kevserim hoşgedinb kuzum nasılsın dün gelmredin merak wettim:26:
H.bulduk elifim ya dun anamlra gitmistim o yüzden gelemedim iyim cok şükür cadı kızım simdi uyudu bakalim ne kadar uyucak
m;31126420]anladım canım benimkide 1 saat olucak ayaklarımda uyuyo uyanmak üzere nerdeyse
Kislar ben geldim oykum disardaykeb pado uyudi oglen uykusunu aldi ev sicwk geliyo sanırsam alisveris yerinde nasılda iyi uyuyor
Canim cikti ama arabayi indir metrobüs e bin in aktarma yap offff cik yoruldum sma iyi geldi kisimida banada)
oh melisam açılmışşınız ne güzel balım zor oluyo olmazmı emzirme konusu özellikle sen nasıl yaptın biberonlamı verdin o sıkıntı olamasa bende rahatça çıkarımda yok anacım bu sıpa full eziyet için gelmiş bana
günaydın kızlar bugün aliişimi doktora götürücez huzursuzluğu için 1 saate çıkarız geldiğimde görüşürz bir dünya işim var sil süpür falan
o zaman iyi kuzum rahatmış vallaha ah melisam benim 6 aya döndük bak haa ilacı 2 öğün versem başlıyo ıkınmaya ağlamaya inş o kadar sürmez kız bebekleri belki az olur erkeklerde daha çok olurmuş sinirlenmezmi insan sinilreniyo ama anlıyolar inanırmısın Allah kolaylık versin canım benim:26::26::26:emzirme odaları oluyo ya orda emzirdim altını temızledim geri uyudu hemen. of elifim ya su gaz problemı bı cosumse basladı 6 da uyanmaya geride yatmıyo 8 e kadar sımdı hanfendi içerde kestiriyo ben yıne uykusuz sabrım kalmıyo bazen cok sınırlenıyorum.
kacta gitcen canım aliin neyi varda ne yapıyo huysuzlanması devamlı aglıyomu benım kıs resmen kolik oldu yaa
bu gecwe yatmadan bı cay kasıgı kımöyon iççen sıcak suyla ıse yarıcakmı bakalım.
günaydın kızlar uykusuzum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?