Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

m;31126420]anladım canım benimkide 1 saat olucak ayaklarımda uyuyo uyanmak üzere nerdeyse[/QUOTE]

Bizim ki cojtan uyandi bile uykuyu alamadi bu gun bir türlü huzursuz co az atesi de var ((uyuyo 10 dk olmadan uyaniyo sonra tekrar uyuyor simdi de ayagimda salliyorum

m;31126420]anladım canım benimkide 1 saat olucak ayaklarımda uyuyo uyanmak üzere nerdeyse

Bizim ki cojtan uyandi bile uykuyu alamadi bu gun bir türlü huzursuz co az atesi de var ((uyuyo 10 dk olmadan uyaniyo sonra tekrar uyuyor simdi de ayagimda salliyorum[/QUOTE]

kevserim dişi çıkıyodur mızmızlığı o yüzdendir benimkide 3 gündür öyle yarın doktora götürücez bakalım nesş var banoy yaptırırken kulağına birzcık su kaçtı ve sarartı geliyo sürekli ondanmıır diye götürücem bakalım inş sıkıntı değildir

çıkayım bende bari kimseer gelmedi pc dinlensin çok açık kalıyo öpüldünüz canlar

çıkıyorum kızlar bende pc boşa ısınıyo yarına görüşürüz hayırlı iftarlar

Kislar ben geldim oykum disardaykeb pado uyudi oglen uykusunu aldi ev sicwk geliyo sanırsam alisveris yerinde nasılda iyi uyuyor
Canim cikti ama arabayi indir metrobüs e bin in aktarma yap offff cik yoruldum sma iyi geldi kisimida banada)

Kislar ben geldim oykum disardaykeb pado uyudi oglen uykusunu aldi ev sicwk geliyo sanırsam alisveris yerinde nasılda iyi uyuyor
Canim cikti ama arabayi indir metrobüs e bin in aktarma yap offff cik yoruldum sma iyi geldi kisimida banada)

oh melisam açılmışşınız ne güzel balım zor oluyo olmazmı emzirme konusu özellikle sen nasıl yaptın biberonlamı verdin o sıkıntı olamasa bende rahatça çıkarımda yok anacım bu sıpa full eziyet için gelmiş bana

günaydın kızlar bugün aliişimi doktora götürücez huzursuzluğu için 1 saate çıkarız geldiğimde görüşürz bir dünya işim var sil süpür falan

emzirme odaları oluyo ya orda emzirdim altını temızledim geri uyudu hemen. of elifim ya su gaz problemı bı cosumse basladı 6 da uyanmaya geride yatmıyo 8 e kadar sımdı hanfendi içerde kestiriyo ben yıne uykusuz sabrım kalmıyo bazen cok sınırlenıyorum.

günaydın kızlar bugün aliişimi doktora götürücez huzursuzluğu için 1 saate çıkarız geldiğimde görüşürz bir dünya işim var sil süpür falan

kacta gitcen canım aliin neyi varda ne yapıyo huysuzlanması devamlı aglıyomu benım kıs resmen kolik oldu yaa
bu gecwe yatmadan bı cay kasıgı kımöyon iççen sıcak suyla ıse yarıcakmı bakalım.

o zaman iyi kuzum rahatmış vallaha ah melisam benim 6 aya döndük bak haa ilacı 2 öğün versem başlıyo ıkınmaya ağlamaya inş o kadar sürmez kız bebekleri belki az olur erkeklerde daha çok olurmuş sinirlenmezmi insan sinilreniyo ama anlıyolar inanırmısın Allah kolaylık versin canım benim:26::26::26:
kacta gitcen canım aliin neyi varda ne yapıyo huysuzlanması devamlı aglıyomu benım kıs resmen kolik oldu yaa
bu gecwe yatmadan bı cay kasıgı kımöyon iççen sıcak suyla ıse yarıcakmı bakalım.

gittim geldim melisam yaa 3-4 gündür bya huysuz ama her dk değil banyo yaptırrken biraz kulağına su kaçmıştı dedim belki iltihap falanmı var da çok şükür tertemiz çıktı işte kilosuna boyuna baktırdık bu ay almış kilo çok şükür 7,5k,lo olmuş 71cmde boyu 1,5 ayda 700gr almış hiç almamasından iyidir sevindimki vallaha kimyonu ben çok verdim melisma hiç bir işe yaamadı her gece yatmadan veirdim ama cıkss aynısıydı gr fayda etmedi

çıkıyorum kızlar çok işim var yemek yapılıcak ve hala kahvaltı etmedim çok halsizlweştim şuan önce birşeyler yiyeyim sonra işlereb bakarım bakabildiğim kadar artık görüşrüz

[MENTION][/MENTION]aaaa kimsler gelmemiş nerdesinz kızlar kevserim gelmez oldun moonum görünmüyo papatyam 2 gündür gelmiyo oflumda hiç gelmedi bugün dünürüm desen yok artık fındık zaten bir var bir yok gelicem artık sizinleyim diyo yok oluyo iyice ayrı düştük kızlar yaa ben eski güneriizi çok özledim :26::26::26::26::26:

çok yorgunum kızlar off şu saatte halim duman gidicem yatmayda ısırgan çayı yaptım soğumsasını bekliyourm bugün biraz sütüm az yemedim 2 ye kadar 2 dede yediğim söylenemz su içemedim bir gün yememek nasıl da farkediyo maya içtim gerçkten sütü artıyıryo geçenlerde kaç gün üstüste mayalı poğaça yedim sol tarafımda bile süğt oldu ağrıdı böyle şimdide içtim ama öldüm resmen ayy nasıl birşeydi o üzerine sütlaç yedim ama yinede diken diken oldum hee neyse daha kimseler gelmez ben kaçanzi yarına görüğşenzi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…