geldimmmmmmmm
ne kaynatıyosunuzz
alide 12 olmadan uyumazdı ama artık 9 dedimi uyuyo durmayıo melisam ama gecede 2 saate bazen saatte bir kalkıyo yine maaşallah seninki uyuyo bride 8 kadar uyumasıda iyi ben 6 aya girdik 2 keremi ne 8 akdar uyuudğunu gördüm gündüz desen uyku yok buraksan yarım saati tutymaz tutsada ayakalrımda sen alışıtrmak sitesende o bildiğini yapıyo malesef kayanana birşey demiyorum annen demese gelmiycekmi acabagece onıkıyı buluyo uyuması en erken 11de uyuyo sıpa
sabah 4 yada 5 de kalkıyo emmeye ondan sonrada 7 de bidaha yatıp 8 yada 8.30dam kalkıyo işte sole 10 a kadar uyusa supoer olcekte işte.
ama oglen uyumuyo iste insallah bu ilac ise yararda guzel guzel uyur en azında iki sefer ikiser saat uyusa cok iyi olcek hiç bi is yapamıyorum kaynanam gfelliyo ev suprmeye yardsımcı oluyo sagolsun. annem iyice tembihledi ama gel yardım et diye
geldimmmmmmmm
ne kaynatıyosunuzz
sıpacıkları kaynatıyoz sen napıyon kuzu dedigin ilacı aldım bugun ya tatlı kasıgıyla verdim motoru bozmasa barım garibim
alide 12 olmadan uyumazdı ama artık 9 dedimi uyuyo durmayıo melisam ama gecede 2 saate bazen saatte bir kalkıyo yine maaşallah seninki uyuyo bride 8 kadar uyumasıda iyi ben 6 aya girdik 2 keremi ne 8 akdar uyuudğunu gördüm gündüz desen uyku yok buraksan yarım saati tutymaz tutsada ayakalrımda sen alışıtrmak sitesende o bildiğini yapıyo malesef kayanana birşey demiyorum annen demese gelmiycekmi acaba
hoşgeldin oflum ne olablir ömür törpüleirni kaynatoyoruz
bişey olmaz canım 1 aya kadar 1 cay kasıgı.
sonra 1 yasına kadar 1 tatlı kasıgı.
şifa olsun ınsallah sana da elif cok dua edıo bana bu yuzden :)
insallah senınde ısıne yarar
benımkıde oyle.
gozlerı gene capaklanıyo dıye bezm-i aleme gotrduk esımle.
doktor bi sevdi bunu bızımkı dudakları buktu ağlamaya basladı.
göz yası kanalı tıkalı emırın 1 yasına kadar acılması lazım.
ınsallah ılaclarla duzelır
işnsallah canım ama bir sene bunumu kullanacxaz ya yuhhhhhhhh düzelse üç aya kadar
bir ayı gecti bi tatlı kasıgımı diyon simdi e ben baktım içine 2.5 mllık yasıyo o da bi cay kasıgına bedekl elifde ole dedi yanlısmı anladık acap
insallah duzelir canım daha benımde obur ay gos muayenesi var hayırlısı bide onbdan bisey cıkmasa bi dunya ilac kullanıyo garibim simdiden zati
hayırdır senınkının nesı var.
acılmazsa amelıyt dıyo doktorlar bızımkıne
yok melisam uyumuyo vallaa delirtiyo beni bazen şuan hala açım sabah yediğimleyim fırsat vermeki yiyeyim düşün ay sorma sil dk başı emzir brde acıkınca anında istiyolar altını açıpda ellerimi yıkayop gelene kadar kıyamaet kopuyodu fenaalr anacım fenaahala oglen uyumuyo he uykuları dü<zene girmıstır diyodum bende ya benımkıde ıllaha memede uyucak yalkancı memeye alıstırdım ama onla uyumuyo uyanıkken az bişi oyanmlıyo bu artada ben chıcconun kaucuk memesini aldım dfiyatı 20 lıra sımdıde bebedorun bitane yedek aldım ya kaucuga alısırdı bunu almaz gibi bakalım tek memede yetmıyo zırt pırt onu dezenfekte etmekten sıkıldıum vallahı.
ben cıkıyorum kıslar yemegi hazırlayım esim glelir biraszdan opuldunuz
benımkıde oyle.
gozlerı gene capaklanıyo dıye bezm-i aleme gotrduk esımle.
doktor bi sevdi bunu bızımkı dudakları buktu ağlamaya basladı.
göz yası kanalı tıkalı emırın 1 yasına kadar acılması lazım.
ınsallah ılaclarla duzelır
ilk dogdugunda diz kapagında acıklık vardı derisinde bana kordun gelmıs oraya doku kaynamamıs dediler ya kordonu kerserken kestiler diye suphe içindeyinm uzun sure onun pansumanıyla ugrastık kapandı ama izi kalcak gibi umarım kalmaz
pamukcuk ilacı devit gaz ialcı bı suru ilac veriyorum işte sıpacıgıma burnu tıkanıp duruyo onla ugrasıyorum
hadi, kıslar optum cok oyalandım esim gelmek üzere.
ayy bılmıodmm RABBİm şifa versın ınsss. ız kalmaz..ilk dogdugunda diz kapagında acıklık vardı derisinde bana kordun gelmıs oraya doku kaynamamıs dediler ya kordonu kerserken kestiler diye suphe içindeyinm uzun sure onun pansumanıyla ugrastık kapandı ama izi kalcak gibi umarım kalmaz
pamukcuk ilacı devit gaz ialcı bı suru ilac veriyorum işte sıpacıgıma burnu tıkanıp duruyo onla ugrasıyorum
hadi, kıslar optum cok oyalandım esim gelmek üzere.
yok melisam uyumuyo vallaa delirtiyo beni bazen şuan hala açım sabah yediğimleyim fırsat vermeki yiyeyim düşün ay sorma sil dk başı emzir brde acıkınca anında istiyolar altını açıpda ellerimi yıkayop gelene kadar kıyamaet kopuyodu fenaalr anacım fenaatmm melisam çık kolay gelsin öpüldünüz
kız senin paşa sevilmezmi behlülüm benim maaşallah nazarlardan korusun rabbim çok çabuk göze gelir o oflum inş açılır kuzum açılmazsa ne olucakmış peki:26:
ayy bılmıodmm RABBİm şifa versın ınsss. ız kalmaz..
acılmazsa amelıyatla acılacakmıs
şu mübarek günün syüsuyu hürmetine inş açılır oflum Allahıma emanet kuzum benim
inş canm ya dua dedın kuzuma
günaydın kızlar gece saatim çaldıda uyumuşum tekrar eşim 03.30da çocuğun sesine kaktımda kaldrdım garibim iki minik poğaça yedi su içti nasıl akşam edicek çok üzgünümmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?