estağfurullah evserim ne kusuru ben aylardır tek göğüsle idare ediyorum öküz gibd yiyorum süt bol olsun diye çok sıkıntı kevserim hele sağıp kaşıkla içrmek pressesim ne kadar oldu şimdi tam olarak
Bu gun tam 6 aylik bacim
selam canlar hayırlı ramazanlar bende bugün oğlumu kontrole götürdüm bir haftadır kolunda ufak beyaz bir leke dikattimi çekiyordu dr baktı test yaptı kan temiz çıktı falan sonra vitiligo dedi cnm çok sıkkın yani daha küçücük ve iki yaşındanönce tedavisi yokmuş başka bir dr yada üniversite hastanesine daha götürcem ramazandan sonra .inşallah artmaz
şimdiyemek yapıcam görüşmek üzere
günaydın kızçeler nasılsınız diyicemde ekimse yokki:26::26::26::26::26:
günaydın :) sen yenisin galiba der dediğini duyar gibiyim :) evet öyle :)
hım okurken biran ben yeniymiimde sen soruyomuşşun gibi geldigünaydın canım hoşgeldin kendini tanıtırmısın
günaydın canım :) ben de uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak nedense bir türlü muhabbete katılmıyordum..artık hamile kalmak istiyorum ve hersey daha çok ilgimi çekiyor. 26 yaşındayım evliliğimin 2.yılı bitti..ancak şöyle bir durum var ki eşimden yaklaşık 1 yıldır uzaktayım..memur olarak atandım..ayda sadece 1 haftasonu buluşuyoruz..ben de aranıza katılıp hem bişeyler öğrenmek hem de kafamı dağıtmak istedim :)
hoşgeldin canım aramıza inş faydalı oluruz inş sende hamile kalırsın çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inş sana şunu diyebilirimki rabbim nasip etmişşe ayda birkerede olsa olacağı varsa olur ben kaaç ay istedim hergün olurdu ayaklarımı dikerdim yatardım ama olmadı zmanı gelmemişti daha ama gelincede ne ayakarımı diktim ne yattım nede bekldim hemen kalktım duşa olmuş kanda çıkmadı ev taşıdım ağır kaldırdım ama tutundu yavrum hiç bir sıkıntı yaşamadan varlığından habersiz yaadım herşey rabbimin mucuzesi yeterki sabredip hayırlısını isemek sonuçta çooooooooooooooooook büyük bir sorumluluk :26::26::26:
çok haklısın canım ama insan bir istemeye başladı mı kendine mani olamıyor..en ufak durumu hamileliğe yorar oluyor :) ben de çok umutlu değilim adetimin 7. ve 9.günü birlikte olduk sadece..üstelik ayın 12si ile 14 arasında da yumurtlama oldugunu hissettim şeffaf akıntı geldi ama hala kasıklarımda ağrı devam ediyor ve akıntı da şeffaf değil ama o da devam..sanki kendim kurguluyorum ama buna inanmak istiyorum :) senin de yavrunu Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla.
anlamazmıyım vcanım o yollrdan geçtim her ay belirti bulmaktan yanılmaktan neler çektim test yapardım çift çizgi sevinridik gideridk kana yok 0 insan kafaya taktımı takıyo biran önce istiyo çok güzel birşey ama cidden çok zor bana hep söylerlerdi tadını çıkarki bebek olunca bıunalmayasın hakikaten öyle ben o zamanlarımı bazen çok arıyorum en çoda uykuyu zor ama çok güzel Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese yaşatsın belli olmaz canım yumurtlama zamanı diyoruz ama benim eltim adeti bitmiş 7. gn olmular hamile kalmış mesela dieğr eltimde öyle hiç belli olmaz hakkında hayırlısı olsun AMİN canım Allah razı olsun
ayy amin canım inşallah herkesin kucağını doldursun Rabbim bu hayırlı günlerin yüz suyu hürmetine..
Slm kızlar nasılsınız goruşmeyeli :)tanımayan var dır şimdi benı uzun zamandır gıemedim cunku
Evet canım yoktuk uzun zamandır geldıgımızdede internet yoktu gıremedım bı türlü ama şimdi var gırerım artık sızı yalnız bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?