günaydın kızlar altıbucukda kalktım alim grıp olmuş yavrum ememiyoda kapalı serumdan sıktım biraz rahatladı yaa o kadar sıcakki çok terliyo sadece atlette yatırıyorum yinede boynu boğazı isilik oluyo kuzumun nasıl yapıcaz bilmiyorum zaten dişleri sıkıntı çok mız mız off sıkıntısı bitmiyoki meleğimin
gunaydın canım bizde 7 de karın sancısıyla uyandım canım ya 8 e kadar cekti sonrada yapamadan kakasını sızdı kaldı tabi ben ayakyayım saatın 10 olmasını bekliyorum cok canı yanacak kuzumun cok stresteyimya su asılar ne var sankı acımadan oluverse. bende tutuamıyorum kolunu kanadını dayanamıyorum kaynanam tutuyo
canım hametan al sur banyılardan sonra benımkindede oluyo kuzum o iyi geliyo.
sende at hele alişimi cok meraktayıöm nasıl oldu tıpı diye essek sıpamın dişleri cıktımı elifim bide 6 aylık oldu demı ek gıdalara baslamıssın oh ne güzel gaz problemı kacıncı ay bitti mınnosumun. bide benımkinin biteydi
günaydın melisam kıyamam yavruma yaaa nasıl içim eziliyo diyosun yaa o minik haliyle canı acıyo kuzum benim senin iyi kayanan var bende oda yok eşim tutamıyo ben tutyorum gözümün içine baka baka ağlıyo dayanamıyorum bende ama işte onalrsızda olmuyo melisam dönerken alayım da süreyim o zaman geçiriyosa
melisammm alıntı yapmadım silersin diye maaşallah sübhanallah kız bu nasıl dadlu nasıl güzel maaşallah kırkbinkere rabim nazarlardan korusun kollasın oy prenses bu prenses yerim yaa hele kot elbiseye bak Allahım kız olmanın nimetleri işte öp sır mıncıkla bacaklarını dötünü ohhh
tmm melisam dönüşte alıcam bende bizde 10 dan sonra gidicez ikimizde kolay gelsin ne diyim rabbim dayanma gücü versin kuzularımızaben ilk defa duydum o ilacı ama papataymada mennun işte dene inş seninde derdine çare olurda kuzum rahatlar:26::26::26:cok iyi geliyo devlette karsılıyo benımde bittide doktora dicem yaz diye bide su papatyanın dedigi gaz ilacını sorcam bakalım bıogaia mı ne
oda netten arastırdım biraz ishali iyice arttırıyomus kımıde ishale iyi geliyo diyo kafam karıstı vallahı.
ıshal yavrum ya yanakları indi kac gündür
saolasın kuzum datlu ya edepsiz benım kızım sınır manyagı o gaz bi gelsin eliyle yuzunu hırpalıyo sıpam yaa
baktım cok guzel gulum
günaydın kızlar altıbucukda kalktım alim grıp olmuş yavrum ememiyoda kapalı serumdan sıktım biraz rahatladı yaa o kadar sıcakki çok terliyo sadece atlette yatırıyorum yinede boynu boğazı isilik oluyo kuzumun nasıl yapıcaz bilmiyorum zaten dişleri sıkıntı çok mız mız off sıkıntısı bitmiyoki meleğimin
saolasın kuzum datlu ya edepsiz benım kızım sınır manyagı o gaz bi gelsin eliyle yuzunu hırpalıyo sıpam yaa
sağolsın kevserim küçücük halleriyle burunları akıyo yaa bizimki şuan iyi gibi sabah çok kötüydü nedense sabhaa karşı tıkanıyo sürekligeçmiş olsun elifim bizim kız köydede aynydı grip olmuştu şimdi çok şükür iyi burnu akıyo hapşırdığında okadar geçmiş olsun elifim
geçmiş olsun canım.işimiz gücümüz bunlar olmuş artık.hava değişimine geldi Aliş demek.kıyamaz teyzesi.dikkat et madem Elif üzülme naapalım herşey bizim için.çok öptüm ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?