elıf bncede al bıberonu hem memenıde unutmams olur ınş işe yarar kuzumm ya
hoşgeldiniz kızlarrrrr moonum melisammm
Slm kislar bi supurdum sildim nefes nefese kalfim ya agirlastim gayri
Esimle yaparim artik yok tk basima olmuyo
Moonunm nasilsin canim
Hosbulduk canim biberon paylasmisdin nubymi nealcsktin ondan neden vazgectin canim
A.slm melsam hoşgeldin normal kuzum artık sona geldin yorma kendini kuzum
Kendimiyasli kadinlar gibi hissediyirum yoruldukca 60lik70lik
Neyzekibikac haftam kaldi jarxesiminde dugununu gecireyim dinlenecem gayri
melisamonların ağzı küçük ama normal biberon apzıymış ama bu anne memesi gibi çektikçe uzuyomuş hani emmiyo yaa ememi unutmasın diye yakın lun istedim bunu tavsiye ettiler deniycem biraz pahalı 40 tl ama vallaha tek alsında umurumda dğil meilisam en aızndan gece emiyo gündüzde bunu alırsa rahatlarım
Cammi eligm pahali evet amanalsindq onemli degil insallah isine yarar elifim
Gec uyurkenmi aliyo memeyi
Gunfuzde uyurken tikagzina bi dene elifim
evet meliam gece alıyo gündüzde uykuda veriyorum işte uyanıkken almıyo sağyorum ama işte sorun doymaması değil doyuyo ama emesi sakinleştiriyo emmeyince tırlatıyo kaşıkla yeidğini doymadan bilmiyo saymıuo yemeden emicekki sakinleşşp uyusun iştee
Sixi gördükçe gozum cok kolay kuyo eligim yaaa hamileyken hemen geçse n zqman istenir doguncada sikayetler badlsnir demi
melisam birazda yetiştirmekle alkalı birazda huyuyla alakalı aslında ilk bebek olunca özelmele bekleyince böyle deli gibi seviyosun alışıcakmış bilemem neleri düşünmüyosun hamileikte bende çok derdim ama işte omuyo mesela benim sıpayı ben azdırdım sevdim yapmdığım kalmadı şimdide oyun isityo sürekli belki daha sakince deneseydimki ilk doğduğunda o zamanlr çok sessizdi ssadece gaz sııntımız vardı sonradan sapıttı oğlum ama olsun canı sağ olsunda bebek sevilecek işte onlarda sevilmek istiyo ilk zamanlar anne karnını çok özelrlermiş mesela sevmek kucağınma alkmak lazım hissetmesi lazım annesini benimki hala uyurken ve uyanırken yüzüne yüzümü sürüyoum anem oğluşum diye seviyorum öpüyorum boynunu kokluyorum nasıl hoşuna gidiyo melisam bir görsen mayışıp kalıyo gülüyo sesler çıkarıyo gözleirni kapatıyo şımarıyo resmenSixi gördükçe gozum cok kolay kuyo eligim yaaa hamileyken hemen geçse n zqman istenir doguncada sikayetler badlsnir demi
Gozuk korkuyo dicrktim telden giriyom elif
melisam birazda yetiştirmekle alkalı birazda huyuyla alakalı aslında ilk bebek olunca özelmele bekleyince böyle deli gibi seviyosun alışıcakmış bilemem neleri düşünmüyosun hamileikte bende çok derdim ama işte omuyo mesela benim sıpayı ben azdırdım sevdim yapmdığım kalmadı şimdide oyun isityo sürekli belki daha sakince deneseydimki ilk doğduğunda o zamanlr çok sessizdi ssadece gaz sııntımız vardı sonradan sapıttı oğlum ama olsun canı sağ olsunda bebek sevilecek işte onlarda sevilmek istiyo ilk zamanlar anne karnını çok özelrlermiş mesela sevmek kucağınma alkmak lazım hissetmesi lazım annesini benimki hala uyurken ve uyanırken yüzüne yüzümü sürüyoum anem oğluşum diye seviyorum öpüyorum boynunu kokluyorum nasıl hoşuna gidiyo melisam bir görsen mayışıp kalıyo gülüyo sesler çıkarıyo gözleirni kapatıyo şımarıyo resmen
hee anlıyorum ben melsiam sen rahat ol kuzum
Ya ufffff böyle de anlatinca icim eriyocikdin hemen glsin diyorum dertletini duyuncada ne bilim gozum korkuyo iste:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?