bulur sekerım bulur bn bi eczaneye baktım v ardı yanı bılındık bı marka illa vardır
kuzum iannırmısın biz bineronuda bulamadık cidden bak tabiki hepsine bakamdık ama bir ik yerde yoktu baksın artık bulsun bir şerkildev gece bile uyur kız alıursa ayy nasıl güzel olur
bnmkı emziksiz uyumuyo memesi düşsün ağlıyo.
uyuyacaksa emzık ağzında olacak yoksa kıyamet kopar
ohh maaşalah oflum oğluşun çok dadlu rabbim nazarlardan korusun bahtı açk olsun hayırlı evlat olsun birde oflum gece nasıl yatırıyosun ne giydiriyosun:26::26:
sağol canım bnm ınsallah..
hava ruzgarlı oldugu zaman gece uzun kollu ınce zıbın bitane ayaklı don gıydırıom
gece ustunu acıo cunkuu
bende 3 gün öncesine kadar uzun kollu giydşiriyodum ama şimdi kısa kollu ama sürekli bakıyorum kollr üşüuomu diye :26:
bnde oyleyim :)))
cicibebe yaptım pekmezle yredirdim anam battık ya emzirmek gibisi yok oflum yaaa
aynen bnde sabahları yapıorm 4-5 bskuvi az pekmez azıcık peynir eziyorum yiyo :)
bazen cayın ıcıne yapıom bazen devam sütünün :)
hee benim eşimde diyoki kendi sağdığın sütlekarıştır suyla yapma süt veremiyoruz yaaa süt versek olurmuki eskiler veriyolardı sanki amamı var ki benim kardeşelrim yaşını doldurmadan içtiler hşçde birşey olmadı:26:
valla bılmıorm alerrjik besinler ıcınde oldugu için sanırım verdırmıyo doktorlare.
gne de rıska alamıyorum bn.
sutum azaldı benim ya güdnde 3 sefer yapıorm ek gıda.
yani sabah bıskuvı.
öğlen sütlü ballı ırmıklı
gece devam sütü
melisammmmm nirdesin kkız sabahtan beri ylunu gözlüyorum geliver resim koyuver
hoşgeldin melisam iyiyim çok şükür emziiryosdum hemen yazamadım canım mukostatinmi verdi doktor pamukçuk için silmediğin sürece bire işe yaramaz kuzum sil sonra dasmlat olurmuu gaz ilacınıda 3 kere bir çay kaşığı vericeksin melisamelifim kuzum meraba nasılsın kuzu. bugun deli etti benı oyku yıne sabahtan beri yenı uyudu
doktora götğürdğm onu 4 gibi geldik agzındakı pamukcuk iöçin damla verdi
gaz damlasınına sizin dediginızden aldım doktor iki kere yazmıs olcusunu.
tatlı kasıgıylkamı veriiliyo cay kasıgıylamı bu olcu.
geldim bacım dur koyuyum
hoşgeldin melisam iyiyim çok şükür emziiryosdum hemen yazamadım canım mukostatinmi verdi doktor pamukçuk için silmediğin sürece bire işe yaramaz kuzum sil sonra dasmlat olurmuu gaz ilacınıda 3 kere bir çay kaşığı vericeksin melisam
be3kliorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?