sağolsın kevserim küçücük halleriyle burunları akıyo yaa bizimki şuan iyi gibi sabah çok kötüydü nedense sabhaa karşı tıkanıyo sürekli
sağolsın papatyam vallaha öyle yeminle tuvalte gdemiyorum bazen bu aralr diş yüzünden çok mız mızz Allah kolaylık versin vallaha
götütrdünüz mü dr elifim bizim kide aynıyı bu gun beni deli etti hiç bişey yemek istemiyo su dahil çıldırıcam
evet götürdük kuzum kulağıda boğazıda geçmiş çok haif boğazında kızarıklık var dedi ciğerleri temiz çok şükür grıbede birşe y yapılamıyo işte kuzum sıcaklardan bunalıyodur dişlerindendr hiç çıktımı dişi kevserim bizimkide çıkarmadı hiç ama çok rahatsız yavrum
Selam hanımlar nasılsınız. Elifim geçmiş olsun canım inşallah tamamen geçer grip. Bnm oğlumun önde iki dişi varr çok güzel gorunuyooo masallahhh.. Darısı diğer dıslere ınsallahhhh
a.selam h.geldin oflum iyiz cok şükür inş çıkar dişlerimiz bzm de cok merak ediyorum nasıl olucakk ağzını yerimbn küçük behlülümün mavi göz hastasıyım zaten parçalarımmmm
Çıkar vıkar geç olsun güç olmasın demişler:))) bızınkı herkesin dılınde. Cok nazar değiyor...
kırk bin kere maşallah
Bütün meleklere 41 bin kere maşallah :)) elif görünmüyor nerelerde acaba aliş rahat bırakmıyor sanırım:)
galiba benim prensesim de uyuyor o uyurken yemeğimizide yeik çok şükür alışverişe gitcez caıyı falan bi doyuruyumda:)
Gıdın bakalım inşallah durur alışverişte. Benmki hasta dıarıya kı, gıderse dışarı arkasından ağlıyor
vazgeçtik cano evde otrup fillm izleyelim falan dedik daha iyi olduya başka zaman kaldı bizim alışveiş bizimkide bi duruyo bi durmuyo hiç belli olmuyo ne yappıcağı
A.slm oflum sağolsın canım benim daha iyi genelde sabahalrı oluyo ama bu sabah akıntıda vardı ohh maaşallah behlülümee çok zorlandınızmı oflum bizimki ömrğmğ yiyo kızzSelam hanımlar nasılsınız. Elifim geçmiş olsun canım inşallah tamamen geçer grip. Bnm oğlumun önde iki dişi varr çok güzel gorunuyooo masallahhh.. Darısı diğer dıslere ınsallahhhh
AMİNNNNNNNNNNNNN vallaha aliş bırakmıyor bıraksa işler duruyor canım yemek yaptım bulaşık yıka tekrar çıknaı yıka sil süpür aliş biryandan derken anam ağladı birde sanırım iyi değilim çok halsizlik yorgunluk var iyi hissetmiyorum kendimi nedense:44::44::44::44::44:Bütün meleklere 41 bin kere maşallah :)) elif görünmüyor nerelerde acaba aliş rahat bırakmıyor sanırım:)
vazgeçtik cano evde otrup fillm izleyelim falan dedik daha iyi olduya başka zaman kaldı bizim alışveiş bizimkide bi duruyo bi durmuyo hiç belli olmuyo ne yappıcağı
Benımki açık havayı sevkyor markette sıkılıyor başlıyor ağlamaya
Kis byu hastaliktqndir antibiyituk fakan akdiysa bağırsak duzenini bozmusturgazıda tokata gitmeden ilaı bitmişti daha alamdık melisam ama son 3 gündür yine çıkarmıyo gazıını dün eşim yine aldı verdim yine çıkrıyo bir garplik var ama sorucam doktora:26::26::26::44::44::44::44:
Olsun gulum uzulme sen cok güzel bakiyosun bebegine atlatir hemenşimdilerde zayıfladı melisam toakta gittiğimzden beri toparlanamdı bakalım kilosu nasıl almıştı ne güzel hastalık bırakmaıki yakasını 6 aya kadar birkere etmedim ama şimdi ne varsa oldu kuzum
Doktor izindeymis soramadim aldin bu gece denicegim insallahvise yarar sapla bu damla aradindq gidip geldim umarim sap almadigima pisman olmam kuxu hayırlısı bakalımmelisacım ilacın üzerinde kabızlıkta ishalde gaz sancısında die yazıyo.bu bağırsak düzenleyici ya,kimin sorunu neyse onda onu çözücü canım.bakalım dr un ne dicek?
Tam iyilessin ole yaptir gulooslm kızlar geldik biz ama aşımız yine olmadı hemşire yokmuş haftaya salı gelin dediler 2dir ertleniyo kuzumun vardır bundada bşr hayır
Selam moonum ohhhh gez bakalim ne guzrl oykubenim tatili zehir etti umarim seninki usludurherkese selamlar umarım bebişler iyidir bizde perşembe tatile çıkıyoruz ege ye yol alıcaz:)ay sonu dönücez allah kısmet ederse öpüyorum hepiniziiiiiii
A.slm moonum çok şükür geldin çok merak ediyodum balım iyisiniz ama çok şükür ohh tatil keyfi hee inş çok güzel geçer canım benim iyi tatiller diliyorum sağsalim gidin gelin inş kuzum Allaha emanet olun öpüyorum sneide paşamıdaherkese selamlar umarım bebişler iyidir bizde perşembe tatile çıkıyoruz ege ye yol alıcaz:)ay sonu dönücez allah kısmet ederse öpüyorum hepiniziiiiiii
hee melisam antibyotik aldı hemde iki ayrı şişe ondandır diyoun hee çünkü çok güzel çıkarıyodu patır patır nedense yine kesildi ilaç veriyorum amas tık yok bakalım inş atlatır kakasını yapıyo ama günde 2 bile yaptığı oluyo çok şükür ama gazı sıkıntı yine sende ilacı almışşın hadi bakalım inş işe yaarada prensesim rahatlar kuzucumKis byu hastaliktqndir antibiyituk fakan akdiysa bağırsak duzenini bozmustur
Olsun gulum uzulme sen cok güzel bakiyosun bebegine atlatir hemen
Doktor izindeymis soramadim aldin bu gece denicegim insallahvise yarar sapla bu damla aradindq gidip geldim umarim sap almadigima pisman olmam kuxu hayırlısı bakalım
Tam iyilessin ole yaptir guloo
Selam moonum ohhhh gez bakalim ne guzrl oykubenim tatili zehir etti umarim seninki usludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?