Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ay kevserim sorma vallaha aynı dediğin gibi ağlıyo ağlıyo özellikle uyutrken huyu değişti direk uykuya dalan çocuk şimdi 4 saat ayakta kalıyo sızması gerekirken deli gibi ağlıyo ancak omuzuma kaldıryorum kulağına ee diyorumda yakamdan sıkıca tutyo uyuyo anlam veremiyorum vallaha sizinde rezil olmuş geziniz bende çok sıkıldım gezmek istiyorum ama işt ebu nedenle çıkmıyorum biberonuda almıyo sipariş verdik yeni lanet 1 hafta oldu gelmedi yürüteç geldi yolda kırmışlar geri gitti yenisi yarına gelicek kucaktan inmiyo bir iş yapamıyorum çıldırıcama rtık eşimde artık gececi bakalım ne halt yiyicem
Günaydın kızlar Rabbim yardımcınz olsun ya hasta çocuk huy degıstırıo maalesef emir de aynı çoğu zammn kucaktan inmiyor
günaydın oflum vallaha zor çok zor emir paşamnın ateşi çıktığında dişi çıkmışymıydı hemen nasıl oluyo ne kadar daha çekicez bu durumu kuzum
ya durmadan ağlıyor çıldırıcam
al bendende o kadar uykuya bile geçiremiyorum ölüyo uykusuzluktan ama yok uyuz yaa

Emirin öyle şiddetli ateşi olmadı baya zaman beyaz kaldı. Sonra bigun kasıkla danone yedırıom Bi baktım tak tak kaşığı ısırıyo Bi baktm elimle dişleri patlamşş.. Çıkar ama genelde yüksek ateaten sonra diş çıkar fazla beklemez

oflum nasılsın kuzum alininde düne kadar ateşi olmadı ama gece ateşlendi birde dediğin gibi akşıkla yediiken ısııyo kaşığı ağzından ayırmıyokabarcıklardan öte beyaz baya birde kulağıyla çok oynuyo daha salı gübü bakıldı temiz birşey yok demekki diş gece boyu emmedi çorbayı severdi şimdi yemedi öğürdü mide bulantısıda oluyo sanırım ne bileyim çok huysuzz yaaa

neden kimse gelmedi bugün melisamda gelmedi sıkıntımı var acep asemb de hiç gelmezde oldu ağustos 6 da çağatayımın doğum günüydü eylül 13de fatih paşamaın büyüdüler kuzular darısı başımıza inş fındıkda gelmiyo sewdamda öyle iyice terkettiler bizi netleri varda haber dahi etmşyolarsa çok kırılırım yoksa anlarım ben sürekli geln durun demedim hiç birzaman ama habersiz bırakmayın dedim kaçkere kimseden ses yok canları sağolsun ama işte insan özlüyo haber bekliyo demekki bizim önemsediğmiz kdar önemsenmiyoruz onlar için

Elifimden başka kımse gırmedi bugün nerelerdesiniz bacılarmmm.. Elifim dısler Çıkacak demkki yakındır

Elifimden başka kımse gırmedi bugün nerelerdesiniz bacılarmmm.. Elifim dısler Çıkacak demkki yakındır

günaydın oflum zati sen ben kevserim moonum melisam giriyoruz vallaha en azından haberim oluyo merak etmiyourm vallaha öyle bir alışkanlıkki her konuşmamda siz varsınız işte eşim bile artık benden önce kızlara sor bakalım ne diyolar diyo ne yapayım merak ediyorum işte vallaha oflum çıkıcak ksin artık uyurken dişlerini parmağımla kaşıyorumda öyle uyuyo yoksa mümkün değil birde bu ağzının içi ateş gibi nefesini veiryo yaa elim ısınıyo vallaha

günaydınlar efenimm nasılsınız uleynnn nerdesiniz gelmemişşinizx merwk ediyorum bak kevserim minnoşum iyimi melisam kızçen nasıl bir ses verin artıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbir saat oluoyo kalkalı alişim dün geceye kadar daha iyi maaşallah ama huysuz yine birde ben yatmadan devam sütüne cicebebe yapıyorum baya tok tutyo sanırımki 5-6 saat emmiyo o sırada uyanıyo ama veriyorum emmiyo acep vermesemmi:44::44::44::44::44:

Oy kıyamam yaa ger dış çıkarken böyle sıkıntımız olack maalesef.. Jeller ver ben emire almştm ağladığı zaman suruyodm calgel jel ismi

Günaydın canım. Karnı toksa emmez. Vermene gerek yok
Bnde verıodm ama kabız yaptı emiri kestim 2-3 günde bir veriyorum

bizde çok şükür sıkıtı olmadı bazn günde 2 kere bile yapıyo oflum belki günlük meyve püresi yapıyorum onun etkiside vardır posalı ya sonuçta birde oflum geceleri nasıl yatırıyosun emirimi var canım jeli sürüyorum bazen calpol veriyorum uyurken ama işte çocuğumun sıkıntısı çok birde grip gibi burnuda tıkalı bazen sulanıyo diş çıkarken olurmuş diyolar oflum doğrumu:26::26::26::26:

Son düzenleme:

Geceleri nasıl yatırıyosun derken anlamdm canmm. Olabilir canm ateşi var sonuçta. Emire doktoru vi ilaç vermişti o cok iyi,geliyor ateş düşürücü grip soğk algınlığı için. İburamin diye. Emir 40 derece ateşe kadr ynmştı Bi ara bunla geçti ama o zman dişten değildi ağzı mıkrop kapmıştı. Ateşi çok yüksek değilse fitili dene. Bnm doktorm şey demişti 37 den düşükse fıtık 37nin üstündeyse şurup diye

yani yatarken ne giydiryosun üstünü birşey örtüyomusun cam açıyomusun yatarken kuuzm o gün ateşimizi ölçemedik derecemiz tokatta kalmış eltimin oğluda 40 derceyle hastaneye gitmişler unutmuşum işte ama dün öçltük 36dı akşam ama fitilde var ama fitili iyi demiyolar kaç yere okduysam mecbur kalmadıkça vermek istemiyorum açıkcası ne düşüneceğimi lalırdım ftil konusunda:44::44::44::44:

Valla emir hasta olduğunda dünya ilaç vardı aralarında fıtıl de vardı. Günde 3defaydı hem de. Doktor zararlı bişeyi vermez ki. Hava cok sıcaksa kısa kollu zıbın altına kısa şort üstünü örtmüyorm cam acık oluyo cok sıcak olduğunda. Biraz serinse ince uzn kollu pijama takımı gıydırıyorm canmm :))

işte bende öyle düşünüyorum zararlı olsa verimi doktor ama okuyuncada aklım karışıyo ya zaten dediğin gibi fazla olunca sıkıntısı vericem yani kesin hayırlısı Allahtan inş kolay çıkarda yavrum sıkıntı acı çekmez bende birtek zııbınla yatıryorum üstü açık ama cam odamın değilde diğer odada açık oluyo bazen ama genelde kapalı çünkü burda felaket rüzgar var canım yaa

Çıkar çıkar hırsızları :)) emire ekmek verıorm ağzına götürüyor yiyo .d ee bugün dolu dolu 8aylık olduk 9.ayımıza gırıyorzz

Çıkar çıkar hırsızları :)) emire ekmek verıorm ağzına götürüyor yiyo .d ee bugün dolu dolu 8aylık olduk 9.ayımıza gırıyorzz

bizimki kahvaltıda yumurta ekmek domates peynir ekmek pekmez falan y,yo hemde şapırtada şapırtada eşşek herif oflum ne diyicem 12 12 de doğmasını az beklemedik demi hey gidi büyüdü beee sıpamız vallaha

ben geldim kızlar dun annemlere gittik ben tek başıma baş edemedim cadıyla ordada fazla durmadı ama saolsun annem hep baktı uyudum bile bir ara şimdi evdeyiz ama öksürüyoruz dr gidicez bn bu çocuga calpol veriyorum fayda etmıyor dr bakalım nedicek

bizimki kahvaltıda yumurta ekmek domates peynir ekmek pekmez falan y,yo hemde şapırtada şapırtada eşşek herif oflum ne diyicem 12 12 de doğmasını az beklemedik demi hey gidi büyüdü beee sıpamız vallaha

Aynen öyle canım. Sezeryn olacağımı bileydim 12.12.2012de gırerdm sezeryana. Bu arada oğluna kocaman maşallah

Hosgeldn cnm bnm. Kızınn hala ateşi mi var? Bnce de götür belki başka bir şeydir. Emirin doktoru ateş düşürücü olarak calpol değil dolven vermişti

Aynen öyle canım. Sezeryn olacağımı bileydim 12.12.2012de gırerdm sezeryana. Bu arada oğluna kocaman maşallah

evet bencede ama işte normal diye bekledik yaramazı çok nazlı nacım gelmedi keyfini bozupda zorla aldırlar snein karnından annesi yrini sevmişti haklıda vlalaha keşke bazen yorulduğumuzda içeri sokabilsek dinlenmek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…