gunaydın canım ya benımkide cok fena elifim ya bugun 8.30 da kalktı ya 7 de kalkıyo ya 8.30 da damlayı dun gece verdim ilk defa bakalım ise yararda insallahg kurtuluruz en cokda kımseye mudana olmadan bebeme bakmak istiyorum. dün kaynanam benı delı etti .günaydın kızlar yine altıbucukda kalktı sıpa kurulu saat gibi arkadaş delircem ne varsa o satte yüzüne bakıyım uyur dedim ama yok kıyameti kopardı geçen gece 3de kalktımki beşiğinde yüzüstü dönmüş cin cin bakıyo hiç yüz vermedim döndüm yattım 5 de kalktımki uyumuş sıpa bu seferdee işe yarar dedim ama yok ışıkktı yaa uyurmu uyussssvallaha uykuya hasret kaldım dinlenmeye huzura çok güzel çok kıymetli ama çok yorucu her geçen gün dahada yorucu oluyo Allahım kolaylık ve sabır versin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
amasyadan dun sabah gelmıstı bayram için gitmisti cocugun asısı var diye diye diye o gune geldi ama isteksizdi bi gün daha kalmak istiyodu. neyse 9.30 gibi geldi bana 10da saglık ocagına gittik asıları tamamlandı donduk eve. esneyip duruyo yolda hiç uyumamısta cok yorgunmus dedim pıspıslka uyut ole git bende işimi yapaytım yok bi 15 dakka zorladı tabi oyku uyumaduı. camasır atmıstım makımnaya dedim esneyip duruyo basında sen git bir iki saat uyu camasır bitince3 carıyımda ya cocuga bak ya camasıra yardım et diye
hanımefendi sartmıydı bugun yıkamamn bılmemne bi suru saydı bende sınırlendinm tamam git sen cocugu aldım ben uyuturum dedim.
cakasırıda asamazdam aksama kadar bekler esim asar dedim acayip sinirlendim ama cekti gitti giderkende dilinin ucuyla cok sıkısırsan yinede cagır dedi.
oyku costu ıyıce dun butun gün canıma okudu zaten gaz ı var bide huzursuzluk eklendi uzerine devamlı kucakta dık durmak istiyo habire aglıyo dayanamadım esimi aradım belim koptu ona hobbidi yapmaktan gel dedim annen bi gün erken gelmıs ya kendine yatmaya gelmıs izin al yarım ghün gel dedim geldi tabı oda garipsedi ama banada laf soylertmıyo.
o kadar bencil bi kadınkı gelinıyım ya kızı olaydı böle bana torununa kıyarmısdı bilmem ama o oglunada kıyıyo yapardı lanet olsun ya allah kımseyi kımseye muhtac etmesin bi işe yarasa su damla ınanıyorumkı gazı cosulunce kızım oglenleri uyuyacakta işlerede zaman kalcak.allah yuzume gulerde insallah o lanet kadına ıhtıyac duymam.
bide severken lafta kurban olurum diyeo bi bok yaptıgı yok uykusu gelince cocukmu dusunur o kurban olsun gerizekalı kadın.
eşimede diyorum ben asla bi daha suna yardıma gel diye cagırmam .
oda uzatma yorgunmus yolda hiç uyumamıs falan diyo. aman bıktım ya surdan tasınıp gideylerdi ben de kurtulurdum. bide hanfendi diyokı canakkaleye tasınma olayları varda bentorunumdan ayrı kalamam falan diyo parmagını kımıldattıgı yok kotu günlerde tortunundan ayrı kalamazmıs ben gosterdcem ona o olcak
kotu olmus be elifkızlar eşimin yarın izni son aslında izni bitmiştide rapor almıştık yarında bitiyo başiladığındada muhtemelen direkt gececi olucak haftada 2-3 sefer gecede kalıcak ekiplerde bilmiyorum nasıl yapıcam gece kalabilirim artık eskisi kadar çok korkmuyorum ama 12 saat çalışıcak o nasıl olucak bilmiyorum bu işi sabah 9 akşam 5 di normal düznemiz vardı şimdi geceden gelecek yatacak yüzünü görme yok yardım yok en azından aliyi atıyodum bakıyodu işimi yapıyodum şimdi 12 saat full bana geldiğindede faydası olmıycak hadi hepsiini geçtik istanbul sokaklarında gececi ne demek aklım kalıcak korkuyla yaşıycam ne güzel düzneimiz vardı neden değiştirdilerse offf gecemiz gündüzüümüz belliydi hafta sonumuz belliydi şimdi öyle değil vallaha çok sıkılıyorum zaten eşime karşı soğuk davranıyorum dün gece bana diyoki eskiden sana yaklaştığımda kavgalıyken bile bana kaşılık veridin sorunumuz çözerdik izin veridin sana yaklaşmama ama şimdi beni itiyosun izin vermiyosun çünkü kafanda beni bitirmişşin diyo deli bitrdim çok sormma sadece kırgınım affedemiyorum diyemedim sustum bitirmişim diye sustum canını acıtmak için o öyle deyince benim uykum var dedim yattım artık o neyaptı bilmiyorum off off Allahım bana bir inat vermiş gerisini koyvermiş arkadaş şu huyum yüzünen huzursuluk diz boyu ama akıllanmıyorum kesinlikle tükürdüğümü yalamıyorum illa onun canı yanıcak ama yinede gellip o özürdileyecek
zxor gercekten gece calısması düzensizlik olcek. hayırdır kuzum esinle nıye aran bozuk ben oykluden cok kopmusum sizden ya
günaydın canım nasılsınGunaydınnn herkese.. Elifim cok kıncısın ya böyle yapma kocan elinden kayar gider bak.. Ne demek,bitirdim seni kafamda bnce bu şekilde davranmamalısın.