Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bulur sekerım bulur bn bi eczaneye baktım v ardı yanı bılındık bı marka illa vardır

kuzum iannırmısın biz bineronuda bulamadık cidden bak tabiki hepsine bakamdık ama bir ik yerde yoktu baksın artık bulsun bir şerkildev gece bile uyur kız alıursa ayy nasıl güzel olur

kuzum iannırmısın biz bineronuda bulamadık cidden bak tabiki hepsine bakamdık ama bir ik yerde yoktu baksın artık bulsun bir şerkildev gece bile uyur kız alıursa ayy nasıl güzel olur

bnmkı emziksiz uyumuyo memesi düşsün ağlıyo.
uyuyacaksa emzık ağzında olacak yoksa kıyamet kopar

bnmkı emziksiz uyumuyo memesi düşsün ağlıyo.
uyuyacaksa emzık ağzında olacak yoksa kıyamet kopar

ohh maaşalah oflum oğluşun çok dadlu rabbim nazarlardan korusun bahtı açk olsun hayırlı evlat olsun birde oflum gece nasıl yatırıyosun ne giydiriyosun:26::26:

ohh maaşalah oflum oğluşun çok dadlu rabbim nazarlardan korusun bahtı açk olsun hayırlı evlat olsun birde oflum gece nasıl yatırıyosun ne giydiriyosun:26::26:

sağol canım bnm ınsallah..
hava ruzgarlı oldugu zaman gece uzun kollu ınce zıbın bitane ayaklı don gıydırıom
gece ustunu acıo cunkuu

sağol canım bnm ınsallah..
hava ruzgarlı oldugu zaman gece uzun kollu ınce zıbın bitane ayaklı don gıydırıom
gece ustunu acıo cunkuu

bende 3 gün öncesine kadar uzun kollu giydşiriyodum ama şimdi kısa kollu ama sürekli bakıyorum kollr üşüuomu diye :26:

aynen bnde sabahları yapıorm 4-5 bskuvi az pekmez azıcık peynir eziyorum yiyo :)
bazen cayın ıcıne yapıom bazen devam sütünün :)

hee benim eşimde diyoki kendi sağdığın sütlekarıştır suyla yapma süt veremiyoruz yaaa süt versek olurmuki eskiler veriyolardı sanki amamı var ki benim kardeşelrim yaşını doldurmadan içtiler hşçde birşey olmadı:26:

valla bılmıorm alerrjik besinler ıcınde oldugu için sanırım verdırmıyo doktorlare.
gne de rıska alamıyorum bn.
sutum azaldı benim ya güdnde 3 sefer yapıorm ek gıda.
yani sabah bıskuvı.
öğlen sütlü ballı ırmıklı
gece devam sütü

bende riske giremiyorum canım bende tek göğüs bazen yetmiyo mama veriyodum ama çok şükür vermiyorum artık bakalım nereye kadar emzireblicez 6 ayı tamamlayım gerisi çok düşünmüyorum ne yapayım 1 yaşın kadar isterdim ama bakıcızz yettiği kadar oflum bizz elimizden geleni yaptık

melisammmmm nirdesin kkız sabahtan beri ylunu gözlüyorum geliver resim koyuver

elifim kuzum meraba nasılsın kuzu. bugun deli etti benı oyku yıne sabahtan beri yenı uyudu
doktora götğürdğm onu 4 gibi geldik agzındakı pamukcuk iöçin damla verdi
gaz damlasınına sizin dediginızden aldım doktor iki kere yazmıs olcusunu.
tatlı kasıgıylkamı veriiliyo cay kasıgıylamı bu olcu.

hoşgeldin melisam iyiyim çok şükür emziiryosdum hemen yazamadım canım mukostatinmi verdi doktor pamukçuk için silmediğin sürece bire işe yaramaz kuzum sil sonra dasmlat olurmuu gaz ilacınıda 3 kere bir çay kaşığı vericeksin melisam
geldim bacım dur koyuyum

be3kliorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben bi tatlı kasıgı verdim simdi daha vermeyim bugun bari
neyle sılcem kuzu karbonatlamı sıldırırmıkı acep ogurmezmı

melisam maaşallah sübhanallah kız bu çok tatlı çoook ayy yerim ben bunu Allahım ailişimin doğduğu güne götürdü beni vallaha maaşallah bu senin kızınmı melisam vallaha gözleirm yaşardı inanırmısın Allahım bahtını açık etsin hayırlı evlat olsun annesine babasına kırkbinkere maaşallah sübhanallah pamuğum benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…