Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

götütrdünüz mü dr elifim bizim kide aynıyı bu gun beni deli etti hiç bişey yemek istemiyo su dahil çıldırıcam

götütrdünüz mü dr elifim bizim kide aynıyı bu gun beni deli etti hiç bişey yemek istemiyo su dahil çıldırıcam

evet götürdük kuzum kulağıda boğazıda geçmiş çok haif boğazında kızarıklık var dedi ciğerleri temiz çok şükür grıbede birşe y yapılamıyo işte kuzum sıcaklardan bunalıyodur dişlerindendr hiç çıktımı dişi kevserim bizimkide çıkarmadı hiç ama çok rahatsız yavrum

çok şükür ciğerlerinde birşey yok muş cnm geçmiş olsunn tekrar ya baktı dr beyazlsmış damaklarımı ama hemen cıkmsz dedi 1 ayı falan bulur dedi

Selam hanımlar nasılsınız. Elifim geçmiş olsun canım inşallah tamamen geçer grip. Bnm oğlumun önde iki dişi varr çok güzel gorunuyooo masallahhh.. Darısı diğer dıslere ınsallahhhh

Selam hanımlar nasılsınız. Elifim geçmiş olsun canım inşallah tamamen geçer grip. Bnm oğlumun önde iki dişi varr çok güzel gorunuyooo masallahhh.. Darısı diğer dıslere ınsallahhhh

a.selam h.geldin oflum iyiz cok şükür inş çıkar dişlerimiz bzm de cok merak ediyorum nasıl olucakk ağzını yerim bn küçük behlülümün mavi göz hastasıyım zaten parçalarımmmm

a.selam h.geldin oflum iyiz cok şükür inş çıkar dişlerimiz bzm de cok merak ediyorum nasıl olucakk ağzını yerim bn küçük behlülümün mavi göz hastasıyım zaten parçalarımmmm

Çıkar vıkar geç olsun güç olmasın demişler:))) bızınkı herkesin dılınde. Cok nazar değiyor...

Gıdın bakalım inşallah durur alışverişte. Benmki hasta dıarıya kı, gıderse dışarı arkasından ağlıyor

vazgeçtik cano evde otrup fillm izleyelim falan dedik daha iyi olduya başka zaman kaldı bizim alışveiş bizimkide bi duruyo bi durmuyo hiç belli olmuyo ne yappıcağı

A.slm oflum sağolsın canım benim daha iyi genelde sabahalrı oluyo ama bu sabah akıntıda vardı ohh maaşallah behlülümee çok zorlandınızmı oflum bizimki ömrğmğ yiyo kızz
Bütün meleklere 41 bin kere maşallah :)) elif görünmüyor nerelerde acaba aliş rahat bırakmıyor sanırım:)
AMİNNNNNNNNNNNNN vallaha aliş bırakmıyor bıraksa işler duruyor canım yemek yaptım bulaşık yıka tekrar çıknaı yıka sil süpür aliş biryandan derken anam ağladı birde sanırım iyi değilim çok halsizlik yorgunluk var iyi hissetmiyorum kendimi nedense:44::44::44::44::44:
vazgeçtik cano evde otrup fillm izleyelim falan dedik daha iyi olduya başka zaman kaldı bizim alışveiş bizimkide bi duruyo bi durmuyo hiç belli olmuyo ne yappıcağı

otur bacım nireye gidiyon bu veledler adamı rezil ediyo vallaha çile resmen gezmek dolaşmak bir sağlık ocağına gittik geldik Allahtan dönerken uyudu sıpaa

herkese selamlar umarım bebişler iyidir bizde perşembe tatile çıkıyoruz ege ye yol alıcaz:)ay sonu dönücez allah kısmet ederse öpüyorum hepiniziiiiiii

Kis byu hastaliktqndir antibiyituk fakan akdiysa bağırsak duzenini bozmustur
şimdilerde zayıfladı melisam toakta gittiğimzden beri toparlanamdı bakalım kilosu nasıl almıştı ne güzel hastalık bırakmaıki yakasını 6 aya kadar birkere etmedim ama şimdi ne varsa oldu kuzum
Olsun gulum uzulme sen cok güzel bakiyosun bebegine atlatir hemen
melisacım ilacın üzerinde kabızlıkta ishalde gaz sancısında die yazıyo.bu bağırsak düzenleyici ya,kimin sorunu neyse onda onu çözücü canım.bakalım dr un ne dicek?
Doktor izindeymis soramadim aldin bu gece denicegim insallahvise yarar sapla bu damla aradindq gidip geldim umarim sap almadigima pisman olmam kuxu hayırlısı bakalım
slm kızlar geldik biz ama aşımız yine olmadı hemşire yokmuş haftaya salı gelin dediler 2dir ertleniyo kuzumun vardır bundada bşr hayır
Tam iyilessin ole yaptir guloo
herkese selamlar umarım bebişler iyidir bizde perşembe tatile çıkıyoruz ege ye yol alıcaz:)ay sonu dönücez allah kısmet ederse öpüyorum hepiniziiiiiii
Selam moonum ohhhh gez bakalim ne guzrl oykubenim tatili zehir etti umarim seninki usludur

A.slm moonum çok şükür geldin çok merak ediyodum balım iyisiniz ama çok şükür ohh tatil keyfi hee inş çok güzel geçer canım benim iyi tatiller diliyorum sağsalim gidin gelin inş kuzum Allaha emanet olun öpüyorum sneide paşamıda
hee melisam antibyotik aldı hemde iki ayrı şişe ondandır diyoun hee çünkü çok güzel çıkarıyodu patır patır nedense yine kesildi ilaç veriyorum amas tık yok bakalım inş atlatır kakasını yapıyo ama günde 2 bile yaptığı oluyo çok şükür ama gazı sıkıntı yine sende ilacı almışşın hadi bakalım inş işe yaarada prensesim rahatlar kuzucum

günaydın kızlar yine altıbucukda kalktı sıpa kurulu saat gibi arkadaş delircem ne varsa o satte yüzüne bakıyım uyur dedim ama yok kıyameti kopardı geçen gece 3de kalktımki beşiğinde yüzüstü dönmüş cin cin bakıyo hiç yüz vermedim döndüm yattım 5 de kalktımki uyumuş sıpa bu seferdee işe yarar dedim ama yok ışıkktı yaa uyurmu uyussssvallaha uykuya hasret kaldım dinlenmeye huzura çok güzel çok kıymetli ama çok yorucu her geçen gün dahada yorucu oluyo Allahım kolaylık ve sabır versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar eşimin yarın izni son aslında izni bitmiştide rapor almıştık yarında bitiyo başiladığındada muhtemelen direkt gececi olucak haftada 2-3 sefer gecede kalıcak ekiplerde bilmiyorum nasıl yapıcam gece kalabilirim artık eskisi kadar çok korkmuyorum ama 12 saat çalışıcak o nasıl olucak bilmiyorum bu işi sabah 9 akşam 5 di normal düznemiz vardı şimdi geceden gelecek yatacak yüzünü görme yok yardım yok en azından aliyi atıyodum bakıyodu işimi yapıyodum şimdi 12 saat full bana geldiğindede faydası olmıycak hadi hepsiini geçtik istanbul sokaklarında gececi ne demek aklım kalıcak korkuyla yaşıycam ne güzel düzneimiz vardı neden değiştirdilerse offf gecemiz gündüzüümüz belliydi hafta sonumuz belliydi şimdi öyle değil vallaha çok sıkılıyorum zaten eşime karşı soğuk davranıyorum dün gece bana diyoki eskiden sana yaklaştığımda kavgalıyken bile bana kaşılık veridin sorunumuz çözerdik izin veridin sana yaklaşmama ama şimdi beni itiyosun izin vermiyosun çünkü kafanda beni bitirmişşin diyo deli bitrdim çok sormma sadece kırgınım affedemiyorum diyemedim sustum bitirmişim diye sustum canını acıtmak için o öyle deyince benim uykum var dedim yattım artık o neyaptı bilmiyorum off off Allahım bana bir inat vermiş gerisini koyvermiş arkadaş şu huyum yüzünen huzursuluk diz boyu ama akıllanmıyorum kesinlikle tükürdüğümü yalamıyorum illa onun canı yanıcak ama yinede gellip o özürdileyecek

Gunaydınnn herkese.. Elifim cok kıncısın ya böyle yapma kocan elinden kayar gider bak.. Ne demek,bitirdim seni kafamda bnce bu şekilde davranmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…