Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

slm kızlar ben 1 saate gelirim dedim ama gelemdim vallaha şey oldu biz birazcık eşimle barıştık gibi hoş o küsmemştide bende biraz yelkenleri indridim gibi bakalım hayırlısı artık

ohh cok sevndm cnmm bidaha böylee sorunlar yaşamazsınız inşallah cnm bnmmm

hoşgeldin kevserim kıyamam ben yaa vallaha bu dişelre büyükler dyanmıyo bebiler ne yapsın senin neden keyfin yok hasta falanmısın sıkıntınmı var gülüm:26::26::26::26:
Şimdiden hayırlı olsun canım benim.. Resim istiyorum ona göre yürüteçte

sağolsın oflum tşk ediyoruz gelinde çekkerim eklerim tokatta çekmiştim ama dijideki reismler kart kafayı yiyince gitmiş malesef:26:

bilmiyorum elifim ya hiç bi şey yemek istemiyor su içmiyor üzülüyorum geceleri çok fazla uyanıyor offf offfff

bilmiyorum elifim ya hiç bi şey yemek istemiyor su içmiyor üzülüyorum geceleri çok fazla uyanıyor offf offfff
ee dşyolar yaa kevserim kucaktan inmezler hep öız öız gee uyku yok iştah yok anamızı ağlatacaklar vallaha benimkide gecelri kaçere uyanıyo delirtiyo beni Allah kolaylaık versin hem onalra hemde bize

Günaydın canım ateşi kaç yarm fıtık at ıstersn rhtlar kızn. Bzmki 7aylukken patladı

ee dşyolar yaa kevserim kucaktan inmezler hep öız öız gee uyku yok iştah yok anamızı ağlatacaklar vallaha benimkide gecelri kaçere uyanıyo delirtiyo beni Allah kolaylaık versin hem onalra hemde bize

amin cnm aminnnn

bende çıkıyorunm kızlar eşim klktı çayı koydu y,yelimde gelirim inş çok işim var yapabildiklerimi yaparım bakalaımda öpüldünüz

saolasın oflum ya o gun ole yaptı ertesi gün esim gelene kadar bendeydi yardımcı oldu camasır asıp utu yaptı dengesiz benımö kaynanam bı ıyı bı dusuncesiz kendi canı herkesinkinden daha kıymetlio bi gercekte
vallahı papatyam dedigin gibi hepsi bi alem hele eşine ne demeli bi gözünu ayırma diyo bi evi bok goturuyo diyo e diyeydin sende tamam ben süpürürüm oglusumda siler yerleri gözümü ayırmamıs olurum
tamam canım bugun sabah humana rezeneyi içirdim oglende dısarı cıkmadan neodan bi kasık verdim
ya iki gaz ilacı agır gelmezmı bi bunla bi cayla atlatırım diyodum ya yok anam bacım ne gazmıs be ya.
neodan sen cay kasıgıylamı veriyosun cano.

güle güle kullansın alısımeeeeeeeeeeeee iyi günlerde saglıcakla biberon alıyo demı elifim almıyodu nasıl cozdın olayı
yalancı memeye alıstırdınmı benımki o kadar düskünki yalancı memeye uyurken agzından düştügü an uyanıyo sıpa ondan yarım saat ancak uyuyo
bizde 6 da dikildik canım gazla 9 da patlattı gazını rahatladı o da bende
sonra 11 gibi gezmelere gittik zorla uyudu arabasında ama iki kere kucagıma aldım ve pısmısladım uyuku modunu aldı ole koydum eve geldigim gibi gözünü acardı sakınce koydum ama yatagına koymadım hala amnakucagında ve uyuyo ama an meselesidir uyanmasının.
uzun sureden beri ilk defa 2 saattir uyuıyo gunduz dilimi ıssırıyımda daha cok böle olsun ben ne zaman aha iyi oldu desem bebe tam tersini yapıyo yaaaaaaaaaaaaa

bn burdayımm melisam napyıon baklalım ya senden bişey istesem ben öykünü fotorafını hiç görmedim acep gösterir misin:44::44::44:
oyyyyyyyyyyyy ne demek bende isterim amma kızının resmını bakıyım yigenım ne kadar buyumus
Eki Görüntüle 779400
iyim cnm ya nasıl oluyum diş atlatmaya calışıyo bi patlasa oda rahatlasa bende:))

ay ates ve ishalşde varmı kuzumun calpol ver bence ben fitile karsııyım cok mecbur kalmadıkcada vermem.

oyyy maşallahhhya kot elbisesini yerim ben cnm eşimin telefonunda resimleri var şuan bnmm hafıza kartı kayıp önceki resimleri var şuan resimleri bilgisayara attığım da yüklerim cnm bnde

ateş varda bi ara ishaldi şimdi kabızlık var cok az yapıyo su içmiyo ki cadı bnde hep calpol veriorum eşimde karşı fitile çok mecbur kalırsak veriyoruzz

Son düzenleme:
oyyy maşallahhhya kot elbisesini yerim ben cnm eşimin telefonunda resimleri var şuan bnmm hafıza kartı kayıp önceki resimleri var şuan resimleri bilgisayara attığım da yüklerim cnm bnde

tamam bı tanem bu resımde bı 25 gun once bendede sonhallerı pcde yokk
oyku uyandı mememe yapıstıu her an cıkabıırım bak dımedı dıme
ilk defa 2 saat uyuydu cok mutluyum cokkkk

tamam bı tanem bu resımde bı 25 gun once bendede sonhallerı pcde yokk
oyku uyandı mememe yapıstıu her an cıkabıırım bak dımedı dıme
ilk defa 2 saat uyuydu cok mutluyum cokkkk

emsinn emsin de büyüsün inşallahhh :) tmm cnm bnm ilgilen öykümle bnde cadıyı sallıyorum bu gun doğru durust hiç uyumadı hemen kalıyo uykudan da gözlerini açamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…