günayın melisam gaz ilacındanmı verdin kimyondanmı işe yaradımı anlayamadımda en son yazan kelielerdenGunaufin tatlım elif bu hece iki cay kaşığı verdim fajs iyifi oyki
Günaydın guzel bacılar ana geldim dun dr goturduk diş cikartiyomus ama bi ari yetten bogazlarinda iltihap cikti atrsi calpol veriyoru bide antibiyotik atesi hep var gece uyku yok uyku
Cepten yazinca bole oluyo
Ilactan verdim kuzu gece bir gibi
Kutlarım myon bebeye agir gelrkis
Tamam n ben duyla kasirtirip ictim bide gece yatmadan adaçayı ictim ya
Nette kimi sutu arttırir diyo kimi azaltir diyo anlamadim iki arada kaldim
Alise sevindim canim bir si cikmamis kilo da almis ne guzell
kızlar selm cümleten.açtımda oğluş dıurmuyo.çıkıyorum açarımyine öptm
Tam kahve yapipi sizle sohbete pcye geliyofim sioa uyyanfi ya bi dahs uyutayomda gelcem yarim saat tilki uyuyusu yaptı yine
bu yarım saatlerden ne çektiğimi ben bilriim cnaım vallaha anam ağladı ayakalrda sallamaktan fıtık oldum
Bakalim uyucakmi yalni memesi ni verdim agzina koltuga attim gaxi varmis ossurdu rahatlafi saniram
oyy yavrum benim gazıdan rahat yok ki ne bebelere nede bize bugün kaçta kalktı melisam
aynen melisam inanırmısın şuan evim berbat aylardır öyleyim hafatda dipli köşeli 2 lere yapardım şimdi bir yapamıyorum şıuandada mutfaktayım hep topluyorum hem yazıyorum çamaşır katlanacak yıkanacak sil süpür toz banyo aman yemek yapılmıyoki bunlarla valalha Allahım yarıdmcımız olsun melisamOyku dogali iyice pasakli oldum heryer heryerfe ya sabahtan bu tana bi bulasik mak zor calustirdim camasir var evi jatinca vadti bad ede miyorim ilacini aldim ya buisr yaramadi daha öyküyü usdirvak diye korkuyorum
Yedide kalkti emzirfim yanima yyirdim agxina emzigi datsdim ikina sikina 9 a kadar durdu garibim sen kacta kalktin uyuyomu alis
Canim cikiyom ben birax is yapayım optim kuzu
Canim cikiyom ben birax is yapayım optim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?