Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydın canım ya benımkide cok fena elifim ya bugun 8.30 da kalktı ya 7 de kalkıyo ya 8.30 da damlayı dun gece verdim ilk defa bakalım ise yararda insallahg kurtuluruz en cokda kımseye mudana olmadan bebeme bakmak istiyorum. dün kaynanam benı delı etti .
amasyadan dun sabah gelmıstı bayram için gitmisti cocugun asısı var diye diye diye o gune geldi ama isteksizdi bi gün daha kalmak istiyodu. neyse 9.30 gibi geldi bana 10da saglık ocagına gittik asıları tamamlandı donduk eve. esneyip duruyo yolda hiç uyumamısta cok yorgunmus dedim pıspıslka uyut ole git bende işimi yapaytım yok bi 15 dakka zorladı tabi oyku uyumaduı. camasır atmıstım makımnaya dedim esneyip duruyo basında sen git bir iki saat uyu camasır bitince3 carıyımda ya cocuga bak ya camasıra yardım et diye
hanımefendi sartmıydı bugun yıkamamn bılmemne bi suru saydı bende sınırlendinm tamam git sen cocugu aldım ben uyuturum dedim.
cakasırıda asamazdam aksama kadar bekler esim asar dedim acayip sinirlendim ama cekti gitti giderkende dilinin ucuyla cok sıkısırsan yinede cagır dedi.
oyku costu ıyıce dun butun gün canıma okudu zaten gaz ı var bide huzursuzluk eklendi uzerine devamlı kucakta dık durmak istiyo habire aglıyo dayanamadım esimi aradım belim koptu ona hobbidi yapmaktan gel dedim annen bi gün erken gelmıs ya kendine yatmaya gelmıs izin al yarım ghün gel dedim geldi tabı oda garipsedi ama banada laf soylertmıyo.
o kadar bencil bi kadınkı gelinıyım ya kızı olaydı böle bana torununa kıyarmısdı bilmem ama o oglunada kıyıyo yapardı lanet olsun ya allah kımseyi kımseye muhtac etmesin bi işe yarasa su damla ınanıyorumkı gazı cosulunce kızım oglenleri uyuyacakta işlerede zaman kalcak.allah yuzume gulerde insallah o lanet kadına ıhtıyac duymam.
bide severken lafta kurban olurum diyeo bi bok yaptıgı yok uykusu gelince cocukmu dusunur o kurban olsun gerizekalı kadın.
eşimede diyorum ben asla bi daha suna yardıma gel diye cagırmam .
oda uzatma yorgunmus yolda hiç uyumamıs falan diyo. aman bıktım ya surdan tasınıp gideylerdi ben de kurtulurdum. bide hanfendi diyokı canakkaleye tasınma olayları varda bentorunumdan ayrı kalamam falan diyo parmagını kımıldattıgı yok kotu günlerde tortunundan ayrı kalamazmıs ben gosterdcem ona o olcak
kotu olmus be elif
zxor gercekten gece calısması düzensizlik olcek. hayırdır kuzum esinle nıye aran bozuk ben oykluden cok kopmusum sizden ya
Gunaydınnn herkese.. Elifim cok kıncısın ya böyle yapma kocan elinden kayar gider bak.. Ne demek,bitirdim seni kafamda bnce bu şekilde davranmamalısın.
günaydın canım nasılsın

Günaydın cnm ya cok uzuldm halk ne ya rabbim yardımcın olsun. Bn yakın olsam yardm ederdm sana ne olacak ya Bi çamaşır assa be eline mi yapışacak. Valla bnm kaynanm cok ıyş bebeğin ıhrıyaclarını falan alır bakar uyutr altını temzler.. Rabbim yardımcn olsun kuzummm

tortunundan ayrı kalamazmıs ben gosterdcem ona o olcak

canım arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki.neler yaşadım bileemzsin yalnız başıma.eşim bile uyandrınca kusura bakma benim çok uykum var dedi bana biliyomusun.sanki ben mecburum ben doğurdum ya.belim felç oldu ciğerlerim çıktı ağlamaktan.ama bitti gitti.az sabırlı ol sabır dile içinden saakin ol.bak neobabyi 8 saatte bir ver,biogae yi gece yatmadan 5 damla ver.çok farkedicek inan bana.bi kaç gün sık dişini.kucağına al açık havaya çıkar çok sakinliyolar.uyusun kalksın okadar yormıycak seni.elinle karnına saat yönünde masaj yap.hepsi geçicek. eğer öykücük bu ilaçlara rağmen gazını çözmezse derya teyzesi şok geçirir artık.

kaynanatörünün de ebesine iki çift lafım var ama neyse yuttum hadi:) Allah bize iyisinden nasip etmemiş napalım.benimki doğumdan 1 hafta sonra geldi.10 gün dayandı.kaçış o kaçış.gideerken ağlar ağlar ay ben bunsuz naparımmmmm.dün eşim anne derya işe başlayınca gel bak demişte bakıcı tutun bakıcı demiş.el kadar yavruya.e onsuz dayanamıyor ne yapsın dimi bakıcılara bırakcaz bebeğimizi.topunun ne diyim boşver canım.her kadının içinde bebeğine yeticek güç var çok şükür.işini yapma bebeğine bak sinirlerini yıpratma napalım.benim herifim 5 dk tutsun gel al durmuyo diyo,iş yapmayınca evi bok götürüyo dio.bebeği yalnız bırakıp iş yapıyım diyorum kıyaeti koparıyor yalnız bırakma die ben napıyım.duymuyorum artık hiç .bananeeeee.... kendime şarkı bile buldum :HAYATI TESBİH YAPMIŞIM SALLIYORMUŞUMMMMM :)....

MELİSA ilacı dolabın kapak kısmında sakla.canlı mikrop ya hava çok sıcak.bide 1 ay kullanım süresi var.ay dolunca içinde varsa atıcaksın.ama zaten 5 damla düzenli verirsen 20 günde bitmesi gerekiyor tamamının ona göre canım

Gunaydınnn herkese.. Elifim cok kıncısın ya böyle yapma kocan elinden kayar gider bak.. Ne demek,bitirdim seni kafamda bnce bu şekilde davranmamalısın.
vallaha kini değilde oflum inadım babamın evindede böytleydim babama da çok çektirdim iyi değil biliyorum oflum ama ne yapayım çok çabaldım ama yenemedim huyumu eşimdeki sabır olmasa zaten çoktan biterdi yaa aslında bitmesi çokda umurumda değil yani kayıp gitse bile eğer bu yüzden bşitecekse vbitsin eşimede dedim zerre umurumda olursa bende elif değilim oda iyi biliyo diyoki biliyorum o yüzden susuyorum tokattada o akdar laf ettin tekl bir kelime etmedim etseydim orda çeker giderdin diyo huyumu biliyo ve bana tam 17 gün sabretti hemde hergün bakalım ne olucak ben sinmirimi atana kadar böyle geçiyo bee oflum inceldiği yerden kopsun vallaha ne yapayım
melisasm ben snein o kaynana ne laflar ederdimde susuyorum gerizekalı kadın ne olucak yarım saat sabretsen ne olacak sanki lafa gelince kurnban da oluyolar her bir b.. da adiler benimkide öylee evde kavga ettik işte ali hasta olunca ağladım eşime dedimki senin yüzünden hasta oldu gelmeyelim dedim sana anneside çocuğumun burnundan geitrme dedi hasta olsun ne olucak deim emmiyo e emmesin ama yer ne diyosun sen dedim yaa sana ne oluyo ne karışıyosun hakkınmı var ben bu çocığu tek başıma doğurdum bu boya geitrdim dedim sen geldinmi emeğin oldumu ben yalnızdım tamammı dedim karışma sen kazık kadar oğluna dyanamıyosunda ben 6 aylık oğluma dayanamadım diye neden karışıyosun dedim ağladı eşimde ağpladı ee dedim ağlayın umurumda değilsiniz sonra eşim kapıya çıktı gittim içeri gel bak kötü olur dedim geldi aldım eşimi içer odya yanıma attım anasını dışarı gelmeyin dedim işte öyle daha çok şeyler vaarda neyse anlatırım şimdi gelgelim bu ikiyüzlü adi babaannelere sevgileride yalan herşeyleride topunun ben teee .........bippp neysee sinirlenme bacım biz bu yolda yalnızız dilerim haktan defolur gidelrerde sende rahata kavuşursun bakamaszsansda baksanda senin dışında kimseye laf düşmez kafanda gönlünde rahat olur melisam
papatayam canım arkadaşım ben bu insanlara karşı siri,mi atamıyorum senin kaynananı da melisanınkinide benimki gibi görüyorum ağzıma geleni sayıyorum Allaha havale edityorum ne diyeyim bizden uzak Allaha yakın olsunlar belki imana gelirlerde dinsizlier yola gelip işe yararlar
kimsecikleri yakalaymıyorum...gelmiyosunuz gidim iş güç yapım bari:)

canım ben geldim sen yoksun 10 dk farkla kaçırdım uyumuşum eşim kalkmış kahvaltı hazırlmaış çouğu almış beşikten derken yedik içtik bakayım dedim işte

Bence öyle konuşma ya eşin için bazı şeylere katlanmalısın. Evlilik fedakarlıklarla geçecek.o senin hatalarını görmezden gelecek sen onun.. Ayrıca bebegnız var hattın her dakikası o kadar kıymetli ki. Bak ben eşimle önceden cok tartışırdım. O da evden çeker gıderdi. Sonra cok pişman olurum hayat bu Allah korusun ya bişey olsa kafa dalgınlıgıyla diye. Sonra arardm barışırdım gönlünü alırdım. Bence cok inat iyi bişey değil..dediklerimi düşün eşinin çeskeği de ayrıca zor ve dıkkat isteyen Bi meslek güzelim. Ben senin kotu olmanı ister miyim. Bosver olanları hattın güzel anlarını zehir etmeyın birbirinize..

çok haklısın oflum bende çok pişman oluyorum evden çıkınca aklıma gelmeyen kalmıyo bazen mesaj çekerd,m bazen arardım ama işte huymun içine tüküreyim iyi değil kesinlikle kendimi savunmuyorum ama ne yaparsam yapayım öçnce o gelsin yanıma isityorum mesela akşam bıraktım gittim sabha dedimki konuşucam ayrılmak ityorum diyicem sabah kalktımki almış çocuğu yanına gitmiş mutğa papates yapmış yumurta kırmış ne seviyosam birde elleriyle yedirdi çocukla ilgileniyorum diye sustum kaldıum konuştum ama ağırdan buda geçicek bilyorrum ama benim huyum geçmedikten sonra nasıl etsem oflum bir akıl ver bu inadımı yenmem için çok kötü birşey çok

Bak canm eşinin ailesi kotu olabilir. Kimse ailesini seçemez ki. Onlar kotu diye neden eşini yargılıyosun. Eşinin gözünde anne baba onlar. Onlar büyüttüler iyi kotu yetiştirdiler. Meslek sahibi yaptılar. Sen onları sevmeyebilirsin ams sırf eşini yetiştirdikleri için saygı göstermek zorundasın. Herkes kendi yaptığı kötülükten sorumludur sonuçta. Sen küçük olarak sana düşeni yap gerisi onlara kalmış. Eşinle ailesi için kavga etme. Huyuna gelince bence artık buyudunnb evlendinnn anne oldun... O huyunu artık alişe ver sen. Bırak o yapsın o ınatlıkları. Sen yapma gerçekten eşin bir sabreder iki sabreder ya sonrası ? Kimse sabır tası değil eşinin kıymetini bil.. Bu kadar bile sana karşılık vermesi mucize gibi.. Aksam bence gönlünü al aklını geride bırakma kocanın. Küçük Bi ailesiniz artık her dakikasını mutlulukla geçirin..

oflum ailesi için kavgalı değilizki şuan sadece orda olanalrdan sonra toparşanamıyorum daha doğrusu ona böyle davranmak istemmeitim şimdi yüzüne bakmaya utandığımdan su yüzüne çıkıyorum amann ne bileyim iştee ailesini umursamıyorum bile bitikler benm için ama dediğin gibi annesi babası zorluklarla büyütmüşler tmm hepsi o birşey almaya kalksa alır ses etmem arar sorar ama o kadar benim için birşey ifade etmiyolar oda bliyo ama ordaki huzursuzluk başkaydı oflum zerre umursamadılar evlerine möisafir gtmişiz çocuğum sesten uyumuyo hadi çocuklara laf anlatamazsın ok ama ya büyükler nasıl sesle konuşuyolar kapılar çarpılıyo gülüyolar msesela ben aliyi emzirken çıt sesi olsa bırakır huyu öyle odya giriyorum diyorumki gelmeyin çatt hızla içeri giriyo eltim aa emiyomuydu diye gülerek içeri geliyo gelde dellenme diyorum şu kapıları asçmayın kapatö-mayın hızla ne olur veya karşılıklı cam açıyılar ben kapatıyorunm benimle dalga geçiyolar diyorum çocuğun uyku saati 9 sabah 7 bozuldu 4 saat zararda aldıar iki elti ağızlarına dalga geçiyolar eşimde duydu çok snirlendi zor tuttum yinede kendileri bir halttan anlamıyo çocuğu daha 1 yaşında soğuk banyoya sokup ayakları yere basda basa yıkayıp çıkınca çıplak gezdirip saçalrı ıslak kalıp hsta ettiren onlar beni beğenmeyip dalga geçen onalr e ben yüzlerine ses etmedim yrgılamadım herkesin doğrsu kendine siz neden benimle dalga geçiyosuuz alinin biberonunu verdi çocuğuna azğzına alıuodu aldım elinden küstü çocuğu dıardan gelmiyo elleri tırnakları kir içinde çişini dışarı yapıyo çekiyo elerini pipisne vuruyo sence bunlar normalmi oflum tabağına koydu yoğurt yediriyo daha kullanmadım bineronuda tabağıda orda koydum geldim ee bunalr yüzünden gerildik sürekli ses oldu uyuyamadı ememedi huzursuz oldu huysuz oldu uyku saatleri şaştı derken zehir oldu hala geceleri birden uyanıyorum snaıyorumki ordayız kendime gelipde evimi tanıyıp seçene kadar daralıyorum öyle kabus gibydi eşim yine bana desstek oldu hiç dışarı gitmerdi saedece eksik oldukça mesela bana özel su alıyo diye geceleri meyve suyu yanıma getiryo diye dalga geçiyolar ki karısına nasıl titriryo d,iye aman hangi birini anlatayımki gerçekten başka türlü insdanlar gözedemi geldik nedir bilmiyorum

Bn seni anladım canm bzde az cok yasıyoruz o konuları yakında yasadm hala etkusınden çıkamazm. Millet bnm evimde beni azarladı. Neyse belki bıgun özelden anlatrm.. Bnm dmk istediğim eşinle aranı açmaa maşallah bak cok ıyi,Bi kocan var degerni bil...

işte bak densizler heryerde snein evde snei azarlamakda nasıl oluyo pislikler ne diyeyimki Allahım akıl fikir versin bana göre doğru olmayan birşeyi bile ben ses etmem yeri gelir bab-nane derim ama onalr öyle değil kişiliksizler işte ne diyebilirmki anlatırsan oflum dinlerim dertleşirz burdan herşey yazılıyo malesef kuzum bu arada net gitti bekledim gelmesini kusuruma bakma

kızlar şimdilik çıkıyorum aliyi banyo yaptırıcaz 1 saate gelirim uyutmaya oturunca açarım pcyi çok öpüyorum

slm kızlar ben 1 saate gelirim dedim ama gelemdim vallaha şey oldu biz birazcık eşimle barıştık gibi hoş o küsmemştide bende biraz yelkenleri indridim gibi bakalım hayırlısı artık

Günaydın kızlar nasılsınız.. Elifim cok sevindim sizin adınıza:)))

günaydın oflum sağolsın kuzum tşk ediyorum henüz yeni bir kavga çıkarmadım ama çokda yaklaşmıyorum oeşim geliyo bakıyo yüzüme gülüyo akşam çay içtik işte gofret falan yedirdi derken dedim bu kadar muhabbet yeter elif kaçar yatamaya gittim böyle işte balım

günaydınlar nasılsınız kızlar alişim yedibucukda kalktı bugün altını doldurmmuş açtım biraz oyandık gezindik sonra mamacicibebe pekmez karışımı yaptım yedik bitiremsekde şimdide uyudu sıpam bugün yürütecimiz geicek inş tee cumartesi verdik siparişi lanet gelmedi birde biberon aldık oda gelir inş benden böyle ee geliverin hadi

günaydın elifimmm iyi diyelim ii olak bu gun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nedense kızımın da bıraz ateşi var dişlerdeb dolayı bı cıksada kurtulsak ya hayırlı olsun elfiim güle güle kullansın inşallah alişim:)

Son düzenleme:

Şimdiden hayırlı olsun canım benim.. Resim istiyorum ona göre yürüteçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…