın cano neler yapıyosun calısmaya devam demı. izni dogumdan sonramı kullancan.

bi temızlık yapayım geleyim kıslar iki saate burda olunya elifim gel gari kuzum ya
kac gün yattım evi b..k götürüyo vallahı bi gitrisiyim gari:9::9:

a.slm fındığım ben varım görmedinmi kuzum nasılsınn düşükde olsa ihtimal ihtimaldir balım umutsuz olma duydum kuzum çok üzüldüm ne desem az kalır onun o kocasınaaa

evet elifim ya bende çok üzüldüm vallahi.Allah kimseye yaşatmasın AMİİİN

Melisam gülüm nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkacvak bak görürsün.bende hala bişi yok beklemedeyim valla ümitsizlikle beraber

tanımıyorum ama çok merak ettim ne olmuş ketanhelvaya? seninde hayırlısı ile benimki gibi sürpriz olcak.hiç beklemediğin bi anda :)

valla papatyacım hiç bir belirtim yok sadece 2 gün önce feci kasık dün bel ve göğüs bugün hala göğüs onun dışında ne uyku ne bulantı ne akıntı tık yok valla..ketenhelva eski topicden 4 aylık ikiz bebeklerin annesi eşi onu aldatıyormuş yeni öğrenmiş çok çlok üzüldüm ya şerefsiz adam..
bi temızlık yapayım geleyim kıslar iki saate burda olunya elifim gel gari kuzum ya

hadi çabuk gel milisiiimmm

sorma melisambbende yorum yapamadım Allahım kimsenin başına vermesin zor bir durum :26::26:

Melisam gülüm nasılsın inşallah sonuçlar temiz çıkacvak bak görürsün.bende hala bişi yok beklemedeyim valla ümitsizlikle beraber

valla papatyacım hiç bir belirtim yok sadece 2 gün önce feci kasık dün bel ve göğüs bugün hala göğüs onun dışında ne uyku ne bulantı ne akıntı tık yok valla..ketenhelva eski topicden 4 aylık ikiz bebeklerin annesi eşi onu aldatıyormuş yeni öğrenmiş çok çlok üzüldüm ya şerefsiz adam..
amin fındığım aminn çok zorrr:31::31::31::50:

kızlar ben kuzumu doktora götürdüm bug
n ilaç verdi rahatladı yavrum biraz uyudu kaldı nasıl zoru vamrışki ne haldeydi şimdi o uyuyoken bende gideyim yemeğimi koyayım pc açık arada baıcam zaten yrım ssaaat ancak sürer gelen olursa bilginiz olsun emi

kızlar ben kuzumu doktora götürdüm bug
n ilaç verdi rahatladı yavrum biraz uyudu kaldı nasıl zoru vamrışki ne haldeydi şimdi o uyuyoken bende gideyim yemeğimi koyayım pc açık arada baıcam zaten yrım ssaaat ancak sürer gelen olursa bilginiz olsun emi

TAMAM KUZU BURALARDAYIM BEKLİYORUM
rahatladı tostosum he iyi bari be gülüm ver ilacını duzenli kabızlık cıdden cok zor ya sifa olsun pasama.:16::16:

bencede guzel cıkacak kuzum amnıyosentesi yaptırmak karar vermek benım için cok zordu doktorum yaparken bıle dedi yuzde 90 temız cıkacak diye bi iki hafta beklemek biraz uzıuun bi sure ama olsun beklicez mecbur izmıre g,decem persembe bı ongun kalcam orda cabuk gecer gunler donuncede sonucu alırım tamam işte.:9:
hiç belli olmaz kuzum geneldede umutsuz oldugumuz aylarda geldi bebelerimiz hayırlısı insallah.:16::16:

geldim ama bittim resmen salonla mutfak arası gidip gelmekten kafam duman oldu anacım bu çocuk salondayken yanındayken susuyo gidince başlıyo yemekleri nasıl koyum bulşaşıklaır naısl yıkadımda geldim bilmiyorum vallaha yaaa melisam izmiremi gidiyon bacım gitt git ne güzel gez kafan dğılsın döndüğündede hayırlı sonuçalrı alkıcaksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16:

şişşt kızlar nerdesiniz neler yaparsınız bakayım bugün burda temmuzu yaşıyoruz ya çok sıcak balkonda oturmuşum kahvem sigaram ohhh mis gibi vallahiii.elifim inşallah rahatlamıştır kuzucuk birazz...

Back
X