gazdan bi tanem ya oyku ara ara balgam seklinde cıkartıyo sızdede oluyomu kıslar balgam sokucu surup versemmı onu verincede cok mızmız oluyo iyice beter oluyo
[
güle güle kullansın alısımeeeeeeeeeeeee iyi günlerde saglıcakla biberon alıyo demı elifim almıyodu nasıl ama an meselesidir uyanmasının.
uzun sureden beri ilk defa 2 saattir uyuıyo gunduz dilimi ıssırıyımda daha cok böle olsun ben ne zaman aha iyi oldu desem bebe tam tersini yapıyo yaaaaaaaaaaaaa
elifim ne yapıyorsun ben yemeklerimi yaptım pilavım pişiyo eşimde işten geldi oturuyoruz prensesim uyuyor
OHH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN kevserim bende gelrem acıktımkibende aliyi sallıyorum huysuzum benim burnundan nefes alamıyo sen ne yaptın doktor ne dedi minnoşuma
sağolasın elifim gell tabii başımın ustunde yerin var ayıp ettın cnnm öksürüğü gitti bu gün huysuzda değil ateşi de yok pazaretsi gidicez öksürüğü tekrar başlarsa yemek yedik birazda cadıma çorba yedicem
sağolsın kevserim Allahrazı olsun canım benim keşke yakın olsakda gelsemohhh iyi o zaman geçsinde boşa gitmeyin ialç verecekti kullanmamış olur daha iyi balımkevserim çorba neler yapıyosun nasıl yapıyosun sebze falann yapıyomusun
aynen cnm sebzelerden tarhan tel şehriyeden yayla çorbasından herşeyden yapıyorum valla ya
[
güle güle kullansın alısımeeeeeeeeeeeee iyi günlerde saglıcakla biberon alıyo demı elifim almıyodu nasıl ama an meselesidir uyanmasının.
uzun sureden beri ilk defa 2 saattir uyuıyo gunduz dilimi ıssırıyımda daha cok böle olsun ben ne zaman aha iyi oldu desem bebe tam tersini yapıyo yaaaaaaaaaaaaa
Bugun yine canıma okudu oykucukk; ((
Öğle n yoplsnda bi saat zor uyudu az diyr dedik arabasına koyslim alışveriş merkezi ne gidelim
Neyse yok boyu uyumafi twm girerken binaya dwldi bi yarim saat geçmeden badkafi ikinmayw ağlamaya emzirme ofadina gittim emsin ole kakadinida yapiyo bazen diyr ya inat etti sipw emnedi akdim kucagimda gezdirdum çıkarken arabafina koymak istedim ya yirtindi nafil agliyo ama taksiyle donduk yol boyu viglik cigliga evdedr 3 saate yakin aglafi23 de zotla enziretek uyuttum
Ishal olmus bu pamukcuk ilaci mahvediyo bağırsak ağrısı yapiyo yaptı altina rahatladıkta yatti cok yoruldum cok psikoloji m mahvoluuo huysuzluk yaptıkca.
ee kimseler gelmemiş kızdım şimdi size hıııı
ahhh melisam bizim kızda aynı bi bakmışsın arabada uya kalmış yada etrafa bakıyo bi bakmışsın bi gelmiş öykum gibi oda emme istemiyo direk vın eve çok zor allah yardımcımız olsunBugun yine canıma okudu oykucukk; ((
Öğle n yoplsnda bi saat zor uyudu az diyr dedik arabasına koyslim alışveriş merkezi ne gidelim
Neyse yok boyu uyumafi twm girerken binaya dwldi bi yarim saat geçmeden badkafi ikinmayw ağlamaya emzirme ofadina gittim emsin ole kakadinida yapiyo bazen diyr ya inat etti sipw emnedi akdim kucagimda gezdirdum çıkarken arabafina koymak istedim ya yirtindi nafil agliyo ama taksiyle donduk yol boyu viglik cigliga evdedr 3 saate yakin aglafi23 de zotla enziretek uyuttum
Ishal olmus bu pamukcuk ilaci mahvediyo bağırsak ağrısı yapiyo yaptı altina rahatladıkta yatti cok yoruldum cok psikoloji m mahvoluuo huysuzluk yaptıkca.
elifimm ben geldmmm gunaydın bizim cadı uynık babasının yanına koydum yatıyorlar:)babası sarılıyo kızıyo her an bizim kine gelebili ve ben her an çıkabilirim:))sene napıyorsunnn alişim ne yapıyor
aynen öyle bırakıyorum bnde ama fazla sürmücek galiba:)bzimki baba düşkünü baba olsun tamam pamuk prensesim iyi çok şükür bu gün daha iyihoşgeldin canımıniçi günaydın kuzum benim ohh baba kız keyif yapsınlar brıak ağlayana kadar bende babamız evdeken bırakıyorum ama beni görünce alişim kollarını uzatıp hı diye ses çıakrıp boynuma sarılıyo yüzünü yüzüme sürüp öylece kalıyo eşşeğim benim çok hoşuma gidiyo eşimde kıskanıyp ben tutuyorum gezdiryourm anneyi görünce ne yapıyosun diyeşimdi alişim uyuyo kevserim bende takılıyorum öyle nasıl oldu prensesim iyidir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?