melisacık yazdıklarını ben pek anlayamıyom kuşum okunmuyo çok iyi bilgin olsun.geldim ama çıkmışsın yakalayamadım.tatili ben sormuştum canım oh yazlık falan iyi gelir sana.kız emziği tutuyomu o küçük prenses.benimki emerken düşürdüklerini yakalayıp ağzına vermeyede biri oturuyo yanında :)
günaydın kkızlar 1 saattir ayaktayım ölüyorum uykusuzluktan yorgunluktan oğlum gece 1 de emdi dahada emmiyor burnu tıkalı gibi kısa kolla yatırıyprum çok sıcak diye acaba üşüttümü korkuyorumki uzun giydirsemde kırmızı kırmızı döküyo boynu kolları sıcaktan off çok yorgunum uykya hasretim şu gaz zaten hayatımın içine etti resmen ağlıyo çıkaramıyo kucağıma alıyorum emmeye o arada part part çıkarıyo dün 2 öğün verdim hemen belli ediyo kendini ne zaman düzene girecekde normal insanlar gini yaşıycam ben off Allahım yardım et bana gücüm tükendi artık dayanamııyorum[/QUOTE
Elifim kuxum kisakolluyq gecmkle gecbile kalmissin cano geri uxuna gecme eylul ortasina kadar bile ni.kinin 40 i olmadi dogdugundan b yana vok az uxun kollu giydirdim dunden beride tek kat kolsuz badi giyiyo
Vücudun idilik olmustu doktora gotturmustum hatırlıyor mudun kalin giydirme demişti
Oykununde hergun burn tıkanıyo burun aspiratoruyle aciyotum sende yap normal.is burun tikanma olayi
Dun tum gun uyumadi huysuzdu aksam bi ağlamaya basladi susmak bilmedi gece acole götürdüm gazdanmis iyesi batti sanfim cok korktim ama bence beli agriyofu vocugun eve gelince beline masaj yapip elino ayahina birleştirdi m rahatla fi onda yatti kuxum yaa cok yordu beni cokbide banyo yapmisti ons rsgmen bi yarim saat zor uyudu ya
günaydın kkızlar 1 saattir ayaktayım ölüyorum uykusuzluktan yorgunluktan oğlum gece 1 de emdi dahada emmiyor burnu tıkalı gibi kısa kolla yatırıyprum çok sıcak diye acaba üşüttümü korkuyorumki uzun giydirsemde kırmızı kırmızı döküyo boynu kolları sıcaktan off çok yorgunum uykya hasretim şu gaz zaten hayatımın içine etti resmen ağlıyo çıkaramıyo kucağıma alıyorum emmeye o arada part part çıkarıyo dün 2 öğün verdim hemen belli ediyo kendini ne zaman düzene girecekde normal insanlar gini yaşıycam ben off Allahım yardım et bana gücüm tükendi artık dayanamııyorum[/QUOTE
Elifim kuxum kisakolluyq gecmkle gecbile kalmissin cano geri uxuna gecme eylul ortasina kadar bile ni.kinin 40 i olmadi dogdugundan b yana vok az uxun kollu giydirdim dunden beride tek kat kolsuz badi giyiyo
Vücudun idilik olmustu doktora gotturmustum hatırlıyor mudun kalin giydirme demişti
Oykununde hergun burn tıkanıyo burun aspiratoruyle aciyotum sende yap normal.is burun tikanma olayi
Dun tum gun uyumadi huysuzdu aksam bi ağlamaya basladi susmak bilmedi gece acole götürdüm gazdanmis iyesi batti sanfim cok korktim ama bence beli agriyofu vocugun eve gelince beline masaj yapip elino ayahina birleştirdi m rahatla fi onda yatti kuxum yaa cok yordu beni cokbide banyo yapmisti ons rsgmen bi yarim saat zor uyudu ya
yok melisam kısa kola geçeli baya olduda her gece acaba üşüdümü üstü açıldı diye kafayı sıyırdım uykumdan kalkıp kollarına bakıyorum sonuçta hareketsiz yatıyo üşüyebilir diyorum ama burnuda tıkanmazdı çoktandır bugün sabaha karşı olunca dedim grıpmi oluyo diyede yok çok şükür gayet iyi haklısın çok giydirincrde işte isilik oluyo oda kötü demek acile gittiniz kıyamam ben yaa gaz bela insanın başına başka birşey değil beli neden ağrısınki kuzum durduk yerde bence gazdır bel değildir yaa:44::44::44::44:
kuzum yetiyodur bi kere emmek sütün cogalmıstır iyice. bak oyku dogalı gece bi kere sabahta iki kere uyanıyo ellemıyorum hiç iki sat uygulaması yapmadım ona gecede hıc altını acmam alıstırmak istemedim cunku altını actıgım an gozlerinı dikiyo geri uyuması bayagı zaman alıyogünaydın kızlar yine 1 satti buluyo kalkamız bu sıpaya ne oldysa arkadaş aynı saatte saniyesine uyanıyı neyseki akşam onbuçukda yattımda azda olsa uykumu aldım az diyoerum çünkü ayların uyksuzluğu bitmiyor anacım yaa birşey sorucam kızalr 2 gündür bu sıpa gecede birkere emiyo dahda emmiyo ağlamıyo bile full uyuyo saat başı kaklan bu sefer kalkmıyo acaba neden 2 gündür emmekdede biraz iştahsız ama süümde az gibiydi acaba o yüzdnemi yoksa hastamı nedir anlamadım ki:44::44::44::44:
bende meraktayım moon bizi ihmal etmezdi insallah kotu bişi yoktur :26::26:ya kızlar moonum yok bayadır ramazanın ilk gecesi gelmişti yani bir haftadır yok acaba ne oldu göreninzi varmı:26::26::26::26::26::26:
offfffffff elifim ne güzel senden iyisi yok vallahı benım işler kaynanamın yardımıyla 2 de bitti.ben geld,m erken kalkmak işe yaradı bugün gecden kalan bulaşıklarımı yıkdaım buzdolabımı sidim mutfak dolaplarımı sildim evi süpürdüm eşiöi gönderdim bir tek tozum kaldı onuda oğluşum uyuyo uayndığında inş kızalr ne ymek yapsam akşama kararsızım bşr fşkir verseniz ehee:26::26::26:
ee gelin artık tek başıma konuşmaktan sıkıldım ama
melisam hoşgeldim balısı ya bende isteğimle saat tutmuyorum kendi isteidği kalktığı saatler belli ona göre saat tutuyorum ama 2 gündür kalkamması şaşırttı acıksa elbetteki kalkarda korkum emmeme problemş yeniden hortlamasınkuzum yetiyodur bi kere emmek sütün cogalmıstır iyice. bak oyku dogalı gece bi kere sabahta iki kere uyanıyo ellemıyorum hiç iki sat uygulaması yapmadım ona gecede hıc altını acmam alıstırmak istemedim cunku altını actıgım an gozlerinı dikiyo geri uyuması bayagı zaman alıyo
bende meraktayım moon bizi ihmal etmezdi insallah kotu bişi yoktur :26::26:
offfffffff elifim ne güzel senden iyisi yok vallahı benım işler kaynanamın yardımıyla 2 de bitti.
canım benım oyku gece burnumdan getirdi 3 de uyandı 7 e kadar uyumadı sıpa ondan sonrada 10 a kadar uyuduk. allahtan 3 saat uyjkku benı kendime getirdi sabahta ustunu basını degistirdim emzirdim uyudu cepten sana yazıyodumkı cırladı tam dalmamıs 12 e kadar yıne ugrastım uyudu. kaynanamı cagırdım birimiz supurek birimız silelim diye sagolsun geldi yaptık saat 3 oldu uyanmak üzere sıpacık götünü dikti ve uyandıııııııııııııııııı
oyku gıogsume yuapısmıs ben tek ellde cay içip klavye kullanıyoruymm
elifim alişimın son halını merak edıyorum kuu sımdı kac aylık oldu katı gıdaya gectin sanırsam.
yalncı meme aldınmı cano. bıde bayramda gıdıyonuzmu kaynanana.
alişinde resmını istıyıoryum canoo
kızlar nerdesiniz yahu ama merak ediyorum hiç haber yok kevserim kızın nasıl oldu neden hiç gelmiyosun bacım sen gelirdin eskiden
Elifi bacm k bakma gelemiyorum ya kizim iyi atesi falan yok ama istahsizlik basladi zor mama yediriyorum bide gunduzleri hic uyumuyo bacim nerdeyse inana ki hic bi seye zaman bulamiyorum
anlıyorum kevserim ama merak ettim hastaydı diyemi gelmedin zamanın olmaması normal ben bile bu pcye sadece uyutmaya oturduğumda bakabiliyyorum kuzum küstüğümden değil haberim olsun yeter canım benim emmiyomu emiyodam sadece ek gıdalrımı almıyo
Haklisin elifim ya k bakma cnm mama veriyorum yarin asimiz var ek gıda hakkinda konusucaz cnm bnm sol gogsum kucuk saga göre son 1 haftadi4 sag gogsumu sgsamda ne yaptiysam emedigi icin sut git malesefo yuzden artik tek gogsumu emiyo dislerden mi neden bilmiyorum hic bi sy hemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?