Hosgeldin cnmmm şimdiden ii gezmeler..günadınn güzell annenlerrrr biz iyiz tv izliyoruzz suan:) birazdan kardeşim gelicek anamlara gidicez ordan kardeşimle gezerizz biraz sizz nasılsınızz bakalımmm
orasıda doğru birtaneyle bştse kelke ama dahası var dimi benim çektiğimi demiyorum o işin lafıda kzuma dayanıyorum nasıl sııkınttı çekiyo kıyamıyorum aynen bizimkide ne bulursa vallaha annelikde zor bebklikde ne diyyim
günadınn güzell annenlerrrr biz iyiz tv izliyoruzz suan:) birazdan kardeşim gelicek anamlara gidicez ordan kardeşimle gezerizz biraz sizz nasılsınızz bakalımmm
Hosgeldin cnmmm şimdiden ii gezmeler..
Hep aynıyız ama napalım herkes aynı sıkıntıları çekiyor
evet oflum çekmeden olmuyo yaa diyorum eskile ne yapıyomulş kaç çocuk arka arkaya yoklukla vallaha zor ki ben bazen buanlıyorum ama eşşeğim yüzüme bakıpda öpücük atar gibi barç arç yapınca hepsi geçiyo
Aynen o gülüş tam Bi vuruş noktası:)
oflum 2. düşünüyomusun ilerleyen zamanlarda falan:26::26::26::26:
Düşünüyorum ama soyle 6 sene sonra falan.d.d
22 de benim doğum günüm kızlar eşim birşeyler bakıyodu netten ama saklıyo benden bakalım ne edecek yaşlanıyorum bee 25 oluyorum tam hey gidi
Yaşlanıyorsun elifimm bn daha 22ye gırcem şubatta:))))
anamm sen daha minicksin oflum ben o yaşda evlenmiştim vallaha günler nasıl geçiyo
günaydın oflucanım nasılsın kuzum emirim nasıl biz bu gece berbattık yine 3 geliyodu uyandı bakındık ağladık calpol verdim uyudu 5de kalktı 6 7 derken cuppp kalktık len birde ağlıyoki snaki dövmüşşün eşşeği kafam kazan gbi üstelik birazdan aşımızı olmaya gidicez Allahım yandık bugün:26::26::26::26::26:
allah allah diştenmı bu kadar huysuzlastı aliş yagünaydın oflucanım nasılsın kuzum emirim nasıl biz bu gece berbattık yine 3 geliyodu uyandı bakındık ağladık calpol verdim uyudu 5de kalktı 6 7 derken cuppp kalktık len birde ağlıyoki snaki dövmüşşün eşşeği kafam kazan gbi üstelik birazdan aşımızı olmaya gidicez Allahım yandık bugün:26::26::26::26::26:
Gunaydn cnm gazanız mübarek olsun... Bnde emiri gotrcm dünden beri emirin kollarında kırmızı kırmızı şeyler var gıttıkçe artıyo. Bi,gotureym sağlık ocağına olmazsa doktora gıderz
allah allah diştenmı bu kadar huysuzlastı aliş ya
bide ası var he abaaaa yandın kısım sen benımkı aglıyo aglıyo sonra sızıyo belki uyur alıste rahatlarsın
hım biz 6 da kalktık gaz sancısıyla emdi sdonra gazı basladı hemen neyse 7 ye kadar dik bi sekilde tuttum onu kesinlikle sırtı yere gelsin istemıyo biraz hareket yaptırdım gonlunu yapıp 7.30 gibi sızdı geri bende dedim ne uyucam yaoıyım bi neskafe guzelce gazete okuyum . iyide oldu uykusuz kaldım ama kendime zaman ayırdım bi yarım saatte olsa
uykusuzluktan oluyom o ayrı konu
oglen ikeaya gitcez umarım orda gaz sancısı tutmazda bazen cok iyi oluıyo arabada uyuyo bazende gaz geldiyse yandık.
gecmiş olsun canım alerjik bi durummu pişikmi oldu yoksam acep:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?