aynen öyle bırakıyorum bnde ama fazla sürmücek galiba:)bzimki baba düşkünü baba olsun tamam pamuk prensesim iyi çok şükür bu gün daha iyi
günaydın canlarım...sizin minnoşların uykusu erken bitiyo.biz gece ortasında mesai yaptığımızdan 9 dan önce uyanmak yok.bi türlü yakalayamıyrum sizi. ahhh elif ben eşimin hiçbişeyini utülemiytrum artık yetişemiyrum kendi yapıyo:)
elfiim bn geldim ama gidicem cadı kızım uyurken işlerimi yapmam lazımmmmmmmmm
günaydın oflum iyiyiz çok şükür sen nasılsın paşam nasıl vallaha desene yandıl bittik biz anacım sıcaklardada hiççekilmiyo ter içinde kalıyorum vallaha yaaGunaydn canlarmmm... Nasılsınız.. Elifim dahsne gören dur daha cok şey göreceksin :)))
Günaydın kislat oyku 6 dan beri qyakta Yenice uyudu bakalim kac dakka uyucak
Papatyam sutum yetmedigini zannetmiyorum emiyi gegiriyo herseyden ote iyi kilo aliyo maassaklah 5300 u buldu iki ayda 2750 doğmuştu zwten
Ama gun boyu uyumayinca evet bayagi azaliyo sut gogiste birikmiuo uyumuyoki bi saat iki saat ben ankamadim hu isten neoyu cay kasigiyla vetiyodum tatli kasiyina yuksrlttim bioda veriyorum yinede gaz gelince cok agliyo ossurutken yirtiyo kendini
Twk temennim uc aydan sonra duzrlir umudu aninki kac kilo cano yegiyomu senin sutun takviyr mama falan veriyomudun
Elifim seninki anladilan sıcak tan uyumuyo bzdabi acil dikca hoduns gittiğine gore
Oflum sen nasilsn csno emir nsdil mavisim minnosum
Günaydın kislat oyku 6 dan beri qyakta Yenice uyudu bakalim kac dakka uyucak
Papatyam sutum yetmedigini zannetmiyorum emiyi gegiriyo herseyden ote iyi kilo aliyo maassaklah 5300 u buldu iki ayda 2750 doğmuştu zwten
Ama gun boyu uyumayinca evet bayagi azaliyo sut gogiste birikmiuo uyumuyoki bi saat iki saat ben ankamadim hu isten neoyu cay kasigiyla vetiyodum tatli kasiyina yuksrlttim bioda veriyorum yinede gaz gelince cok agliyo ossurutken yirtiyo kendini
Twk temennim uc aydan sonra duzrlir umudu aninki kac kilo cano yegiyomu senin sutun takviyr mama falan veriyomudun
Elifim seninki anladilan sıcak tan uyumuyo bzdabi acil dikca hoduns gittiğine gore
Oflum sen nasilsn csno emir nsdil mavisim minnosum
günaydın oflum iyiyiz çok şükür sen nasılsın paşam nasıl vallaha desene yandıl bittik biz anacım sıcaklardada hiççekilmiyo ter içinde kalıyorum vallaha yaa
melisam günaydın yinemi uyumadı minnoşum kıyamam ben ona Allah sabır versin kuzum inş 3 aylık olunca geçer :26::26::26::26::26:bizimki buzdolabının renkli görtüyo yaa ketçapları sodaları falan deliriyo vallaha çok zorluyo beni melisam ahanda şimdi damaklarını kaşıya kaşıya uyuttum sızdı kaldı eşşek bir çıksada rahat etsek yaa
Aynenn sıcakta çekilmiyor hhiççç yaa. Çıksa bile diş gene kaşinacakk.. Emir ne bulsa ağzına götürüyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?