slm kızlar ben 1 saate gelirim dedim ama gelemdim vallaha şey oldu biz birazcık eşimle barıştık gibi hoş o küsmemştide bende biraz yelkenleri indridim gibi bakalım hayırlısı artık
günaydın elifimmm iyi diyelim ii olak bu gun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nedensekızımın da bıraz ateşi var dişlerdeb dolayı bı cıksada kurtulsak ya
hoşgeldin kevserim kıyamam ben yaa vallaha bu dişelre büyükler dyanmıyo bebiler ne yapsın senin neden keyfin yok hasta falanmısın sıkıntınmı var gülüm:26::26::26::26:günaydın elifimmm iyi diyelim ii olak bu gun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nedensekızımın da bıraz ateşi var dişlerdeb dolayı bı cıksada kurtulsak ya hayırlı olsun elfiim güle güle kullansın inşallah alişim:)
Şimdiden hayırlı olsun canım benim.. Resim istiyorum ona göre yürüteçte
ohh cok sevndm cnmm bidaha böylee sorunlar yaşamazsınız inşallah cnm bnmmm
bilmiyorum elifim ya hiç bi şey yemek istemiyor su içmiyor üzülüyorumhoşgeldin kevserim kıyamam ben yaa vallaha bu dişelre büyükler dyanmıyo bebiler ne yapsın senin neden keyfin yok hasta falanmısın sıkıntınmı var gülüm:26::26::26::26:
sağolsın oflum tşk ediyoruz gelinde çekkerim eklerim tokatta çekmiştim ama dijideki reismler kart kafayı yiyince gitmiş malesef:26:
Günaydın canım ateşi kaç yarm fıtık at ıstersn rhtlar kızn. Bzmki 7aylukken patladı
ee dşyolar yaa kevserim kucaktan inmezler hep öız öız gee uyku yok iştah yok anamızı ağlatacaklar vallaha benimkide gecelri kaçere uyanıyo delirtiyo beni Allah kolaylaık versin hem onalra hemde bizebilmiyorum elifim ya hiç bi şey yemek istemiyor su içmiyor üzülüyorumgeceleri çok fazla uyanıyor offf offfff
Günaydın canım ateşi kaç yarm fıtık at ıstersn rhtlar kızn. Bzmki 7aylukken patladı
ee dşyolar yaa kevserim kucaktan inmezler hep öız öız gee uyku yok iştah yok anamızı ağlatacaklar vallaha benimkide gecelri kaçere uyanıyo delirtiyo beni Allah kolaylaık versin hem onalra hemde bize
amin cnm aminnnn
saolasın oflum ya o gun ole yaptı ertesi gün esim gelene kadar bendeydi yardımcı oldu camasır asıp utu yaptı dengesiz benımö kaynanam bı ıyı bı dusuncesiz kendi canı herkesinkinden daha kıymetlio bi gercekteGünaydın cnm ya cok uzuldm halk ne ya rabbim yardımcın olsun. Bn yakın olsam yardm ederdm sana ne olacak ya Bi çamaşır assa be eline mi yapışacak. Valla bnm kaynanm cok ıyş bebeğin ıhrıyaclarını falan alır bakar uyutr altını temzler.. Rabbim yardımcn olsun kuzummm
vallahı papatyam dedigin gibi hepsi bi alem hele eşine ne demeli bi gözünu ayırma diyo bi evi bok goturuyo diyo e diyeydin sende tamam ben süpürürüm oglusumda siler yerleri gözümü ayırmamıs olurumtortunundan ayrı kalamazmıs ben gosterdcem ona o olcak
canım arkadaşım seni öyle iyi anlıyorum ki.neler yaşadım bileemzsin yalnız başıma.eşim bile uyandrınca kusura bakma benim çok uykum var dedi bana biliyomusun.sanki ben mecburum ben doğurdum ya.belim felç oldu ciğerlerim çıktı ağlamaktan.ama bitti gitti.az sabırlı ol sabır dile içinden saakin ol.bak neobabyi 8 saatte bir ver,biogae yi gece yatmadan 5 damla ver.çok farkedicek inan bana.bi kaç gün sık dişini.kucağına al açık havaya çıkar çok sakinliyolar.uyusun kalksın okadar yormıycak seni.elinle karnına saat yönünde masaj yap.hepsi geçicek. eğer öykücük bu ilaçlara rağmen gazını çözmezse derya teyzesi şok geçirir artık.
kaynanatörünün de ebesine iki çift lafım var ama neyse yuttum hadi:) Allah bize iyisinden nasip etmemiş napalım.benimki doğumdan 1 hafta sonra geldi.10 gün dayandı.kaçış o kaçış.gideerken ağlar ağlar ay ben bunsuz naparımmmmm.dün eşim anne derya işe başlayınca gel bak demişte bakıcı tutun bakıcı demiş.el kadar yavruya.e onsuz dayanamıyor ne yapsın dimi bakıcılara bırakcaz bebeğimizi.topunun ne diyim boşver canım.her kadının içinde bebeğine yeticek güç var çok şükür.işini yapma bebeğine bak sinirlerini yıpratma napalım.benim herifim 5 dk tutsun gel al durmuyo diyo,iş yapmayınca evi bok götürüyo dio.bebeği yalnız bırakıp iş yapıyım diyorum kıyaeti koparıyor yalnız bırakma die ben napıyım.duymuyorum artık hiç .bananeeeee.... kendime şarkı bile buldum :HAYATI TESBİH YAPMIŞIM SALLIYORMUŞUMMMMM :)....
tamam canım bugun sabah humana rezeneyi içirdim oglende dısarı cıkmadan neodan bi kasık verdimMELİSA ilacı dolabın kapak kısmında sakla.canlı mikrop ya hava çok sıcak.bide 1 ay kullanım süresi var.ay dolunca içinde varsa atıcaksın.ama zaten 5 damla düzenli verirsen 20 günde bitmesi gerekiyor tamamının ona göre canım
vallaha kini değilde oflum inadım babamın evindede böytleydim babama da çok çektirdim iyi değil biliyorum oflum ama ne yapayım çok çabaldım ama yenemedim huyumu eşimdeki sabır olmasa zaten çoktan biterdi yaa aslında bitmesi çokda umurumda değil yani kayıp gitse bile eğer bu yüzden bşitecekse vbitsin eşimede dedim zerre umurumda olursa bende elif değilim oda iyi biliyo diyoki biliyorum o yüzden susuyorum tokattada o akdar laf ettin tekl bir kelime etmedim etseydim orda çeker giderdin diyo huyumu biliyo ve bana tam 17 gün sabretti hemde hergün bakalım ne olucak ben sinmirimi atana kadar böyle geçiyo bee oflum inceldiği yerden kopsun vallaha ne yapayım
melisasm ben snein o kaynana ne laflar ederdimde susuyorum gerizekalı kadın ne olucak yarım saat sabretsen ne olacak sanki lafa gelince kurnban da oluyolar her bir b.. da adiler benimkide öylee evde kavga ettik işte ali hasta olunca ağladım eşime dedimki senin yüzünden hasta oldu gelmeyelim dedim sana anneside çocuğumun burnundan geitrme dedi hasta olsun ne olucak deim emmiyo e emmesin ama yer ne diyosun sen dedim yaa sana ne oluyo ne karışıyosun hakkınmı var ben bu çocığu tek başıma doğurdum bu boya geitrdim dedim sen geldinmi emeğin oldumu ben yalnızdım tamammı dedim karışma sen kazık kadar oğluna dyanamıyosunda ben 6 aylık oğluma dayanamadım diye neden karışıyosun dedim ağladı eşimde ağpladı ee dedim ağlayın umurumda değilsiniz sonra eşim kapıya çıktı gittim içeri gel bak kötü olur dedim geldi aldım eşimi içer odya yanıma attım anasını dışarı gelmeyin dedim işte öyle daha çok şeyler vaarda neyse anlatırım şimdi gelgelim bu ikiyüzlü adi babaannelere sevgileride yalan herşeyleride topunun ben teee .........bippp neysee sinirlenme bacım biz bu yolda yalnızız dilerim haktan defolur gidelrerde sende rahata kavuşursun bakamaszsansda baksanda senin dışında kimseye laf düşmez kafanda gönlünde rahat olur melisam
canım bosverya ailesini sevmeye bilirsin yazık günah esine yansıtma kusme bosuna
barısmıssınız gerci cok sevindim canıkomm.
papatayam canım arkadaşım ben bu insanlara karşı siri,mi atamıyorum senin kaynananı da melisanınkinide benimki gibi görüyorum ağzıma geleni sayıyorum Allaha havale edityorum ne diyeyim bizden uzak Allaha yakın olsunlar belki imana gelirlerde dinsizlier yola gelip işe yararlar
canım ben geldim sen yoksun 10 dk farkla kaçırdım uyumuşum eşim kalkmış kahvaltı hazırlmaış çouğu almış beşikten derken yedik içtik bakayım dedim işte
güle güle kullansın alısımeeeeeeeeeeeee iyi günlerde saglıcakla biberon alıyo demı elifim almıyodu nasıl cozdın olayıgünaydınlar nasılsınız kızlar alişim yedibucukda kalktı bugün altını doldurmmuş açtım biraz oyandık gezindik sonra mamacicibebe pekmez karışımı yaptım yedik bitiremsekde şimdide uyudu sıpam bugün yürütecimiz geicek inş tee cumartesi verdik siparişi lanet gelmedi birde biberon aldık oda gelir inş benden böyle ee geliverin hadi
selam kıslar oyku hazır uyuyoken atladım geldim ama kımse yok
kevserim nasılsın cano kızın nasıl dişmi patşlatıyo canım
oyyyyyyyyyyyy ne demek bende isterim amma kızının resmını bakıyım yigenım ne kadar buyumusbn burdayımm melisam napyıon baklalım ya senden bişey istesem ben öykünü fotorafını hiç görmedim acep gösterir misin:44::44::44:
iyim cnm ya nasıl oluyum diş atlatmaya calışıyo bi patlasa oda rahatlasa bende:))
oyyyyyyyyyyyy ne demek bende isterim amma kızının resmını bakıyım yigenım ne kadar buyumus
Eki Görüntüle 779400
ay ates ve ishalşde varmı kuzumun calpol ver bence ben fitile karsııyım cok mecbur kalmadıkcada vermem.
oyyy maşallahhhya kot elbisesini yerim ben cnm eşimin telefonunda resimleri var şuan bnmm hafıza kartı kayıp önceki resimleri var şuan resimleri bilgisayara attığım da yüklerim cnm bnde
tamam bı tanem bu resımde bı 25 gun once bendede sonhallerı pcde yokk
oyku uyandı mememe yapıstıu her an cıkabıırım bak dımedı dıme
ilk defa 2 saat uyuydu cok mutluyum cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?