Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kevserim alıontın yaptımda yazmamışım sana kuzum geçmiş olsun neden öksürüyo prensesim hastamı yoksa dişlerlemi alakalı anacım nasıl sıkıntı çekiyolar kıyamıyorum bakıyorum aliye gözleri bile halsiz bakıyo bazen fıstığpım Allahım kolaylık versin kuzularımza ohh sende uyumuş dinlenmişşin kevserim arada kaç vallaha annenin yanına değerlendirr

Aynenn nazlıı çıktı. Ama bn tam sezeryana için yattgmda nstye bağladılar düzenli doğm sancılarm vardı .d.d.d öyle bişy olsa keşke en azından,işimiz oldgnda gerı sokardık karnımızA .d
h.bulduk cano yok suan ateşi ama çok kötü öksürüyor
Götür bacım sen yas kıyamam bn ona yaa (

sağolasın cnm bnm bilmiyorum götürcez bakalım ne dicek dün kızımın gözleri uymadığı için küçücüktü allahtan 1 saat uyududa kendine geldi

oflum işte nasip kısmet mesela sen yürüyüşler yapardın ki açılma olsun diye ben evde oturudum günümden önce geldi sıpa gittiğimde 7 cm di açılmam ne yazılmışşsan o oluyo çok şükür hayırlısı oldu sağlıkla aldık kucağımza benim tek korkum sezeryan olursam bakanım yok diye ama rabbim gönlüme göre nasip etti çok şükür

oflum var ya bi görsen yatışını götü bi yerde kolları bi yerde başı bi yerde içim gidiyo ağlıyorum bile dayanamam bn ona yavrucaklarımız çabukk iyileşşsin hasta olmasınlaar ya

sağolasın cnm bnm bilmiyorum götürcez bakalım ne dicek dün kızımın gözleri uymadığı için küçücüktü allahtan 1 saat uyududa kendine geldi

yerim ben cimcimemi yaa kuzum minnak halleriyle az sıkıntı çekmiyolar görtr bacım götür bakalım neyi varmış fıstığımın

gunaydın canlar nasılsınız ne var ne yok
dün hiç giremedim bas agrısıyla kalktım gun boyu 3 tane mınosetle ancak atlatabildim oykude durmadı kabus gibiydi.

gunaydın canlar nasılsınız ne var ne yok
dün hiç giremedim bas agrısıyla kalktım gun boyu 3 tane mınosetle ancak atlatabildim oykude durmadı kabus gibiydi.

günaydın canım benim hoşgeldin geçmiş olsun aman baş ağrısıda illet geldimi gitmez benim eşimde 2 ilaç almadan geçiremez ağrısını melisam öyküm neden durmadı gazdanmı sıkıntımı var

gazdan bi tanem ya oyku ara ara balgam seklinde cıkartıyo sızdede oluyomu kıslar balgam sokucu surup versemmı onu verincede cok mızmız oluyo iyice beter oluyo

agzı pamukcuk benım mememede gecti kremler yetmıyo mememe cok canım acıyo.
dun sabah yapması gereken kakayı taaa 19 da yaptı adam gibi de uyumadı tabi cok fenaydı cok bıde basagrısdıı hiç cekilmedi vallahı mızmızlıgı.

kevser elif sizin bebelerede geçmiş olsun kıslar bu topigin bebekleri cokmu aksı ne habire problem bitmiyo yaaaaaaa bi moonum ve oflumun bebeleri daha iyi gibi.

gazdan bi tanem ya oyku ara ara balgam seklinde cıkartıyo sızdede oluyomu kıslar balgam sokucu surup versemmı onu verincede cok mızmız oluyo iyice beter oluyo

yavrum benim yaa ne zaman bitecek bu gazı acaba melisam alidede olurdu o zamanlarda hatta ben bir resmini çekmiiştim çıakrıdğı balgmın öyle kortumki normalmiş ama ne bileyim ilaç vermede bence içi temizleniyo derler ama ne kadar doğru bilemem

ya gece olusurmus emınce ole diyolR YA BENDE BİRAZ SİGARA İÇİYORUM YA BİTEK BENIMKINDEMI DİYE KORKTUM. SABAH Bİ AVUC CIKARDI AMA KENDİMİ SUCLU HİSSEDİ,YORUM AMA O LANETTENDE VAZGECEMIYORUM YAAAAA

DUNDEN İTİBAREN NEOVE biogaieyi veriyorum bakalım bne olcek sabah yaptı az bişi zorlanarakta gün boyu ne olcek bilmem.
ya daha mınnacık bebeyi ilaca boguyorum ya napıyım bide sabah 100lık rezenesinmi içiriyorum tabı hep gazla ilkgili ilaclar bi deviyti, var degişik.
netten baktım 2. ay tavan yapar 3. ay genelde gecermsı insallah düzelir kuzum ya bi ay daha zsabrederim.

ya gece olusurmus emınce ole diyolR YA BENDE BİRAZ SİGARA İÇİYORUM YA BİTEK BENIMKINDEMI DİYE KORKTUM. SABAH Bİ AVUC CIKARDI AMA KENDİMİ SUCLU HİSSEDİ,YORUM AMA O LANETTENDE VAZGECEMIYORUM YAAAAA
bırakamadınmı melisam sigarayı ne kadar içiyosun bendede oldu sigaradan değildşr bence canım

inş işe yarar melisam sorma doğduklarından beri ilaç ilaç bende üzğülüyrum ama vermedende olmuyoki

kızlar kahvaltıya geçiyorum gelirim yinee birde oflum yürütecin resmini çekermisin bizim aldığımız geldide hiç yii değil mennunmusun nasıl birşey alalmı bu kalıcakda şimdi ywnisini sipraiş edicez kuzum sen yaz ben gelicem birazdan melisam öpüyorum cnaım görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…