kıslar oyku canuıma okuyo
bı sohbet edmıyorum sızle yaaa
allah allah melisam neyi var:26::26::26::26:
huysuz gazlı uymaz bı bebem var
melisam öncelik beben kuzum ne yapcan artık bökıslar oyku canuıma okuyo
bı sohbet edmıyorum sızle yaaa
bn geldm kızlar cadı kızım uyuyor kocişde işteymiş hala işi bitmemiş acıktımda az bişeyler atıştırdımmm
alişimi yıkadık eşim girdi duşa çıksın bende giricem oğlum banyoyu çok seviyo hiç ağlamıyo oyunlar oynuyo eşşeğim benim ama üstünü giydirmek yokmu çile çile nasıl ağlıuo alytta sıkıntı yok üste öyle neden acaba huysuz birde ben bugün ilk defa çorba yaptım nasıl sevdi tavuk suyuna yaptım bir kaseyi bitircekti versem ama korktum ilk defa diyee meyve püresi yapıyorum şeftali muz yada armut onuda çok seviyo dün salatanın suyundan verdim Allahım nasıl yiyo eşşeğim yaa çok şükür inş böyle giderde sıkıntı çekmeyiz:26::26::26::26:
Bnmkide öyleydi şimdi srı sarı saçları var masallahhhh .d.dsağolsın kuzum benim oğlum kelloş hoş şimdilerde çıkıyo saçları baya belirdi özellikle banyoda daha belli bakalım saçalrı çıkınca nasıl bir şekil olacak
Ne kusuru cnm yaptr sen bn telden gırdıkçe bakıyorum .doflum kusuruma bakmazsan ben bir banyo yaptırayımda geleyim oğluşu eşim geldi bekliyo sonrada ben bşr duşa girip gelicem olurmu kuzum öpüyorum
kız bende sabıur yok vallaha yok biran deliriyorumki sorma dövmemde ama içimdende geçmiyo değil eşşek herif delirtiyo beni benim eşimde sabır var maaşallah ama ne sabır vallaha bak keşke birazıda benim olsun ama yok
ben 4 aydır tek göğüsle veriyorum kevserim görenler aa kilo almışşın diyolar sinriimi bozuyolar eşimin annesi diyo eltimin annesi geldi diyoki zayıf aliye dedimki ben ne çektim emmedi 3 ay bizimkide diyo emmedi mama verdik kiloluki diyo dedim ben ama vermedim işte inat etttim sonundada emmeye devam etti marifetmiş gibi mama verdim diyo uğraşmamışlr kolaya kaçmışlar birde bana konuşuyo tip ben sütüm faydalı olsun diye pekmezinden yağından etinden tavuğundan sütünden herşeyden yiyorumki verimli olsun beslesin ama işte insanın moralini bozmaya bireni herkesohhh maşallah alişime cnm valla bn herseyden veriyorummm bnde öyle acıkıyorum bıde tek goguse dustuk yemeyınce sut gelmeyo
seninde tam tersi desene ben anneme çekmişim daha beterdim de bakma uslandım birazBnmkide öyleydi şimdi srı sarı saçları var masallahhhh .d.d
Ne kusuru cnm yaptr sen bn telden gırdıkçe bakıyorum .d
Bnde birz varda eşimde hc yok ck sınırli kendisi.d.d.d
Bende emire günde bir kere çorba verıom baz. Öğlen bazen ıkındıde belli olmuyor. Sabahları kahvaltı hazrliom eger vakit yoksa hazr mama aldm kahvalti icin sutlu peynirli pekmezli 8tahıllı. Sonra danone yedırıorm günde 1 kere. Kavanoz mamaları var püre gibi karışık meyveli elmalı armutlu muzlu vs. Günde 1kez bundan yedırıom arada emziriorm. Sut yoksa sütlü meyveli 8tahıllı mama var bunn tası çok güzel günde 1 kere de bundan verrıormm. Arada meyve püresi yapıorm genelde şeftali kayısı. Kabız olmasın diye. Gece yatarken devam sütü verıorm. Böyle geçiyor gün işte
ahhh elifim bn de sinir oluyorum banada aynı şeyleri soylüyorlar valla öğle diyen direk dalasım keyfimizden mi kilo aldık ya sızene bn hayatta valla birisine kilo almışsın dıyememm demem deben 4 aydır tek göğüsle veriyorum kevserim görenler aa kilo almışşın diyolar sinriimi bozuyolar eşimin annesi diyo eltimin annesi geldi diyoki zayıf aliye dedimki ben ne çektim emmedi 3 ay bizimkide diyo emmedi mama verdik kiloluki diyo dedim ben ama vermedim işte inat etttim sonundada emmeye devam etti marifetmiş gibi mama verdim diyo uğraşmamışlr kolaya kaçmışlar birde bana konuşuyo tip ben sütüm faydalı olsun diye pekmezinden yağından etinden tavuğundan sütünden herşeyden yiyorumki verimli olsun beslesin ama işte insanın moralini bozmaya bireni herkes
seninde tam tersi desene ben anneme çekmişim daha beterdim de bakma uslandım biraz
oflum kusurua bakma oğlumu uyuttum emzirdim tırnaklarını kestim geç yazdım ben daha başlamadım işte yeni yeni başlıyorum o tahıllı mamalardan bende alıcam şimdilik mamasına cici bebe pekmez koyuyorum kahvaltıda peynir veriyorum ben yerken ekmek veriyorum braz yumurta falan seviyyo yiyo meyve pürelerine başlayınca kabızlığıda kalmadı çok şükür bende o kavanozlardan aldımda sevmedi ama ben yapınca yiyo danone yediriyodum bir iki sevdi ama işte zararlı diye kestim ev yoğurdu yapıamda nerde süt hazırdan yaptığım tutmuyo bakalım bulursak bulamazsak yediririm bende sanırım:26::26::26::26:
ahhh elifim bn de sinir oluyorum banada aynı şeyleri soylüyorlar valla öğle diyen direk dalasım keyfimizden mi kilo aldık ya sızene bn hayatta valla birisine kilo almışsın dıyememm demem de
aynen benimde dalasın geliyo çok fazla sinirleniyorum zati benim sinirime dokunuyo kilolarım ama yemeyincede süt yok yavrum boş boş çekiyo içim gidiyo dahamı iyi yemesek emzirmesek derlerki aaa emmiyomu mamamı veriyosun emzirsek yesek kiloya bak sanki durduk yerde aldık iyide daha regl bile olamdık içimiz aylardır dolu şişlik var ee yiyosunda ama millet işte kıllık edicek yaaa uyuzlar vallaha dövekmi ne dersin kevserim
ben 4 aydır tek göğüsle veriyorum kevserim görenler aa kilo almışşın diyolar sinriimi bozuyolar eşimin annesi diyo eltimin annesi geldi diyoki zayıf aliye dedimki ben ne çektim emmedi 3 ay bizimkide diyo emmedi mama verdik kiloluki diyo dedim ben ama vermedim işte inat etttim sonundada emmeye devam etti marifetmiş gibi mama verdim diyo uğraşmamışlr kolaya kaçmışlar birde bana konuşuyo tip ben sütüm faydalı olsun diye pekmezinden yağından etinden tavuğundan sütünden herşeyden yiyorumki verimli olsun beslesin ama işte insanın moralini bozmaya bireni herkes
seninde tam tersi desene ben anneme çekmişim daha beterdim de bakma uslandım biraz
oflum kusurua bakma oğlumu uyuttum emzirdim tırnaklarını kestim geç yazdım ben daha başlamadım işte yeni yeni başlıyorum o tahıllı mamalardan bende alıcam şimdilik mamasına cici bebe pekmez koyuyorum kahvaltıda peynir veriyorum ben yerken ekmek veriyorum braz yumurta falan seviyyo yiyo meyve pürelerine başlayınca kabızlığıda kalmadı çok şükür bende o kavanozlardan aldımda sevmedi ama ben yapınca yiyo danone yediriyodum bir iki sevdi ama işte zararlı diye kestim ev yoğurdu yapıamda nerde süt hazırdan yaptığım tutmuyo bakalım bulursak bulamazsak yediririm bende sanırım:26::26::26::26:
oflum kuzum eşim çıktı bende banyoya greyim sonra yemek hazırlarım bulaşık falan 9 dan önce uğrayamam öpüyorum şimdilik görüşrüz olurmu canım benim
Kislar bixim iikinci ay asimiz yarib cok stresliuim yavrucum nasilda ağ licak kiyamam yaa
Umrim cok huyduzluk yaomaz sonrasında
Yazlık ta yaptıracak tik asi2 sinde gelmis ti
Cezaret edip vuramadilar 6 si iki aylık fok etken oluyo diye
vallaha düşünseler kevserim demezler kim ister kilo almayı ama işte oysaki normal kilomdan 6 kilo fazlam var ama işte sanki 100 kiloymuşum gibi davranıyolar aman densizler işte ne olucakdövelim elifmm valla dövek öyle diyenlerden emin ederim nefret ediyorum bzm zaten sinirlerimiz bozuk
biz bir ara bulmuştuk ama adam getirmiyo artık oflum bakalım inş bulurda eşim hoş burdaki sütlerin hazırdan çokda farkı yok su katıyolar bizim memlektte süt kaynattımı koksu tee dışardan duyulurduE yani taze sut nerde bulcaz ki hergunnnn
ah melisam benimde alinin bugün 6. ay bizde tokatta vurdurucaktık aşı kalmamış ee dedim yaptırmayalım zehir olmasın bir kol iki bacak bakalom nasıl olucak üstelik grip olmuş doktorada göstericez buggün kıyamam ben yavrularıma yaaKislar bixim iikinci ay asimiz yarib cok stresliuim yavrucum nasilda ağ licak kiyamam yaa
Umrim cok huyduzluk yaomaz sonrasında
Yazlık ta yaptıracak tik asi2 sinde gelmis ti
Cezaret edip vuramadilar 6 si iki aylık fok etken oluyo diye
elifcim misafirleri hallettim canım ama çok yoruldum kutay bugün çok huysuzdu.bide millete yemek hazırla vs belim felç olmuş.bugün 1 saat deliksiz uyumadı valla canıma okudu. elifim gülmeyin sakın ama ben bu yükleme işini beceremiyomuyum ne olmuyo.bigün beraber açıkken tarif ette yapıyım canım.oğluşum bal teyzesi bal...adam oldu benim sıpam.sizin yapttığınız albümleride göremiyorum ben niye acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?