Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

aynen öyle bırakıyorum bnde ama fazla sürmücek galiba:)bzimki baba düşkünü baba olsun tamam pamuk prensesim iyi çok şükür bu gün daha iyi

bizimki o kadar değil görünce çılırıyo ama yanında ben yoksam iyi ama beni görsün sesimi duysun tamam bitti babası ohh çok şükür kevserim iyi olsun minnoşum

diyr ya inat etti sipw emnedi akdim kucagimda gezdirdum çıkarken arabafina koymak istedim ya yirtindi nafil agliyo ama taksiyle donduk yol boyu viglik cigliga evdedr 3 saate yakin aglafi23 de zotla enziretek uyuttum
Ishal olmus bu pamukcuk ilaci mahvediyo bağırsak ağrısı yapiyo yaptı altina rahatladıkta yatti cok yoruldum cok psikoloji m mahvoluuo huysuzluk yaptıkca.[/QUOTE]

canım ya niye işe yaramadı aç falan kalmıyor dimi melisam.pamukcukta beebkte ağrı yapar yavrum ondanda huzursuzdur.karbonatla siliyomusun ağzını öykünün.ben siliyırum 2 3 güne tamamen bitiyo.meme ucunuda sil sabah akşam karbonatla tekrarlamasın die.neo yu 1 gün unuttum dışardayken vermeyi.gecede diğerini unutmuşum.oğlum 2 gündür kuduruyo.ağlar ağlar insan şaşırıyor ne yapacağını melisa kolay değil canım.kutay ağlasa arabaya binince bahçede gezince uyuyo hiç değilse.öykücük fena çıktı desene.Allah yardım etsin ikinizede bizimle beraber

günaydın canlarım...sizin minnoşların uykusu erken bitiyo.biz gece ortasında mesai yaptığımızdan 9 dan önce uyanmak yok.bi türlü yakalayamıyrum sizi. ahhh elif ben eşimin hiçbişeyini utülemiytrum artık yetişemiyrum kendi yapıyo:)

vallaha papatyam benim bu kadar birikmezdide işte yoldan gelince imkanım olmadı işte vallaha saatlermiz tutmuyo sıpalarımız izin vermiyo denk gelebilrsek ne ala olsun canları sağolsun ne yapalım

kevserrim bende çıkayım alişime çorba içiricem birde sil süpür yapayım sonra bulaşık yemek de tabi pc mutfağageçince yanıma alırım olursnız görüşürüz öpüyorum kolay gelsin fıstıkkım

günaydın canlar nasılsınız biz bugün 8 geliyodu kalktık ama gecede 11 de uyudu sıpa gece sürekli uyan derken 7 yine feci halde ağladı uyandıramıyorumda ocuğu gözler kapalı en sonunda göğsüme aldım kulağına pşşledimde uyudu sıpa neden böyle oluyo anlaıyorum gecede zor uyudu saalla salla yok babası yatırdı yere sırtını kaşıdı yüzünü okşadıda uyudu genelde akşamları babası öyle uyutuyo eşşeğimi mayışıp kalıyo ya kızlar çok hareketli öyle böyle değil saniye insan durmazmı gözüne birşey kestirmesin bitti kıvrım kıvrım nereye istiyosa dönüyo beşiğinde resim çektim koyucam birara dikiliyo kendi başına tutunmuş beşikten şebek gülüyo yürütece biniyo hoopp buzdolabının yanında ağlıyo açın diye açınca çıldıryo neanlıyo anlamıyorum vallaha tokattan beri zayıfladım yanlar erimeye başladı eşim farketti zayıflıyosun diye ama oturmuyorumki sadece sallarken uyuturken ötesinde sürekli ayakata otursam bile yerimeizde duramıyoruzki Allahım ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden zaten yediğimzi görmesin çıldıryo ağzını şapırdatıyo dili dışarda istiyomuş beyfendi biberon almıyo suyu bardakla içiyo dikliyoruz kafaya cuk cuk büyük adam gibi içiyo sonra nefes nesefe kalıp ıhh diyip birde gaz çıkarıyo şimdiden bu kadar fena bilmiyorumki büyüdğünde ne yapıcam:44::44::44::44::44::44:

Günaydın kislat oyku 6 dan beri qyakta Yenice uyudu bakalim kac dakka uyucak

Papatyam sutum yetmedigini zannetmiyorum emiyi gegiriyo herseyden ote iyi kilo aliyo maassaklah 5300 u buldu iki ayda 2750 doğmuştu zwten
Ama gun boyu uyumayinca evet bayagi azaliyo sut gogiste birikmiuo uyumuyoki bi saat iki saat ben ankamadim hu isten neoyu cay kasigiyla vetiyodum tatli kasiyina yuksrlttim bioda veriyorum yinede gaz gelince cok agliyo ossurutken yirtiyo kendini
Twk temennim uc aydan sonra duzrlir umudu aninki kac kilo cano yegiyomu senin sutun takviyr mama falan veriyomudun

Elifim seninki anladilan sıcak tan uyumuyo bzdabi acil dikca hoduns gittiğine gore

Oflum sen nasilsn csno emir nsdil mavisim minnosum

Gunaydn canlarmmm... Nasılsınız.. Elifim dahsne gören dur daha cok şey göreceksin :)))
günaydın oflum iyiyiz çok şükür sen nasılsın paşam nasıl vallaha desene yandıl bittik biz anacım sıcaklardada hiççekilmiyo ter içinde kalıyorum vallaha yaa

melisam günaydın yinemi uyumadı minnoşum kıyamam ben ona Allah sabır versin kuzum inş 3 aylık olunca geçer :26::26::26::26::26:bizimki buzdolabının renkli görtüyo yaa ketçapları sodaları falan deliriyo vallaha çok zorluyo beni melisam ahanda şimdi damaklarını kaşıya kaşıya uyuttum sızdı kaldı eşşek bir çıksada rahat etsek yaa

Günaydın melisam. Çok üzülüyorum ya inşallah tez vakitte geçer sıkıntısı öykünün.emir de fena ya deli ediyor beni hiç durduğu yok

Aynenn sıcakta çekilmiyor hhiççç yaa. Çıksa bile diş gene kaşinacakk.. Emir ne bulsa ağzına götürüyor:))

günadınn güzell annenlerrrr biz iyiz tv izliyoruzz suan:) birazdan kardeşim gelicek anamlara gidicez ordan kardeşimle gezerizz biraz sizz nasılsınızz bakalımmm

Aynenn sıcakta çekilmiyor hhiççç yaa. Çıksa bile diş gene kaşinacakk.. Emir ne bulsa ağzına götürüyor:))

orasıda doğru birtaneyle bştse kelke ama dahası var dimi benim çektiğimi demiyorum o işin lafıda kzuma dayanıyorum nasıl sııkınttı çekiyo kıyamıyorum aynen bizimkide ne bulursa vallaha annelikde zor bebklikde ne diyyim

Babam emire künye yaptırmştı o u takıyodm emire sen bugn nasıl yaptıysaa çizmiş suratını baya bii bn de çıkardm kolundan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…