kevserimmmmmmmmm hoşgeldin bacım bende özledim kız nasıl geçti tatil bakalım
Aynen aama bnm ıcın her donemi zordu hep kucakta gezdik hala daha kucağa gelmek istiyor deli oluorm bazennn bagrıorm kendi kendime.d.d bnmdw sancım gala devam edıoo
Günaydın melisam ıyıym emirle ugrasıom Sn nasılsın
Gunaydn Kevserm iyiyizne olsnn aynı devmm maşallah sizeee izleyn bakalımmm
gunaydınnn kızlar bn geldm özledimmm sizleri cadı kızımla oturuyoruz tv izliyoruzz sız neler yapıyonuz bakalım nasılsınızzzzz
Aynen aama bnm ıcın her donemi zordu hep kucakta gezdik hala daha kucağa gelmek istiyor deli oluorm bazennn bagrıorm kendi kendime.d.d bnmdw sancım gala devam edıoo
Günaydın melisam ıyıym emirle ugrasıom Sn nasılsın
Gunaydn Kevserm iyiyizne olsnn aynı devmm maşallah sizeee izleyn bakalımmm
h.buldukkk canommm benmm tatil güzel gecti hemde cok şükürr kıxzım ilk gün gittiğimizde grip olmuştu allahtan calpol şurubunu yanıma almıştım 2 gn kullandık gecti çok şükürr
İyi valla hc durmuyor yerinde her yeri dagıtıyo .d.d.dçok oflumm ee napıyon bakalım emir paşamız nasıll
emir paşam zorlu yollrala geldi annesine zorlukda çektirdi ama canı saqğolsun oflum seni çok iyi anlıyorum bende bağıyırorum gecede sbağırdım eşim diyoki melek o melek hee dedim sorma ben bilmiyorum arkadaş işimiz çok zor Allah sağlık kolaylık versin bacım ne diyim
emir paşam zorlu yollrala geldi annesine zorlukda çektirdi ama canı saqğolsun oflum seni çok iyi anlıyorum bende bağıyırorum gecede sbağırdım eşim diyoki melek o melek hee dedim sorma ben bilmiyorum arkadaş işimiz çok zor Allah sağlık kolaylık versin bacım ne diyim
ee tabi hva değişikliği vallaha zor oldu benim kevserim çok şükür snein iyi geçmş bari sevindim kuzum
İyi valla hc durmuyor yerinde her yeri dagıtıyo .d.d.d
Aynen bağırınca pişmn oluorm ama geçiyor. Eşimde kızıo bana bagrma çocuk ne anlasın dıo işte sınır Bi yerden çıkacakk .d.d.d
İyi valla hc durmuyor yerinde her yeri dagıtıyo .d.d.d
Aynen bağırınca pişmn oluorm ama geçiyor. Eşimde kızıo bana bagrma çocuk ne anlasın dıo işte sınır Bi yerden çıkacakk .d.d.d
valla kızlar o bağırma bndde oluyo dayanamıyorum bazen ya inanın ki kriz geçircek gibi oluyorum bnm eşimde diyo bağırma çocuga diye gelde bağırmaa
o eşlere göre kolay zaten bakmak kaç işe koişuyoruz yoruluyoruz anlayan varmı gıcıklar
aynen öyle elfim geçen verdim çocugu kucagına dedım uyut başladıı sallamaya eee diyoo pişşş pişşş diyo yok bızım cadı uyumuyor bende dedım duşa gricem yarım saat falan oldu abktım bizim kaptı çocuga banyoya canım bu cocuk uyumuyor ne olru iki dk uyutta ağlamasıın eee dedım fatıh bey nasıl oluyormuş artık dedim bağırdığım da bana karışmaazzsın ttamam canım diyo ne olur al çocugu ağlamasın bn saçlarını kurularım banyoda yıkarımmm lütfennnn:))))):
o eşlere göre kolay zaten bakmak kaç işe koişuyoruz yoruluyoruz anlayan varmı gıcıklar
aynen kevserim iki dk ağlasa bakamıyorum durmuyo ne yaptıysam diyor ben alınca çocuk göğsdüme yatıyo duruyo oda gıcık oluyo aman erkekler işte bacım ne yaqpıcan zaten en büyük ömür törpüleri onalr değilmi işte bebkten dahas bebekler ben boşunsa koca bebeğim demiyorum
ayenen öyle cnm ya tam bi koca bebekler :)
zamnala geçer inşallah elifimm ya bacımm bn bi kahvaltıya yapam ortalıgı topluyam büyük ihtimal gelirim gene olurmuevet canım öyle yaa 5 yıldır braberiz hatta 6ye girdik inanırmısın bu kadar eşime ksarşe kötü davranmamıştım kevserim ama Allahı var ses etmedi böyle kafasının etini yedim karşımda sustu kaldı susuyo diyede çıldırıyorum nasıl sabır varsa adamda ama hala soğuk içim ona karşı nasıl geçicek hiç bilmiyuorum
zamnala geçer inşallah elifimm ya bacımm bn bi kahvaltıya yapam ortalıgı topluyam büyük ihtimal gelirim gene olurmu
Albümde iki resim koydummmmm emirler birlikte bayramdaaa :))))
hemen bakıyoum bende resim koyuyorum oflum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?