melisam maaşallah sübhanallah kız bu çok tatlı çoook ayy yerim ben bunu Allahım ailişimin doğduğu güne götürdü beni vallaha maaşallah bu senin kızınmı melisam vallaha gözleirm yaşardı inanırmısın Allahım bahtını açık etsin hayırlı evlat olsun annesine babasına kırkbinkere maaşallah sübhanallah pamuğum benim yaa
Melisakaktüs hanım kendinizden haber veriniz litfenmerak edilmektesiniz zira
bende onu diyicektim melisam nasıl beyaz diyee dimek esmer haa ama çok tatlı maaşallah bayıldın minnoşumaa çok güzelllllllresimde beyaz gözüktügüne bakma kızım oldukca esmer sen esmer ben beyaz isterdim tersi oldu kuzu
melisam 8 saatte bir bir çay kaşığı ver ama mutlaka 3 öğün ver ki işe yarasın emiya ben bi tatlı kasıgı verdim simdidaha vermeyim bugun bari
neyle sılcem kuzuhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png karbonatlamı sıldırırmıkı acep ogurmezmı
ben bide damlattım agladı ustunede emzirdim bosa girtti agzında kalmadı hec.
dogru diyon megim hosgeldin nete oturabiliyommu bi sor elife istersen bak kızıma cok aksı benı parmagında oynayıtyo vallahı.
hoşgeldin melisam iyiyim çok şükür emziiryosdum hemen yazamadım canım mukostatinmi verdi doktor pamukçuk için silmediğin sürece bire işe yaramaz kuzum sil sonra dasmlat olurmuu gaz ilacınıda 3 kere bir çay kaşığı vericeksin melisam
be3kliorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
megimmmm hoşgeldin canım benim sefa getirdin nasılsınMelisakaktüs hanım kendinizden haber veriniz litfenmerak edilmektesiniz zira
saolasın kuzum benım tatlı aksı kızım iste ama acayıp esmerlesti ya ilk dogdugunda aynı bendeım simdi babaya benziyo sıpa[/QUOTmelisam benimkide ilk zamanlar uzaylı gibiydi ama şimdi tıpkım babası özelikle kafası
Kızım maşallah çok güzel doğurmuşun kaktüsüm
Allah bahtını güzel etsin inşallahhh..
Elifimmmmmmmmm
Kızım maşallah çok güzel doğurmuşun kaktüsüm
Allah bahtını güzel etsin inşallahhh..
Elifimmmmmmmmm
bende onu diyicektim melisam nasıl beyaz diyee dimek esmer haa ama çok tatlı maaşallah bayıldın minnoşumaa çok güzelllllll
melisam 8 saatte bir bir çay kaşığı ver ama mutlaka 3 öğün ver ki işe yarasın emi
sildirmiyorlar melisam amlesef öğürüyolar benimkide sildrimezdi öğürürdü ama silmedende işe yaramıyo malesef silemye çalış bakalım evet karbonatlı suyla sil balım:26::26:
megimmmmmmmmmm topiğimizin biricik gülü hoşgeldin canım benim
saolasın kuzum darısı senın basına insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canıma okuyo gaz problemı var oglen hiç uyumuyo ondan gelemıyorum topiklere. simdi 5 de uyududa damladım hemen
megimmmm hoşgeldin canım benim sefa getirdin nasılsın
ay ben simdi fazla verdim motoru bozmam insdallah ben nasıl tatlı kasıgı anladıysam doktor ole dedi gibi bende koyarken diyom allah allah bunu dozu cok degilmi diye
bugun daha vermeyim demi kuzu. yarından itibaren dogru kullanıyım barı doktorda iki sefer yazmıs receteye. :44::44:
bıde benım pamucak üst damakta agzını acmadı bile direk sıktınm agzına pamucakları bulup üserine dokemedim ne yazıkkı etti eder ama yinede demı ole sıksam direk
benim o demii
tatlı arkadaşım benim
Aminn kuzu kaktüsümm
Güzel olduğundan naz yapmaya hakkı var bence küçük kızın
sağol elifimmm
iyiyim canım ya,sıcaklarla boğuşmaca işte..
vallaha aynen öyle melisam ter içinde kalıyorum sorma yaa gelmez canım sen kaçta verdin emsela sabhaa karşı 4-5 de versen 12 saat eder nerdeyse sıkıntı olmaz melisam vercok sıcak ve nemli hava ya oglen cay içemedim aksama kahvaltı hazırlıcam basıma vurdu vallahısimdı bu gece vereyimmi bi talı kasıgı fazla gelmes demı oykuye
elifim aliş 5 de kalkmazsa kacta kalkıyo kuzu benım kı 8 8.30da en gec uyanıyo bugun kalktı 8 de bekledim uyur diye ya yok anam yuzumu yıkaddım cayımı koydum bı baktım 9 da yarım sattlik kestirdi sıpa ya garezi bana bebenın
vallaha aynen öyle melisam ter içinde kalıyorum sorma yaa gelmez canım sen kaçta verdin emsela sabhaa karşı 4-5 de versen 12 saat eder nerdeyse sıkıntı olmaz melisam ver
7 de kalkıyo melisam bazen altıbuçukda mızmız edip 7 doğru kalkıyo 2 saat karda oluyorum seninki yii uyuyo o zaman istersen gece verme diyicemde sabaha karşı ıkındıkalrı için rahatlatır diye diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?