melisam diğe pc geçiyorum 2 dk hemen geldim
Cnm gelmedin bi sorun yok demi
Ya kirki cikmis yrnicikmis bi bebek g nin cigu saatini uyuyarak geurmezmibsllah askina bune ya 12 den beri yok uyumuyo deli etti beni(
Canim oykuye benim ictigim rezene cqyindan verdim icinede azcik kimyon koydum surubunu da vermistim dun gece patir patur yapti bu sabwhta verdim oglene fogru kizwrdi kedi gibi acijli bwkinca daywnamadim surubunu vrdim ams simfiye kadat rwhat ysoti bi oglen zorlandi insallah isr yararda humsnanin rezrneli kimyonlu cayini alitim surubu kesip
Brnde o sutup bi isr yaramadi en azindan tek badina heke cay kadigiyla hic etkilemiyr tatli kasigiyka veriyorum benim csdi tam gazman teyzesi yaa
melisam geldim ben vekledim seni altta görmeyince çıktım bende balım :26::26::26::26:yok bacım uyumazlar bunlar bu dünyadan değil sırf çile vermeye gelmişler
canım bende 1 ay öncesine kadar günde 2 kere verşyodum ama kestim çok şükür çok naidr yani bundan sonrada vermem inş inş ek gıdlarada çabuk alışırlarda bizde zorlamayız demek parfümden hee ben rexona çok lullanoyorum ama hala öyle kullanmama rağmen emşyo çok şükür sewdam gecenin bir saati hayırdır balım kızmı uyutmadı benimki 5.5 aylık oldu teyzesi
günaydınlar efenim nasılsınız kızçeler ohh afiyetler olsun arkidişime
melisam gelemedim biraz iş yatım sil süpür toz banyolarım kaldı uyuttum uyansın öyle yaparım artık hadi gel koyayım resimcikleri kuzum melisam alişim artık zorlanmıyo ilacı verince tabi vermeyince aynısı makesef mera ettim denede banda söle inş işe yarar :26:
kuzum ben uyurken hep ayağımda uyanıkken yapıyorum ancak hadi bityde gel canım benim
Kız şimdı bı saat yatıyo buyusun hele hıc yatmazElifim gelmedin wlismi rahat durmadi temizlikmi yine
Benimki srkerlemesini bitirmek uzere kalkip emince bi yarim tas catkasin bi saat kestiriyo
Kız cadı sahur yaptık öyle bakayım dedim :):)
Valla benimki yemiyor du oyüzden çok zorlandım insallah sen zorlanmaz sin. Paşa nin resminı mi gösterecen
ahanda bidene daha oyuncu kz benşmkide öyle yaa oyun istiyo içtiğim cayı bile şebeklikle off poffKımse yok tabı herkez yatıyo bızde sabah 6 dan beri ayaktayız ya bu cadı yuzunden sınırlerim tavan yapmış suan yatmıyor bı turlu oynamak istıyo hep ya
Slm keserim nadilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?