Hosgeldn cnm bnm. Kızınn hala ateşi mi var? Bnce de götür belki başka bir şeydir. Emirin doktoru ateş düşürücü olarak calpol değil dolven vermişti
ben geldim kızlar dun annemlere gittik ben tek başıma baş edemedim cadıyla ordada fazla durmadı ama saolsun annem hep baktı uyudum bile bir ara şimdi evdeyiz ama öksürüyoruz dr gidicez bn bu çocuga calpol veriyorum fayda etmıyor dr bakalım nedicek
Aynenn nazlıı çıktı. Ama bn tam sezeryana için yattgmda nstye bağladılar düzenli doğm sancılarm vardı .d.d.d öyle bişy olsa keşke en azından,işimiz oldgnda gerı sokardık karnımızA .devet bencede ama işte normal diye bekledik yaramazı çok nazlı nacım gelmedi keyfini bozupda zorla aldırlar snein karnından annesi yrini sevmişti haklıda vlalaha keşke bazen yorulduğumuzda içeri sokabilsek dinlenmek adına
Götür bacım sen yas kıyamam bn ona yaah.bulduk cano yok suan ateşi ama çok kötü öksürüyor
kevserim alıontın yaptımda yazmamışım sana kuzum geçmiş olsun neden öksürüyo prensesim hastamı yoksa dişlerlemi alakalı anacım nasıl sıkıntı çekiyolar kıyamıyorum bakıyorum aliye gözleri bile halsiz bakıyo bazen fıstığpım Allahım kolaylık versin kuzularımza ohh sende uyumuş dinlenmişşin kevserim arada kaç vallaha annenin yanına değerlendirr
Aynenn nazlıı çıktı. Ama bn tam sezeryana için yattgmda nstye bağladılar düzenli doğm sancılarm vardı .d.d.d öyle bişy olsa keşke en azından,işimiz oldgnda gerı sokardık karnımızA .d
Götür bacım sen yas kıyamam bn ona yaa(
Aynenn nazlıı çıktı. Ama bn tam sezeryana için yattgmda nstye bağladılar düzenli doğm sancılarm vardı .d.d.d öyle bişy olsa keşke en azından,işimiz oldgnda gerı sokardık karnımızA .d
Götür bacım sen yas kıyamam bn ona yaa(
sağolasın cnm bnm bilmiyorum götürcez bakalım ne dicek dün kızımın gözleri uymadığı için küçücüktü allahtan 1 saat uyududa kendine geldi
oflum var ya bi görsen yatışını götü bi yerde kolları bi yerde başı bi yerde içim gidiyo ağlıyorum bile dayanamam bn ona yavrucaklarımız çabukk iyileşşsin hasta olmasınlaar ya
gunaydın canlar nasılsınız ne var ne yok
dün hiç giremedim bas agrısıyla kalktım gun boyu 3 tane mınosetle ancak atlatabildim oykude durmadı kabus gibiydi.
günaydın canım benim hoşgeldin geçmiş olsun aman baş ağrısıda illet geldimi gitmez benim eşimde 2 ilaç almadan geçiremez ağrısını melisam öyküm neden durmadı gazdanmı sıkıntımı var
gazdan bi tanem ya oyku ara ara balgam seklinde cıkartıyo sızdede oluyomu kıslar balgam sokucu surup versemmı onu verincede cok mızmız oluyo iyice beter oluyo
yavrum benim yaa ne zaman bitecek bu gazı acaba melisam alidede olurdu o zamanlarda hatta ben bir resmini çekmiiştim çıakrıdğı balgmın öyle kortumki normalmiş ama ne bileyim ilaç vermede bence içi temizleniyo derler ama ne kadar doğru bilemem
bırakamadınmı melisam sigarayı ne kadar içiyosun bendede oldu sigaradan değildşr bence canımya gece olusurmus emınce ole diyolR YA BENDE BİRAZ SİGARA İÇİYORUM YA BİTEK BENIMKINDEMI DİYE KORKTUM. SABAH Bİ AVUC CIKARDI AMA KENDİMİ SUCLU HİSSEDİ,YORUM AMA O LANETTENDE VAZGECEMIYORUM YAAAAA
DUNDEN İTİBAREN NEOVE biogaieyi veriyorum bakalım bne olcek sabah yaptı az bişi zorlanarakta gün boyu ne olcek bilmem.
ya daha mınnacık bebeyi ilaca boguyorum ya napıyım bide sabah 100lık rezenesinmi içiriyorum tabı hep gazla ilkgili ilaclar bi deviyti, var degişik.
netten baktım 2. ay tavan yapar 3. ay genelde gecermsı insallah düzelir kuzum ya bi ay daha zsabrederim.
ÖRDEK STOPLU MÜZİKLİ BEBEK ARABASI YÜRÜTEÇ GittiGidiyor'da 88202354 elifim bnmki bundan. Hafif olması önemli kolay taşır. Bılmem bn memnunum gene de sen bılırsın cnnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?