Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canim oykuye benim ictigim rezene cqyindan verdim icinede azcik kimyon koydum surubunu da vermistim dun gece patir patur yapti bu sabwhta verdim oglene fogru kizwrdi kedi gibi acijli bwkinca daywnamadim surubunu vrdim ams simfiye kadat rwhat ysoti bi oglen zorlandi insallah isr yararda humsnanin rezrneli kimyonlu cayini alitim surubu kesip
Brnde o sutup bi isr yaramadi en azindan tek badina heke cay kadigiyla hic etkilemiyr tatli kasigiyka veriyorum benim csdi tam gazman teyzesi yaa

Cnm gelmedin bi sorun yok demi
Ya kirki cikmis yrnicikmis bi bebek g nin cigu saatini uyuyarak geurmezmibsllah askina bune ya 12 den beri yok uyumuyo deli etti beni(

Cnm gelmedin bi sorun yok demi
Ya kirki cikmis yrnicikmis bi bebek g nin cigu saatini uyuyarak geurmezmibsllah askina bune ya 12 den beri yok uyumuyo deli etti beni(

melisam geldim ben vekledim seni altta görmeyince çıktım bende balım :26::26::26::26:yok bacım uyumazlar bunlar bu dünyadan değil sırf çile vermeye gelmişler

melisam ben rezene çocuk rezenesi kimyon herşeyi denedim birtek neobaby yaradı bi çıkarması vardı ilk verdiğimde 3 aylıktı 3 ayda çıkaramsadığını bir günbde çıkarmıştı alışkasnlıkda etmedi kaakasınıda yapıyo sayedsinde diyorum ya oflumdan Allah binkere razı olsun birde nurse harves kullanmıştık oda biraz tki etmişti ama alışkanlık yapmıştı işe yaramadı çok şüür ilacı verdikçe patır patır vermiyim üüü

kimseler gelmez daha oflum papatyam kaç gündür yoklar dünürümde öyle gelmiyo çoktandır moonum senide merak ediyorum paşam nasıl gelseniz yazsanız yine gitseniz meraktayım canlar şimdilik çıkıyorum sabaha görüşrüz yatıcam oğlum aayaklarımda uyuyo öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

melisam geldim ben vekledim seni altta görmeyince çıktım bende balım :26::26::26::26:yok bacım uyumazlar bunlar bu dünyadan değil sırf çile vermeye gelmişler

Canim dun bi saat cepten brkledim seni c.didimiydi acep ama bende sadece kendi ismimi gordum allsh allah12 de uyanmisyi benim cado ya taaa 23 de uyidu dipa ya bebek gibi değil ystmsmizi bekliyo oyle)

Gunqydinlar efenim oyku sabah 6 da gaz dancidiyla uyandı bsbadi onla ilgilendi ben uyuyum diye 7.30 da uyanditdi altini degitir diue buna bi kizdim bixim duzrnimiz belli Karışma diye hem ona godtrrdim bwn o degistirsin allah allah sinir r oldum
Neyse degistirdim altini kiximi yanima aldim yalanci memeyi veddim ikins sikina 9.30 a kadar annedine musade etti tabi ara sra uyandik emzik dusmedi ikinmaga bacwk kaldırarak yardim olsun ama yorgun kslkmadim
Papatyam asdbm moonum nerelerdesiniz kislar yaa

Elifim gelmedin wlismi rahat durmadi temizlikmi yine
Benimki srkerlemesini bitirmek uzere kalkip emince bi yarim tas catkasin bi saat kestiriyo

Kız cadı sahur yaptık öyle bakayım dedim :):)
Valla benimki yemiyor du oyüzden çok zorlandım insallah sen zorlanmaz sin. Paşa nin resminı mi gösterecen

Kımse yok tabı herkez yatıyo bızde sabah 6 dan beri ayaktayız ya bu cadı yuzunden sınırlerim tavan yapmış suan yatmıyor bı turlu oynamak istıyo hep ya

Kız cadı sahur yaptık öyle bakayım dedim :):)
Valla benimki yemiyor du oyüzden çok zorlandım insallah sen zorlanmaz sin. Paşa nin resminı mi gösterecen
bacım oruç tutumayınca ne olur vakitten haber işteoysaki eşimede kalkıp hazırlıyorum eheee
Kımse yok tabı herkez yatıyo bızde sabah 6 dan beri ayaktayız ya bu cadı yuzunden sınırlerim tavan yapmış suan yatmıyor bı turlu oynamak istıyo hep ya
ahanda bidene daha oyuncu kz benşmkide öyle yaa oyun istiyo içtiğim cayı bile şebeklikle off poff
Slm keserim nadilsin canim

melisam geldim gülüm yinemi gazdan uyandı bu bir süre gidcek melisam 2 ayına kadar sürer görde bak inş sürmez ama genelde çekenlerin süresi o kadar balısı :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…