Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Günaydın guzel bacılar ana geldim dun dr goturduk diş cikartiyomus ama bi ari yetten bogazlarinda iltihap cikti atrsi calpol veriyoru bide antibiyotik atesi hep var gece uyku yok uyku

Gunaufin tatlım elif bu hece iki cay kaşığı verdim fajs iyifi oyki
günayın melisam gaz ilacındanmı verdin kimyondanmı işe yaradımı anlayamadımda en son yazan kelielerden
Günaydın guzel bacılar ana geldim dun dr goturduk diş cikartiyomus ama bi ari yetten bogazlarinda iltihap cikti atrsi calpol veriyoru bide antibiyotik atesi hep var gece uyku yok uyku

günaydın kevserim geçmiş olsun ben dedim dişdir diye bizimkininde üst damağı baya kabarmış elimi vurunca diğer taraflardüz biryer kabarık önce alttanmı üsttnmi çıkar diş:44::44::44::44::44:

Cepten yazinca bole oluyo
Ilactan verdim kuzu gece bir gibi
Kutlarım myon bebeye agir gelrkis
Tamam n ben duyla kasirtirip ictim bide gece yatmadan adaçayı ictim ya
Nette kimi sutu arttırir diyo kimi azaltir diyo anlamadim iki arada kaldim
Alise sevindim canim bir si cikmamis kilo da almis ne guzell

heee anladım melisam adaçayını hiçiçmedimde bilmiyorum ama ısırgan ve rezene süt yapıyo hergün 2 şer kupa iç hem gaza hem süte iyi gelir ben veiryodum kimyonu ağır gelmedi ama yaradıa olmadı canım çok şükür sıkıntı çıkmadı kiloda lamış mutluyum valla

Oyku dogali iyice pasakli oldum heryer heryerfe ya sabahtan bu tana bi bulasik mak zor calustirdim camasir var evi jatinca vadti bad ede miyorim ilacini aldim ya buisr yaramadi daha öyküyü usdirvak diye korkuyorum

Oyku dogali iyice pasakli oldum heryer heryerfe ya sabahtan bu tana bi bulasik mak zor calustirdim camasir var evi jatinca vadti bad ede miyorim ilacini aldim ya buisr yaramadi daha öyküyü usdirvak diye korkuyorum
aynen melisam inanırmısın şuan evim berbat aylardır öyleyim hafatda dipli köşeli 2 lere yapardım şimdi bir yapamıyorum şıuandada mutfaktayım hep topluyorum hem yazıyorum çamaşır katlanacak yıkanacak sil süpür toz banyo aman yemek yapılmıyoki bunlarla valalha Allahım yarıdmcımız olsun melisam
Yedide kalkti emzirfim yanima yyirdim agxina emzigi datsdim ikina sikina 9 a kadar durdu garibim sen kacta kalktin uyuyomu alis

bende 7 kalktım melisam benimki şaşmıyo ydoğru kalkıyo kesin bir ara gaz ilavını vermdğiğm zamanlarda 5 de kalkardı gazdan ama şükür şimdi 7 de uaynıyoruz<

Canim cikiyom ben birax is yapayım optim kuzu

melisacık yazdıklarını ben pek anlayamıyom kuşum okunmuyo çok iyi bilgin olsun.geldim ama çıkmışsın yakalayamadım.tatili ben sormuştum canım oh yazlık falan iyi gelir sana.kız emziği tutuyomu o küçük prenses.benimki emerken düşürdüklerini yakalayıp ağzına vermeyede biri oturuyo yanında :)

anammmmmmmmmm öldüm yorgunluktan belim çatladı herbiyeriim koptu kırıldııdaha saysammıbu işler bitmez anacım ben bittim işler bitmedi offf

günaydın kkızlar 1 saattir ayaktayım ölüyorum uykusuzluktan yorgunluktan oğlum gece 1 de emdi dahada emmiyor burnu tıkalı gibi kısa kolla yatırıyprum çok sıcak diye acaba üşüttümü korkuyorumki uzun giydirsemde kırmızı kırmızı döküyo boynu kolları sıcaktan off çok yorgunum uykya hasretim şu gaz zaten hayatımın içine etti resmen ağlıyo çıkaramıyo kucağıma alıyorum emmeye o arada part part çıkarıyo dün 2 öğün verdim hemen belli ediyo kendini ne zaman düzene girecekde normal insanlar gini yaşıycam ben off Allahım yardım et bana gücüm tükendi artık dayanamııyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…