Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

HOSGELDİN OFLU. bugunde cay kasıgıyla veriyim üç kez bi deneyim baktım gece yıne huysuzlanıyo tatlı kasıgına geceyim bari offf nerden cıktı gaz problemı ya.

günaydın melisam hoşgeldin kuzum o ıkınmalar sürer biraz bende ne çektim dur bak resmini bulayımda ekleyeyim çocuğumun kıpkırmızı olmuştu yüzü beceremiyolar işte kuzucuklar o uykusuzluğu ben beşbuçuk aydır çkiyorum en son 11 kadar doğum yapacağım gün uymuştum bileydim heç kalkmazdımmalesef çok zor ama öyle böylede geçiriyoruz zamanı işte korkma melisam üşütme değil o gazdan çıkarmadığından kesik kesik çıkaıryo alidede çok olurdu bazen hala oluyo için rahat olsun balım

gunaydınnn hanımlarr nasılsınız
elidfimmm canım uzulme ALLAH verir kolayını

günaydın oflucanım iyiyim çok şükür sırt ağrım dışında sen nasılsın kuzum hee sorma ben üzlüyorum ama Allah yardımcıları olsun tutanların:26:

allahj korusun o ne bicim laf kıs hiç kalkmazmıs delü hatun senüü.
iyi üşütme olmasında onemli olan o.
ya oglen zatır zaır cıkardı doktordan gelince hı dedım ilaç supoer ama gece aynı seyi yapınca sınır oldum ya:26:
benımkı uyandı yarım saat işte hiç bana zaman yok yanı her an cıkabilirim

yok bacım hastaneye gidene kadar uyurdum yani dimek istedimkuzum kullan sen daha bir iki birşey olmaya bilir bak duygumda kuullandı 9 gün sonra faydaısnı görtmeye başaldı sen kullan 3 öğün aksatma inş rahatlatıcak balım

ayy herkese tavsiye ettim duygu da basladdı demek kullanmaya ona soyledim megana da soylemiştim.
sevndim valla

ay kıyamam ya benımkıde kıpkırmızı oluyo elifim ya ama allahtan yapınca yuzude duzeliyo kuzucukların
benimkindede bazen geçerdi ama kalıcı olanlarda oldu işte melisam ne çektik ne çekti kuzum inş sneinki en ksıa zamanda geçirri atlatır gaz sıkıntısını:26::26::26::26:
ayy herkese tavsiye ettim duygu da basladdı demek kullanmaya ona soyledim megana da soylemiştim.
sevndim valla

evet oflum vallaha sormaa herkes duacı sana Allah razı olsun ahanda oğluım yanımda yatıyo bana gönderiyo gazcıkalrı patır patırr

insallah banada faydası olurda rahatlar kuzum uzuluyorum ya nasıl kıvrandı yıne
yıne sızdı bethowen actım emzıgı dayadım agzına sızdı bakalım bı evi süpürmeme izin vercekmi bugun dısarı cıkartırım kuzumu dısarda uyur umarım.

cumlemızden razı olsun inşş RABBİM

kıslar ünüversiteden bı arkadasım vardı kıs cagız hamıleydi 6 . ayda suyu gelmiş gataya yatırmıslar 7 aylıga kadar tututular kızı sonra sezeryan bi kac gun once dogurdu bebek küvezde ama durumu iyiymiş arkadasımında sezerdan beri devamlı atesi yuksek cıkıyomus rahatsızmıs dün yine enfeksiyondan kaynaklı ameliyata aldılar allah yardımcısı olsun kızasda mınnos bebeginede.

çok üzüldüm yaa rabbim yar ve yardımcısı olsun inş..

inş melisam inş kuzum benim inş rahatlarda çekmez çektirmez annesinede
cumlemızden razı olsun inşş RABBİM
amin oflum aminn
Allahım şifasıı versin yavrusuna bağışlasın çok üzüldüm melisam haber gelirse bana bildir durmunu dua edicem
ben bı evi superim kıslar opuldunuz erken bıter işim oykude uyanmazsa gelirim cıkmadan
tmm melisam hadi kolay gelsin öpüyorum sneide meleğinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…