Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim maşallah oğluna kocaman olmuşşş :)))) büyüdüler valla. Bu arada ben kahvaltı yapayım gene gelmeye çalışırım tamm :))

Elifim maşallah oğluna kocaman olmuşşş :)))) büyüdüler valla. Bu arada ben kahvaltı yapayım gene gelmeye çalışırım tamm :))

sağolsın oflum sneinkide maaşallah büyümüş ben bazen bebekliklerini özlüyorum vallaha tmm kuzum afiye olsun bende hazırlıyorum şuan çıkayımk bari gelrim yine aliyi yıkıycaz kahvaltıdan sonra 3 saate ancak gelirim kuzum görüşrüz

canım benim hoş geldin. o kuzunun derdi gaz bence.ondan uyumuyo melekcik.biagae her gece 5 damla.neobaby i kesemedim melisam. elifinde dediği gibi onu bi öğn aksatsam sapıtıyo.ağlayı ıkııyo.dün gecede biogae i vermiyim dedim ne olcak die.sabah 8 den beri ıkınıyo kıvrım kıvrım...9 da verdim hemen yinee.dr a bi sor sende kolay gelsin canım.

canım benim açamadım yine başım kalabalıktı.hoşgeldin tatil adınada geçmiş olsun dilerim:) 6 aydır adet olmuyonmu elif bendemi öyle olcam.bunu bilmiyodum.oğluşun nie emmiyo acaba elif,uykusuzluğuda açlığındandır belki.ondan derin uykuya geçemiyodur.

oflum hoşgeldim canım iyisiniz inşallah? bende geçmişi okudum .sohbetlerinize baktım. oğlumu uyutmaya çalışıyorum ayağımda.akşamada arkadaşlarım gelcek bebek görmeye hiç bişey hazırlayasım yok çok yorgunummm...

Oğlusumun bayramlıgını beğendiniz mi :)) bnde emiri yıkıcam gene konuşuruz :)))

Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)
Bu arada dunden beri sag yumurtaligimda kasigimda agri var sanki yumruk atmislar gibi hatta iliskiye girince de rahatsiz ediyor..

Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)
Bu arada dunden beri sag yumurtaligimda kasigimda agri var sanki yumruk atmislar gibi hatta iliskiye girince de rahatsiz ediyor..[/QUOTE]

hoşgeldin arkadaşım.öncelikle hayırlısını dilerim.gün aşırı ilişki sperm kalitesini artırarak döllenme ihtimalini artırır.hergün önermezler.ayrıca ovüasyon dönemindede sık ilişki önemli.daha yolun başındasın kolay gelsin inaşallah

Papatyam cnm demn yazdm annm araynca gıttı yazdıklarım.iyiyim ben emirde yaramazlıklarl buyuyo işte. Dusekalka gıdıyorZ. Siz nasılsınızzz :)))

Hosgeldin cnmm aramıza. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Genelde günaşırı ilişki önerilir.ama yumurtlama testi kullanıyosan çift çizgi gordgn an her gün yapabilirsin. Ben öyle yapmıştım öyle de hamile kaldim :)) darısı basınaaa inşlllhhh

hoşgeldin papatyam sağolsın kuzum geçti gitti inş evet yaa oladım hala adet süt korudu işte 1 sene olmyan bile varmış vallaha oğlum huysuz emmiyo tokattaykende 15 saqat emmedi eşşek canı şsteyecek saat 2 de uyumadan bir emdiki sanırsın 6 auydır ilkdefa emiyo sıpaa açlıktan uyumuyo tabi doyunca nasıl uyudu bak 2de emdi yaa 2 saat uyudu banyo yaptırıcaktık uyudu uyanmadı eşşek herif sen ansılsın misafirlerin varmış kolay gelsin kuzum paşam nasıl öp yerime birde resmini eklesen çok merak ediyorum pağpatyam hiç görmedik kaçö ay oldu:26::26::26::26::26:
Oğlusumun bayramlıgını beğendiniz mi :)) bnde emiri yıkıcam gene konuşuruz :)))
benim güççük behlülüm ne giyse yakışır annesi sen ne diyon kızzz yağuşuklum o benim mavişim maaşalah sübhanallah kırkbinkere

mrb canım hoşgeldin ben hamilelğimden sonra birtek şeyi bilri birtek onu söylerim ne olursa olsun sakın kafana takma eğer takarsan işte hayat eziyet olur rabbim nasip etmişşe elbet zamanı geldiğinde olucak yeterki hayırlısı olsun daha başındasınız sabret vee seni etkilemesine izin verme bırak zamana olurmu hakkında hayırlısı olsun

slm kızlar güya oğluşu banyo yaptırıcaktık sıpa uyudu 2 saat kalktı eşimi markete gönderdim gelince yıkıycaz bende bulaşıkları yıkadım bekliytorum oğlum çok huysuz oldu sürekli ağlıyo mız mız dişleri yüzünden vallaha dayanamıyorum dövesim geliyo abzen eşşek yaaa kzııncada gülüyo bana gelde dayan bu seferde öpüyorum çocuk şapşala dönüyo resmen

Hakikaten herkes küçük behlul diyo emire maşallah kuzuma bnmmm :))) rabbim hepsini nazarlardan saklasın

kız ne dövmesi küçük daha o. Bagrmk bile fazla bence sabır çok lazm bize. Bn aksam yıkıcmm raht uyusun sıpa .d

kız ne dövmesi küçük daha o. Bagrmk bile fazla bence sabır çok lazm bize. Bn aksam yıkıcmm raht uyusun sıpa .d

kız bende sabıur yok vallaha yok biran deliriyorumki sorma dövmemde ama içimdende geçmiyo değil eşşek herif delirtiyo beni benim eşimde sabır var maaşallah ama ne sabır vallaha bak keşke birazıda benim olsun ama yok

oflum kusuruma bakmazsan ben bir banyo yaptırayımda geleyim oğluşu eşim geldi bekliyo sonrada ben bşr duşa girip gelicem olurmu kuzum öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…