Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günadınn güzell annenlerrrr biz iyiz tv izliyoruzz suan:) birazdan kardeşim gelicek anamlara gidicez ordan kardeşimle gezerizz biraz sizz nasılsınızz bakalımmm
Hosgeldin cnmmm şimdiden ii gezmeler..

Hep aynıyız ama napalım herkes aynı sıkıntıları çekiyor

günadınn güzell annenlerrrr biz iyiz tv izliyoruzz suan:) birazdan kardeşim gelicek anamlara gidicez ordan kardeşimle gezerizz biraz sizz nasılsınızz bakalımmm

günaydın canım benim ohh anne kız takılın ne güzel benim bitane eşşek kardeşim var gel diyorumda gelmiyoki bizzde gezek sıpaa ne güzel sen gez kevserim benim yerimede

Hosgeldin cnmmm şimdiden ii gezmeler..

Hep aynıyız ama napalım herkes aynı sıkıntıları çekiyor

evet oflum çekmeden olmuyo yaa diyorum eskile ne yapıyomulş kaç çocuk arka arkaya yoklukla vallaha zor ki ben bazen buanlıyorum ama eşşeğim yüzüme bakıpda öpücük atar gibi barç arç yapınca hepsi geçiyo

Aynen o gülüş tam Bi vuruş noktası:)

22 de benim doğum günüm kızlar eşim birşeyler bakıyodu netten ama saklıyo benden bakalım ne edecek yaşlanıyorum bee 25 oluyorum tam hey gidi

günaydın oflucanım nasılsın kuzum emirim nasıl biz bu gece berbattık yine 3 geliyodu uyandı bakındık ağladık calpol verdim uyudu 5de kalktı 6 7 derken cuppp kalktık len birde ağlıyoki snaki dövmüşşün eşşeği kafam kazan gbi üstelik birazdan aşımızı olmaya gidicez Allahım yandık bugün:26::26::26::26::26:

ben çıkıyorum hazılanıcam aliyi giydiricem ancak hazırlanırız 9 da gidicez öpüldünüz

Gunaydn cnm gazanız mübarek olsun... Bnde emiri gotrcm dünden beri emirin kollarında kırmızı kırmızı şeyler var gıttıkçe artıyo. Bi,gotureym sağlık ocağına olmazsa doktora gıderz

allah allah diştenmı bu kadar huysuzlastı aliş ya
bide ası var he abaaaa yandın kısım sen benımkı aglıyo aglıyo sonra sızıyo belki uyur alıste rahatlarsın
hım biz 6 da kalktık gaz sancısıyla emdi sdonra gazı basladı hemen neyse 7 ye kadar dik bi sekilde tuttum onu kesinlikle sırtı yere gelsin istemıyo biraz hareket yaptırdım gonlunu yapıp 7.30 gibi sızdı geri bende dedim ne uyucam yaoıyım bi neskafe guzelce gazete okuyum . iyide oldu uykusuz kaldım ama kendime zaman ayırdım bi yarım saatte olsa
uykusuzluktan oluyom o ayrı konu
oglen ikeaya gitcez umarım orda gaz sancısı tutmazda bazen cok iyi oluıyo arabada uyuyo bazende gaz geldiyse yandık.
Gunaydn cnm gazanız mübarek olsun... Bnde emiri gotrcm dünden beri emirin kollarında kırmızı kırmızı şeyler var gıttıkçe artıyo. Bi,gotureym sağlık ocağına olmazsa doktora gıderz

gecmiş olsun canım alerjik bi durummu pişikmi oldu yoksam acep:26::26:

Günaydın melisam nasılsın dicem her şey aynı demek.. İnşallah yavrum kısa zamanda düzelir canım ya.. Emiri götürdüm sağlık ocağına alerjik gibi dediler. Ateş düşürücü şurup alerji şurubu bide merhem verdi. Kolları bilekleri falan kıpkırmızı oldu yaa. Yarına kadar geçmzse doktor yolu göründü.. İnşallah hafıfler biraz ya

günnaydınnnn bayannlarrr biz maması yedik uykumuz bile var şimdi tv izliyoruz dün kardeşimle markete falan gittik gezdik kendime geldim tabi cadı kızım beni görünce bi hareketlendi gülücükler attııı yavrum bnm ya bu arada kızlar bn hasta oldum cadı kızım ne zaman emmeyi azaltsa o ay hemen hasta oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…