gunaydın canım sahura gec kalkmamnıza uzuldum. benım sıpacık dun 11 de uyudu gece ucte kaslktı emdi sonra gaz ilacını verdim dedigin gibi ya yok bacım altıda bı basladı kıvranmaya 8 de cıkarttıda gazı rahatladı uyumadı tabi benıde uyutmadı 6dan beri ayakltayım cok uykusuzum su bebenın uykulaRI Bİ DUZENE GİRSE ARTIK YA CANIM CIKIYO VALLAHI GECEDE HUYSUZLANMALAR BASLADI . BİRAZ ONCE SIZID KALDI Bİ YARIM SAAT KESTİRİR UYANIR
YA SABAHTA BI CAY KASIGI GAZ VE DEVİTİ VERDİM UST USTE DAYADIM YA COCUGUMUN MISDESİ BULANDI SANIRIM KESİK KESİK CIKARTTI KORKTUM USUTTUMU ACEP DİYE:44:
HOSGELDİN OFLU. bugunde cay kasıgıyla veriyim üç kez bi deneyim baktım gece yıne huysuzlanıyo tatlı kasıgına geceyim bari offf nerden cıktı gaz problemı ya.
gunaydınnn hanımlarr nasılsınız
elidfimmm canım uzulme ALLAH verir kolayını
günaydın melisam hoşgeldin kuzum o ıkınmalar sürer biraz bende ne çektim dur bak resmini bulayımda ekleyeyim çocuğumun kıpkırmızı olmuştu yüzü beceremiyolar işte kuzucuklar o uykusuzluğu ben beşbuçuk aydır çkiyorum en son 11 kadar doğum yapacağım gün uymuştum bileydim heç kalkmazdımmalesef çok zor ama öyle böylede geçiriyoruz zamanı işte korkma melisam üşütme değil o gazdan çıkarmadığından kesik kesik çıkaıryo alidede çok olurdu bazen hala oluyo için rahat olsun balım
günaydın oflucanım iyiyim çok şükür sırt ağrım dışında sen nasılsın kuzum hee sorma ben üzlüyorum ama Allah yardımcıları olsun tutanların:26:
allahj korusun o ne bicim laf kıs hiç kalkmazmıs delü hatun senüü.
iyi üşütme olmasında onemli olan o.
ya oglen zatır zaır cıkardı doktordan gelince hı dedım ilaç supoer ama gece aynı seyi yapınca sınır oldum ya:26:
benımkı uyandı yarım saat işte hiç bana zaman yok yanı her an cıkabilirim
aynennn canım tutmak isterdim
Eki Görüntüle 752808 Eki Görüntüle 752809 Eki Görüntüle 752810 melisam bak o ıkınmalşar sonucu kuzum hep böyle olurdu
yok bacım hastaneye gidene kadar uyurdum yani dimek istedimkuzum kullan sen daha bir iki birşey olmaya bilir bak duygumda kuullandı 9 gün sonra faydaısnı görtmeye başaldı sen kullan 3 öğün aksatma inş rahatlatıcak balım
oflum tutmuyortum ama inanki yediğimde söylenme zçok zor ayak üstü atıştırmalar sadece su bol bol içtiğim oda hem sıcakdan hemde süt için Allahım affetsin
benimkindede bazen geçerdi ama kalıcı olanlarda oldu işte melisam ne çektik ne çekti kuzum inş sneinki en ksıa zamanda geçirri atlatır gaz sıkıntısını:26::26::26::26:ay kıyamam ya benımkıde kıpkırmızı oluyo elifim ya ama allahtan yapınca yuzude duzeliyo kuzucukların
ayy herkese tavsiye ettim duygu da basladdı demek kullanmaya ona soyledim megana da soylemiştim.
sevndim valla
benimkindede bazen geçerdi ama kalıcı olanlarda oldu işte melisam ne çektik ne çekti kuzum inş sneinki en ksıa zamanda geçirri atlatır gaz sıkıntısını:26::26::26::26:
evet oflum vallaha sormaa herkes duacı sana Allah razı olsun ahanda oğluım yanımda yatıyo bana gönderiyo gazcıkalrı patır patırr
kıslar ünüversiteden bı arkadasım vardı kıs cagız hamıleydi 6 . Ayda suyu gelmiş gataya yatırmıslar 7 aylıga kadar tututular kızı sonra sezeryan bi kac gun once dogurdu bebek küvezde ama durumu iyiymiş arkadasımında sezerdan beri devamlı atesi yuksek cıkıyomus rahatsızmıs dün yine enfeksiyondan kaynaklı ameliyata aldılar allah yardımcısı olsun kızasda mınnos bebeginede.
inş melisam inş kuzum benim inş rahatlarda çekmez çektirmez annesinedeinsallah banada faydası olurda rahatlar kuzum uzuluyorum ya nasıl kıvrandı yıne
yıne sızdı bethowen actım emzıgı dayadım agzına sızdı bakalım bı evi süpürmeme izin vercekmi bugun dısarı cıkartırım kuzumu dısarda uyur umarım.
amin oflum aminncumlemızden razı olsun inşş RABBİM
Allahım şifasıı versin yavrusuna bağışlasın çok üzüldüm melisam haber gelirse bana bildir durmunu dua edicemkıslar ünüversiteden bı arkadasım vardı kıs cagız hamıleydi 6 . ayda suyu gelmiş gataya yatırmıslar 7 aylıga kadar tututular kızı sonra sezeryan bi kac gun once dogurdu bebek küvezde ama durumu iyiymiş arkadasımında sezerdan beri devamlı atesi yuksek cıkıyomus rahatsızmıs dün yine enfeksiyondan kaynaklı ameliyata aldılar allah yardımcısı olsun kızasda mınnos bebeginede.
tmm melisam hadi kolay gelsin öpüyorum sneide meleğinideben bı evi superim kıslar opuldunuz erken bıter işim oykude uyanmazsa gelirim cıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?