Slm kızlar nasılsınız goruşmeyeli :)tanımayan var dır şimdi benı uzun zamandır gıemedim cunku
slm kıslarrr
özledim canım minnoşum büyüdümü annesi nasılsınız iyimisinizz
oyku kucagumda uyumaya calısıyo uzun yazamıyorum
hosgeldın canoo nasılsın
Bızde ozledık sızı kızımlabüyüdü yabteyzesi 1 ay sonra dogum gunümüzü kutlıcaz
A.slm melisam hoşgeldin canım nasılsın
Hoşbulduk bacım iyız senı sormalıprenses nasıl
yorgunum gülo sabah 7 de kalktık 8 de yataktan kalktık daha yenı uyudu gazdan cocuk bi uyuyamıyo ya mahvediyo gaz kızımı yenıce daldı bakalım ne kadar uyucak. sen nasılsın kuzu. hı dun yıkadım pakladım kızımı sabahtan k. dogumcudan randevum vardı bı baktı rahım agzı kanseri için test yaptı ordan cıkıstada alısverişe gittik bu hafta sonu yazluga geciyorum ya kıza eksikleri aldık aksam geldik eve bi vakit bulupota giremedim. aksamda esimle 40 banyosunu yaptırdık okudunmu gülo sen soracaktım oana bile vakit bulamadım dünden bu yana.
elifim gordum mesajhını canım tesekkurler bi denem
nasıl rahm ağzı testi anlamadım melisam sıkıntıı var ne oldu :26::26::26::26hh kuzum iyi yapmşşn salıda biz gidiyoruz nasipse yinemi gaz ilaç veiryomusun peki melisam eşim okudu melisam öeldende yazdım dün eşim 6 doğru geldi bende yemeklere girişince eşime dedim o zaten günlük okuyu yasinide okudu balım hem onun okuması daha iyi sağolsun okuudu minnoşuma
ne demek melisam hakkını helal et ama bak ben okuyaöadım eşim okudu balım :26::26::26::26:
smear canım o zaman bende biran korktum canım benim iyi bkalım ilaç işe yaramadı demek vallaha doktor başka birşey verse olmazmı acep melisam tmm sen bak işine kuzum göürşürzyok canım sıkıntı yok yanı umarım yoktur sezeryandan sonraki rutin teslermıs kızu ismi vardı da unuttum ben sıcvı alıyolar alkıntıyla bırklikte iltihap falan olustumu diye bakılıyo sanırım. canım benım mısafirim gelcek sidi aradı cıkıyorum kuzu. eşine cok tesekkur ederim bi denem
erken giderlerse gelirim yıne.hı suruba devam ya hala ise yaramadı benım kuzumda eligfim ya ne yapcagımı sasırdım vallahı.ç
olsun gülüm ne olcek onemli olan niyet be gülüm vakıt ayrıdınız ya saolun canlar.kacar bekhlul albumu ben gelince yap kuzu cok merqak ediyom alişimi byeeeeeeeeeeeeee
benım gazlı bı kızım yvar sevdam cok zormus ya cıkartana kadar mahvedıyo bızı umarım cabuk gecerde rahatlarıxz oda bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?