Elifim maşallah oğluna kocaman olmuşşş :)))) büyüdüler valla. Bu arada ben kahvaltı yapayım gene gelmeye çalışırım tamm :))
Selam canlar hepinizin ve sipaciklar inizin bayramini kutlar nanaklarinizdan operim
Ben dondum ist a evime
Tatil ne yazikki bitti 20 gunde sadec 7 gun denize gidebildim odq kostur kostur oyku zehir etti vallahi
Ya bu cocuk hsla gunduz uyumuyo canimiza okuyo yaa napcam bilmiyorum 2 de evdeydij igken uykusunu 19 da yapti sipa canimiza okudu elifim geldnm i
Alis nasıl oldu
Papatyam o gaz ilacını nasil killsniyodun neo yu kestinmi yetmiyo benim bidiga neo
Hmsbnann rezene kimyonunuda ve tiyorum ilk jikac gun super di uykuda yapti bolca ya sonrw eski düzensizliği ne dondu
kızlar 2 gündür hafif hafif lekelenmlerim oluyo sancımda var belim kopuyo acep hamilelk belirtisimi DERMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMadet olucam artık 6 ayın üzerinee biryandan seviniyorum iryandan üzülüyorum adet döneminde süt azalırmış zati az benimde ama olursamda artık içim de temizlenir biraz
sağolsın oflum sneinkide maaşallah büyümüş ben bazen bebekliklerini özlüyorum vallaha tmm kuzum afiye olsun bende hazırlıyorum şuan çıkayımk bari gelrim yine aliyi yıkıycaz kahvaltıdan sonra 3 saate ancak gelirim kuzum görüşrüz
Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)
Bu arada dunden beri sag yumurtaligimda kasigimda agri var sanki yumruk atmislar gibi hatta iliskiye girince de rahatsiz ediyor..
hoşgeldin papatyam sağolsın kuzum geçti gitti inş evet yaa oladım hala adet süt korudu işte 1 sene olmyan bile varmış vallaha oğlum huysuz emmiyo tokattaykende 15 saqat emmedi eşşek canı şsteyecek saat 2 de uyumadan bir emdiki sanırsın 6 auydır ilkdefa emiyo sıpaa açlıktan uyumuyo tabi doyunca nasıl uyudu bak 2de emdi yaa 2 saat uyudu banyo yaptırıcaktık uyudu uyanmadı eşşek herif sen ansılsın misafirlerin varmış kolay gelsin kuzum paşam nasıl öp yerime birde resmini eklesen çok merak ediyorum pağpatyam hiç görmedik kaçö ay oldu:26::26::26::26::26:canım benim açamadım yine başım kalabalıktı.hoşgeldin tatil adınada geçmiş olsun dilerim:) 6 aydır adet olmuyonmu elif bendemi öyle olcam.bunu bilmiyodum.oğluşun nie emmiyo acaba elif,uykusuzluğuda açlığındandır belki.ondan derin uykuya geçemiyodur.
benim güççük behlülüm ne giyse yakışır annesi sen ne diyon kızzz yağuşuklum o benim mavişim maaşalah sübhanallah kırkbinkereOğlusumun bayramlıgını beğendiniz mi :)) bnde emiri yıkıcam gene konuşuruz :)))
Arkadaslar merhaba
Ben aranizda yeni sayilirim.:)
Bizde hayirlisiyla bebis istiyoruz.1 yıldır evliyiz..
Gecen ay genel kontrol'e gittim rahim filmi istedi doktorum cektirdim ve cok sukur temiz cikti.
3-4 aydir folik asit iciyorum ama hala tik yok.Yuce rabbim nasip etmedi zamani degil daha herhalde diyoruz ama bir yandan da cook istiyoruz.
Ben 2 Agustos'da regl oldum 8 Agustos'da da bitti..Biter bitmez haftasonu calismalara basladik ama artik hayirlisi..
Sizce 1 gun arayla mi iliskiye girmek daha iyi sonuc verir?Yoksa ovulasyon gunleri boyunca hergun mu?
Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.. :)
Bu arada dunden beri sag yumurtaligimda kasigimda agri var sanki yumruk atmislar gibi hatta iliskiye girince de rahatsiz ediyor..
hoşgeldin papatyam sağolsın kuzum geçti gitti inş evet yaa oladım hala adet süt korudu işte 1 sene olmyan bile varmış vallaha oğlum huysuz emmiyo tokattaykende 15 saqat emmedi eşşek canı şsteyecek saat 2 de uyumadan bir emdiki sanırsın 6 auydır ilkdefa emiyo sıpaa açlıktan uyumuyo tabi doyunca nasıl uyudu bak 2de emdi yaa 2 saat uyudu banyo yaptırıcaktık uyudu uyanmadı eşşek herif sen ansılsın misafirlerin varmış kolay gelsin kuzum paşam nasıl öp yerime birde resmini eklesen çok merak ediyorum pağpatyam hiç görmedik kaçö ay oldu:26::26::26::26::26:
benim güççük behlülüm ne giyse yakışır annesi sen ne diyon kızzz yağuşuklum o benim mavişim maaşalah sübhanallah kırkbinkere
mrb canım hoşgeldin ben hamilelğimden sonra birtek şeyi bilri birtek onu söylerim ne olursa olsun sakın kafana takma eğer takarsan işte hayat eziyet olur rabbim nasip etmişşe elbet zamanı geldiğinde olucak yeterki hayırlısı olsun daha başındasınız sabret vee seni etkilemesine izin verme bırak zamana olurmu hakkında hayırlısı olsun
slm kızlar güya oğluşu banyo yaptırıcaktık sıpa uyudu 2 saat kalktı eşimi markete gönderdim gelince yıkıycaz bende bulaşıkları yıkadım bekliytorum oğlum çok huysuz oldu sürekli ağlıyo mız mız dişleri yüzünden vallaha dayanamıyorum dövesim geliyo abzen eşşek yaaa kzııncada gülüyo bana gelde dayan bu seferde öpüyorum çocuk şapşala dönüyo resmen
Hakikaten herkes küçük behlul diyo emire maşallah kuzuma bnmmm :))) rabbim hepsini nazarlardan saklasın
aminnn kuzum aminnn kız behlül halt etmiş yanında benim yavrum dah yakışıklı maaşallahhhh
kız ne dövmesi küçük daha o. Bagrmk bile fazla bence sabır çok lazm bize. Bn aksam yıkıcmm raht uyusun sıpa .d
Ayy sağoll kuzummm bnmm snn sıpann da maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?