Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızloar gelemdim kahvaltı aliyi uyut evi toparla uyandı banyo yaptırdık derken şimdide mutfağı halledicem işte

[
güle güle kullansın alısımeeeeeeeeeeeee iyi günlerde saglıcakla biberon alıyo demı elifim almıyodu nasıl ama an meselesidir uyanmasının.
uzun sureden beri ilk defa 2 saattir uyuıyo gunduz dilimi ıssırıyımda daha cok böle olsun ben ne zaman aha iyi oldu desem bebe tam tersini yapıyo yaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

hayatım neo zaten bitkisel karışım.biogae de zaten vücunda olan bakteriden.zararlı olacağını sanmam.üstelik okadar ağlayıp uyumamasındansa vermek mantıklı bana göre.ama sen bi verip bi vermemzlik yaparsan olamz melisam.benim 3 ay doldu.sürekli veriyorum.1 aydan sonra 5 ml verceksin neoyu.eksik versende atlasanda işe yaramıyo ben söyliyim hepsini denedim melisa.geçen neo yu vermedim 1 gün 2 gün kakasını yapmadı.gece uyutmadı ıkınması hzursuzluğuda cabası.düzenli veriyorum canım.çok öptüm bol uykulu günler dilerm.muck:)

gazdan bi tanem ya oyku ara ara balgam seklinde cıkartıyo sızdede oluyomu kıslar balgam sokucu surup versemmı onu verincede cok mızmız oluyo iyice beter oluyo

melisam ilk defa duydum bebekten balgam geldiğini.ağzındanmı geldi canım.ama senin içtiğin sigarayla alakası olduğunu hiç sanmam.onun ciğerine gitmiyoki hayatım dumanı.üşüttünmü acaba? balgam sökücü verme versen bide öksürük başlar belki.dr una sor canım üşütmüş olabilrisin gibi.ilaçları düzenli ver farklı olucak bak.ilaca boğduğunuda düşünme.onla hzurluysa vericez napalım.herşey onlar için kzummmm

hayatım neo zaten bitkisel karışım.biogae de zaten vücunda olan bakteriden.zararlı olacağını sanmam.üstelik okadar ağlayıp uyumamasındansa vermek mantıklı bana göre.ama sen bi verip bi vermemzlik yaparsan olamz melisam.benim 3 ay doldu.sürekli veriyorum.1 aydan sonra 5 ml verceksin neoyu.eksik versende atlasanda işe yaramıyo ben söyliyim hepsini denedim melisa.geçen neo yu vermedim 1 gün 2 gün kakasını yapmadı.gece uyutmadı ıkınması hzursuzluğuda cabası.düzenli veriyorum canım.çok öptüm bol uykulu günler dilerm.muck:)[/QUOTE]

papatyam çok haklısın neoyu atlarsan işe yaramıyo bende onu vermdiğimde kakasını yapmazdı düzenli sattli vericeksinki işe yaraın sen nasılsın kuzum hiç denk gelemiyoruz yaa paşam çokmu yoruyo özledim sohbetleirmizi kuzum yaa

elifim ne yapıyorsun ben yemeklerimi yaptım pilavım pişiyo eşimde işten geldi oturuyoruz prensesim uyuyor

elifim ne yapıyorsun ben yemeklerimi yaptım pilavım pişiyo eşimde işten geldi oturuyoruz prensesim uyuyor

OHH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN kevserim bende gelrem acıktımki bende aliyi sallıyorum huysuzum benim burnundan nefes alamıyo sen ne yaptın doktor ne dedi minnoşuma

OHH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN kevserim bende gelrem acıktımki bende aliyi sallıyorum huysuzum benim burnundan nefes alamıyo sen ne yaptın doktor ne dedi minnoşuma

sağolasın elifim gell tabii başımın ustunde yerin var ayıp ettın cnnm öksürüğü gitti bu gün huysuzda değil ateşi de yok pazaretsi gidicez öksürüğü tekrar başlarsa yemek yedik birazda cadıma çorba yedicem

Son düzenleme:

sağolsın kevserim Allahrazı olsun canım benim keşke yakın olsakda gelsem ohhh iyi o zaman geçsinde boşa gitmeyin ialç verecekti kullanmamış olur daha iyi balımkevserim çorba neler yapıyosun nasıl yapıyosun sebze falann yapıyomusun

Son düzenleme:

aynen cnm sebzelerden tarhan tel şehriyeden yayla çorbasından herşeyden yapıyorum valla ya

bende çıkıyorum eşim kısır yapıyo hazır sayılır gelebilirsem gelirm yoksa yarın sabah görürşürz öpüldünüz canlar

hayatım neo zaten bitkisel karışım.biogae de zaten vücunda olan bakteriden.zararlı olacağını sanmam.üstelik okadar ağlayıp uyumamasındansa vermek mantıklı bana göre.ama sen bi verip bi vermemzlik yaparsan olamz melisam.benim 3 ay doldu.sürekli veriyorum.1 aydan sonra 5 ml verceksin neoyu.eksik versende atlasanda işe yaramıyo ben söyliyim hepsini denedim melisa.geçen neo yu vermedim 1 gün 2 gün kakasını yapmadı.gece uyutmadı ıkınması hzursuzluğuda cabası.düzenli veriyorum canım.çok öptüm bol uykulu günler dilerm.muck:)[/QUOTE]
Ik gndur neoyuda bioyuda veriyorunm ya yok bacim bi ise yaramadi ya yine agliyi yine qgliyo
5ml bi tatli kaşığı nami denk onu sormak iatemistim
Neotu 7 yafa 8 saatte veriyorum bioyuda once iki gun gece 12 de verdim simdilerde 21 de veriyorum sabah kalkar kalkmaz kakadin yapsin diye erkebe aldim sqbahtq emzuedukten bi saat sonra 100 lukhumananinrezene kimyon cayini vriyorum ama yok ya yinede rahat yaoamiyi gazini cikarirkwn nadil ağlıyor ben gieseniz yavrumu
Hwle bu gece nlwrd agzi pamucak muko lu bi ilax vqrya onuda veruyorum ki barsak agrisi yapiyo yan etki olarqk mahvediyo kuzumu yaa

Bugun yine canıma okudu oykucukk; ((
Öğle n yoplsnda bi saat zor uyudu az diyr dedik arabasına koyslim alışveriş merkezi ne gidelim
Neyse yok boyu uyumafi twm girerken binaya dwldi bi yarim saat geçmeden badkafi ikinmayw ağlamaya emzirme ofadina gittim emsin ole kakadinida yapiyo bazen diyr ya inat etti sipw emnedi akdim kucagimda gezdirdum çıkarken arabafina koymak istedim ya yirtindi nafil agliyo ama taksiyle donduk yol boyu viglik cigliga evdedr 3 saate yakin aglafi23 de zotla enziretek uyuttum
Ishal olmus bu pamukcuk ilaci mahvediyo bağırsak ağrısı yapiyo yaptı altina rahatladıkta yatti cok yoruldum cok psikoloji m mahvoluuo huysuzluk yaptıkca.

melisam canım benim kıyamam size yaa çok zor annlei,k herşey yolunda olunca bebeğimizin sıkıntısı olmayınca hereşye dayanıyo insan açlığa uykusuzluğa çünkü kafamız dinç ama hasta olduklarında yada herhangibir sıkınıtları olduğunda bizde bitiyoruz bende öyleyim ali ağlayınca ne olur sustur şu çocuğu sesini duyunca dayanmıorum diyorum bunalıma giriyorum iş yaparken ağlasa kesinlikle birşey kırıyorum hemen bitiriyim diye gerçkten psikoljik olarak çöküyoruz Allahım sabır güç kuvvet bebeklermize sağlık huzur versin AMİNNNNNNNNN melisam pamukçuk için ne kullanıyosunki mukostatin var ondan kullandım hiç sıkıntı etmedi madem oda etki ediyo verme sen her emzirdikten sonra su içir zaten havalar sıcak suda içsin pamukçuk olmaz öyle yavrum zaten sıkınıtlı birde o ilaç yapmasın üstüne melisam ben aylardır boşamı çıkmıyorum gülüm bizmkide aynı arabasına koyunca başlıyo ağlamaya aldığımza pişman olduk sevmiyo evde mutlu dışarda değil ee bizim ev aşağı sahile falan 35-40 dk dolmuşla taksiyle gidip gelsen gidipgelme 65-70 tl insan keyfede her seferinde o parayı veremiyo dolmuşlada ali durmuyo en iyisimi otur diyorum ne yapayım büyüsün anlasın hele o zaman elbet gezerim iannırmısın 7 aydır sahile gitmiyorum en son hastaneye gittiğimizde gitmiştik çünkü hastane yanında sahil anne olmak kolay değilmiş eskiden deli gibi bebek isterken derdimki hayatıma giren sadece küçük sevim-li bir bebek ne bilirdimki bunun ağlaması kakası gazı hastalığı dişi huysuzluğu uykusuzluğu vallaha bütün hayatının içine ediyolar çok şükür herşeye rağmen iyiki varlar dünyaya değişilmez ama çok zorlu yollardan ge.çyoruz babam diyoki aferin kzızım iyi kalkkıyosun altından iyi bakıyosun ne hasta ettin ne başka orumsuzluk eme konusunuda bilyo fedakarlığın anneliğin çok iyi benimde koltuklarım kabarıyo tabi ama bittiğimi bilmiyo işte Allahtan eşim sabırlı yanımda oldu yoksa başaramazdım sıkma canını canım benim elbet düzelecek düzelene kadar çekiyosun ama en azından geçiyo ama geçincede başka sıkıntılar başlıyo bak alinin gazı 6 aya kadar srdü bitti dedikki hala biraz sıkınılı bazen şimdide diş birşekilde boş kalmıyolar mooumunda dediği gibi 2-3 yaşına kadar bize rahat yok orası kesin

günaydın kızlar nasılsınız aliy bugün yedibuçukda kaltı şimdi yürüteçte bnde ütü yapıcam bir dünya ütüm var hiç bu kdar birikmemişti gledik geleli bir tek gömlek tütlemedim valizde kirlilerde yıknadı bekliyo birazıdnı yapayım kocabebeğim kalakna kadar sonra alinin uykusu gelir bırakırım uyutunca tekarar girerim sizde burda olun he 9 dan sonra dokuzbuçuk gibi döverim yoksaa

ee kimseler gelmemiş kızdım şimdi size hıııı

elifimm ben geldmmm gunaydın bizim cadı uynık babasının yanına koydum yatıyorlar:)babası sarılıyo kızıyo her an bizim kine gelebili ve ben her an çıkabilirim:))sene napıyorsunnn alişim ne yapıyor

ahhh melisam bizim kızda aynı bi bakmışsın arabada uya kalmış yada etrafa bakıyo bi bakmışsın bi gelmiş öykum gibi oda emme istemiyo direk vın eve çok zor allah yardımcımız olsun

elifimm ben geldmmm gunaydın bizim cadı uynık babasının yanına koydum yatıyorlar:)babası sarılıyo kızıyo her an bizim kine gelebili ve ben her an çıkabilirim:))sene napıyorsunnn alişim ne yapıyor

hoşgeldin canımıniçi günaydın kuzum benim ohh baba kız keyif yapsınlar brıak ağlayana kadar bende babamız evdeken bırakıyorum ama beni görünce alişim kollarını uzatıp hı diye ses çıakrıp boynuma sarılıyo yüzünü yüzüme sürüp öylece kalıyo eşşeğim benim çok hoşuma gidiyo eşimde kıskanıyp ben tutuyorum gezdiryourm anneyi görünce ne yapıyosun diyeşimdi alişim uyuyo kevserim bende takılıyorum öyle nasıl oldu prensesim iyidir inş

aynen öyle bırakıyorum bnde ama fazla sürmücek galiba:)bzimki baba düşkünü baba olsun tamam pamuk prensesim iyi çok şükür bu gün daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…