Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kıslar sutum yetmemeye basladı sanırsam eskisi gibi ole tas gibi olmuyo gögüssler gerci benım sıpa yarınm saaat uyudugu için günde toplasan 1.3*0 saat ancak yapıyo dolmaya fırsat bulşamıyokı umarım en azından 6 aya kadar emzirebilirim iyice azalırsa humana anneler için cay alcam o cok guzel arttırmıstı benımkileri basta tasıyodu ole sımdı nerde iki gögsu emıyo gegiriyo ama yetmıyo artık yıne aranıyo.ole kompostu falanda sevmıyporum bı 2 bardak rezene içiyorum indcir ve sarı uzum arttırıyomus onlara basladım.
baska bildiginiz bişi varmı iyi gelen

melisam ısırgan otu al günde 3-4 kupğa iç bende onun faydasını çok gördüm birde incir günde 34 tane at ağzına boş su iç üstüne balım birde buğday varya yarmada deriz ondan çorba yap yee ben çşimdi yapıyorum mesklea

ıssırganotu acı olmuyomu kız nasıl yapılıyo o bidem aktardanmı alınıyo posetmı alcaz
kıs eski günleri nasıl ozlemısım ya 2 saat uyudu nasıl rahatım bi bilsem aksam a kadar uyumasın artık umrum degil

ıssırganotu acı olmuyomu kız nasıl yapılıyo o bidem aktardanmı alınıyo posetmı alcaz
kıs eski günleri nasıl ozlemısım ya 2 saat uyudu nasıl rahatım bi bilsem aksam a kadar uyumasın artık umrum degil
bide yarma gaz yapomazmı acep. alişe suruba neoya devammı gülüm

acı değiğlde pekde güzel değil ben koca koca bardaklarla içiyorum günlük tokata bile götürdüm aktarlarda pı-oşette satılıyo kuzum yarma gaz yaparmı bilmiyorum ama kuuzm gaz yapan o kadar şey varki yemesende süt olmuyo mecburen yiyosun ben birde tokatta 2 gün sütüm olmadı dereotu yedim akşamaına sütüm geldi onuda dene her akşam salataya kat yoğurdun içine koy yee bol bol bende eski günleri çok özeldim melisam vallaha ahh bu sıpalar adam olacakda görücez heee veiryorum ilacıda yatmadan birkere veriyorum oda karın ağrısınada iyi geliyo diye melsiam alinin sabah kalktımki sırtı nasıl kıpkuırmızı isilik olmış gece ikikere atlet değiştim terden sırılsıklam olmuş nasıl olucak bilmiyorum yaaa

Twmam canim denerim qslinda ben adaçayı cok seviyorumda sanurum dutu azwltuyo o
Allah allh ustunumu cok kalin ortiyon ben cqrsaf ortuyorum iki kat pencerede sonra nuna kafar scik yatutiruz

melisam ısırganı su kaynatıyosun içeceğin kadar bir tutam mesela sen 2 yemek kağı kadar koy bol olsun bekle bir 15 -20 dk iç sonra kuzum

Twmam canim denerim qslinda ben adaçayı cok seviyorumda sanurum dutu azwltuyo o
Allah allh ustunumu cok kalin ortiyon ben cqrsaf ortuyorum iki kat pencerede sonra nuna kafar scik yatutiruz

üstünü hiç örtmüyorum melisam hep açık kalıyo ama işte yinede döküyo sıpa terliyoki su oluyo

bende çıkayım bari kimse kalmadı aliyi uyutucam sonra yemek yiyicez öpüldünüz gelebilrsem gelirim yine yoksa yarın sabah agörüşrüz canlar

günaydın kızlar gece 3den beri ayakatayız 3 kladarda uyumadık öyle ama 3 de hepten ayakatayız alişnin ateşi çıktı ağlıyo uyumuyo huysuz dişi sanırım ölüyorum uylusuzluktan eşim bakıyodu şimdi gönderdim git yat işe gideeksin dedim ama sürünüyorum ben bugünü nasıl geçiricem hiç bilmiyorum ne zormuş bu annelik artık dayanamıyorum ben yaaa eski gğünklerii öxlüğyorum sorumluluk yok uyku yok sıkıntı yok şimdi öylemi vlallaha hayatuımdan soğuttu bu çocuk beni 6 ayda

elifim aynı durumu paylaşıyorum yaraabbim bize yardım etsin sabır versin yoksa bende çıldırıcam dün avm ye gittik alışveriş yapıcaktık 2 mağzagezdik bizim kız tamam emzirmeye gittim emmedi uykusuzluktan ölcek durmadı ne yemek yiyebildik nede alışveriş eve gelene kadar yolda yırttı kendini eve geldk uyudu 10 dk sonra kalktı mama yedirene kadar canım cıktı yoruldum yeminle artık yaşimdi kalktı ağlaya ağlaya uyutuyorum susmuyor susmuyo kac saat boyunca ayağımda sallıcam yarabbim uyusun diye

Günaydın kızlar Rabbim yardımcınz olsun ya hasta çocuk huy degıstırıo maalesef emir de aynı çoğu zammn kucaktan inmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…