Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Evet var canım ama tablette yok telefonumda var oradan gırerım göndere bılırsem gonderırım yoksa babamız gelişin atarım

tmm sewdam olsun canım benim ee neler yaptın çok zorlandınmı minnoşumda kaç ay emzirebildin emiomu hala ben neler çektim bir bilsen:26::26::26:

tmm sewdam olsun canım benim ee neler yaptın çok zorlandınmı minnoşumda kaç ay emzirebildin emiomu hala ben neler çektim bir bilsen:26::26::26:

Emiyorum daha canım ama ne zamn ek gıdaya başladık kızım kılo kaybettı yemekte memeyıde zorla vermiyorum şimdi ne yapacağımı bılmıyorum vala gecen gün devam şutu aldık onuda yemıyo bıktım artık

Selammm arkadaslar biz asimizi olduj uyuyoruz cok agladii kuzummm simdi uyuyor bnde evin islerini yapim supurme kaldi tek siz neydiyonuz bakem

İnan şimdi bızı görsen kavga dövüş yapıyoruz tabletı elimden alıyo zorla ya ben yazacak dıye
oh yerim ben onu bırak yazsın annesi belki o teyzesine yazıcak özel Alla Allabenimkide kupama sapıklık yapıyo dlleniyo anacım elimde görmesin bitti tmm ağlar vermesem birde karpuz görünce çıldırıyo

memeden sonra ek gıda zor sewdam bende denedim vermeyi baktımki çocuk bocaladı iştahı gitti memeyi az aldı kestim dedim celem nee süt varken alsın kilosuda iyi sadece anne sütü ve meyve suları işte Allah kolaylık versin sewdam:26::26:

Selammm arkadaslar biz asimizi olduj uyuyoruz cok agladii kuzummm simdi uyuyor bnde evin islerini yapim supurme kaldi tek siz neydiyonuz bakem

hoşgeld,n kevserim nasılsın bacım kıyamam ben prensesime bizimde 3 de olucak artık tokatta yaptırıcaz salı gecesi wu uçuyoruz malesef istemeyerkten gidiyorum prensesmi öp ateş yaparmışymış kontrol et annesi sürekli

H.bulduk bcm iyiz cok sukur veridim ates dusurucu baxim kontrol de ediyorum sen neydiyon bakem ne zaman gidiyonuz bacim

Sütun varsa verme canım ek gıda çok cogunu sütunu alsın paşa ama sevdıgı seyler varsa veryesınler onu benımkıde karpuz çok sevıyo

Sütun varsa verme canım ek gıda çok cogunu sütunu alsın paşa ama sevdıgı seyler varsa veryesınler onu benımkıde karpuz çok sevıyo

sütüm tek göğüsten var ssewdam doğduğundan 1 ay sonra mastit oldu emmedi kesildi günlük 50-60cc çıkıyo sağınca işte sağdan emşyo işte sevdiklerini veriyorum da karpuz rahatszı eder diye korkuyorum işte canım

Benimdw cok azdı canım zar zor yetti mama da vermek istemedim şimdide pişmadım niye vermedim diye . Benimde 5 6 aylıkken almak istemiyorudu doktora gıttık Parfum sıktıgında dolayı almyo ama israrcı olacan alır elinde sonun da alıncaua kadar sut azaldı.
Kac aylık oldu paşa canım

cnm gelde alişimın resmını koy ya dun bekliyemedim mısafirim geldi oturduda bayagı sonra dısarı cıktık kıs belki uyur dıye ya burnumdan getirdi bı magazadan sort aolmıstım onu degistiriyim dedim ya yok bacım gaz sancısıyla bı basladı aglamaya mahvetti benı
bu arada ben bugun surubu vermemeyi duzunuyorum kuzu.
dün bişi yaptım ıyı geldi sanırsam bakalım bugunde deneyim ise yararsa sanada yazcam kuzu surupytan sende kurtul. aliş surubu içtigi surece cok rahat cıkartıyomu gazını kızarmadan aglamadan.:26:

ay sımdı nasıl rahatım aslında bisürü iş varda yapılacak bekliyorum sızı ya gelemn giden yok ben de cıkarım bırazdan.

canım bende 1 ay öncesine kadar günde 2 kere verşyodum ama kestim çok şükür çok naidr yani bundan sonrada vermem inş inş ek gıdlarada çabuk alışırlarda bizde zorlamayız demek parfümden hee ben rexona çok lullanoyorum ama hala öyle kullanmama rağmen emşyo çok şükür sewdam gecenin bir saati hayırdır balım kızmı uyutmadı benimki 5.5 aylık oldu teyzesi
gunaydınlar efenım elifim gel hadi ilk gunaydın benden oldu bugun
sıpam uyuyo oh be bende cay keyfı yapıyorum
günaydınlar efenim nasılsınız kızçeler ohh afiyetler olsun arkidişime
melisam gelemedim biraz iş yatım sil süpür toz banyolarım kaldı uyuttum uyansın öyle yaparım artık hadi gel koyayım resimcikleri kuzum melisam alişim artık zorlanmıyo ilacı verince tabi vermeyince aynısı makesef mera ettim denede banda söle inş işe yarar :26:
ay sımdı nasıl rahatım aslında bisürü iş varda yapılacak bekliyorum sızı ya gelemn giden yok ben de cıkarım bırazdan.
kuzum ben uyurken hep ayağımda uyanıkken yapıyorum ancak hadi bityde gel canım benim

şimdi çıkıyorum kzılar 1 saate gelirim bantoları yıkıyım oğlış uandı duru 1 saat gelirim öpülsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…