ahh ahh neler denemedimki yatrak üstten yatarak eşime vererek karşıdan yok yok yok almıyoe eşşek senn kaynanan insan değil yaa vallaha değil gerizekalı kadın keyfif meyif sanane ne şartlarda emzirmek istiyosun en onu haberi yok tabibenimki sıpada bir gün öyle almak istemedi memeyi öyle ediyom yok böyle ediyorum yok sonra yatarken vermeye başlayınca almaya başladı tekrardan şimdi hayatta kucağımda meme almaz illa yatıcaz:))))) hatta kaynanam diyormuş hep yatarak emziriyor diye:)) keyfimden yatarak emziriyorum sanki asla almaz memeyi hala kucakta
kuzum tarif edecektimki yapmışşın eferin sananerden nasıl kucultcem canım anlatta yaoyım hemen kuzucuk yemek işine girismeden
yaratıklara hakaret etme kızz yazzzık yazzzııkkkya bu kaynanaları var yaaaaaaaaaaaaaaaaa ona neymıs ne dengesiz yaratıklar yaaaaaaaaaaaa
ahh ahh neler denemedimki yatrak üstten yatarak eşime vererek karşıdan yok yok yok almıyoe eşşek senn kaynanan insan değil yaa vallaha değil gerizekalı kadın keyfif meyif sanane ne şartlarda emzirmek istiyosun en onu haberi yok tabi
kuzum tarif edecektimki yapmışşın eferin sana
yaratıklara hakaret etme kızz yazzzık yazzzııkkk
melisam maaşallah kız sana kilo milo yok çok kibarcık hamişşin rabbim nazarlardan korusun kızzz taze annişim benim maaşallah sübhanallahk... kaşı kaşıı
burdayım melisam bir yere gitmedimde oğluşla uğraşmaktan hemen yazamıyorum uyytutum emzireyim dedim emmedi derken uyandı attım yere oynuyo şimdi melisam çok güzel bacım mobilyaa hemde çok şık duruyo bende bunlardans eviyoum ama sırf taşınıcaz yük etmiyim diye almadım inş gittiğimiz yerde oda almayı düşünüyoruz biraz geçsinde miinoş kızcen sağlıkla yatsın içinde inş güle güle kullanın canlarım benimEki Görüntüle 710391 Eki Görüntüle 710392 dolap ve beşiginıde koydum ama kımsecikler kalmamıs neyse kaldırmıyorum gelince görürsünüz gayrı
geldinmi elifimm
tmm melisam bende çıkayım yemeğe eşim geldi zati göürürüz balısı kolay gelsinelifim canım ben bi yemege girisiyim artık gec oldu canımcım optum senı alişimide hadi görüşürük
daha iyisi senın olsun bi tanem mobilyalar o kadar uyguna gweldiki 500 e dolap ve beşigini kapattı iyi oldu besigi mothercareın outletınden aldım 380lık besişk biraz zedelenmeler var ala az bişi pek belli olmuyo 150 ye aldım dolabınıda netten 350 ye aldım kuzum.
hepinize selamlar kızlar.sizi çok özledim lakin bende vukuat bitermi.neden gelemediğimi arz edeyim.çarşamba kontrole gittik geçen hafta.kuzumun hareketleri az sanki,bende bulantı kusma sancılar ölüyorum.nst ye girdim sancı çıkmadı.ama ağrıdan ölüyorum.bunca yıllık hemşireyim sancı ile ağrının farklı şeyler olduğunu öğrendim o gün.ağrı olurmuş fakat sancı olursa doğum başlarmış...derken dr demezmi,5 gün kendine dikkat et ben şehirdışına çıkıyorum kongrem var.zaten sezaryen olcam acil bi durum bile olsa.sinirlerim bozuldu korku sardı tutuştum iyice.daha doğumuna var ağrın olsa bile sakin ol doğumu başlatma dedi.bende emredersiniz dedim.kocamda tuttu beni annemlere götürdü yanlız kalmıyım diye.velhasıl kelam bugün geldik.orda net yok.salak telefondanda hiç bişey okunmuyo girince,açamadım
ağrılar devam,kusmalarım geçti.20 MAYIS PAZARTESİ SEZARYEN OLUCAMMMMçok korkuyorum ve çok heeycanlıyım.çünkü oğlumu görücem.dualarınızı eksik etmeyin canlarım.kafam okadar karışıkki,hatırlatmanız gereknler varsa söyleyin bana burdan.aklıma hiçbişey gelmiyo.sıpada zaten doğum kanalına doğru inmiş yürümek bile çile.süs gibiyim,öylece duruyorum bi kenarda.
Elif sıkıntılarını okudum canım.bi rahat edemedin gitti benim gitti.kendini üzme lütfen .Allah yardımcın olsun. sizi seviyorum
Melisa erkencisin kuzum günaydın. Hayırlı haberlerle gel bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?