Yaşlanıyorsun elifimm bn daha 22ye gırcem şubatta:))))
anamm sen daha minicksin oflum ben o yaşda evlenmiştim vallaha günler nasıl geçiyo
Gencimmm güzelimmmm seni uzerimmm
heheyytttt durunnn bakalımmm aranızda ennn genciniz benim hıııııbn kasım daha yeni 20.me giricem
sağolsın bacım da bşz yine aşımızı olamadan geldik burdaki sağlık ocağı sitede yani yeni açılmıştı doktorda ebede bırakmış gitmiş dahada gelmeyeceklermiş sinirle geri döndük yarın diğer sağlık ocağına giidcezGunaydn cnm gazanız mübarek olsun... Bnde emiri gotrcm dünden beri emirin kollarında kırmızı kırmızı şeyler var gıttıkçe artıyo. Bi,gotureym sağlık ocağına olmazsa doktora gıderz
gunaydın kıslar nasılsınız bakıyım
günaydın melisam dişten dolayı kuzum huysuzluğu ağzının içi ateş gibi sürekli damaklarını kaşıyaraak uyuturyom birde çok hareketli durmuyo sürekli meaklı birşeylere canıma okuyo vallaha yaa bizde 3den beri yarı uyanık yarı uyur vaziyetteydik bileydim gelirdim pc açardımda azıcık dertleşirdik sıpalar yüzünden sedece çile çektrmeye gelmiş gbiler yaramazlarallah allah diştenmı bu kadar huysuzlastı aliş ya
bide ası var he abaaaa yandın kısım sen benımkı aglıyo aglıyo sonra sızıyo belki uyur alıste rahatlarsın
hım biz 6 da kalktık gaz sancısıyla emdi sdonra gazı basladı hemen neyse 7 ye kadar dik bi sekilde tuttum onu kesinlikle sırtı yere gelsin istemıyo biraz hareket yaptırdım gonlunu yapıp 7.30 gibi sızdı geri bende dedim ne uyucam yaoıyım bi neskafe guzelce gazete okuyum . iyide oldu uykusuz kaldım ama kendime zaman ayırdım bi yarım saatte olsa
uykusuzluktan oluyom o ayrı konu
oglen ikeaya gitcez umarım orda gaz sancısı tutmazda bazen cok iyi oluıyo arabada uyuyo bazende gaz geldiyse yandık.
gecmiş olsun canım alerjik bi durummu pişikmi oldu yoksam acep:26::26:
değişik birşeymi yedirdin oflum ne yapmış olablirki sen yinede doktora götür sağlık ocağındakiler bazen pek işe yaramıyo kuzumGünaydın melisam nasılsın dicem her şey aynı demek.. İnşallah yavrum kısa zamanda düzelir canım ya.. Emiri götürdüm sağlık ocağına alerjik gibi dediler. Ateş düşürücü şurup alerji şurubu bide merhem verdi. Kolları bilekleri falan kıpkırmızı oldu yaa. Yarına kadar geçmzse doktor yolu göründü.. İnşallah hafıfler biraz ya
ohh gezdin tozdun hee bende dün sana imrendim dedimki gidelim lcw eşimin işinin karşısında tokata gitmeden birşeyler almıştım değştircem diye ama gidemedim kortum bu huyszla senin iyi geçmiş bari ohh balısıgünnaydınnnn bayannlarrr biz maması yedik uykumuz bile var şimdi tv izliyoruz dün kardeşimle markete falan gittik gezdik kendime geldim tabi cadı kızım beni görünce bi hareketlendi gülücükler attııı yavrum bnm ya bu arada kızlar bn hasta oldum cadı kızım ne zaman emmeyi azaltsa o ay hemen hasta oluyorumm
anammmm güccük bacım gel gel sen daha bebesin hemde bebe annesisinheheyytttt durunnn bakalımmm aranızda ennn genciniz benim hıııııbn kasım daha yeni 20.me giricem
geldim geldim oflum bu huysuz durmadı kahvaltı edeyim dedim ne mümkün canıma okudu yaa ancak emdide uyududa geldim bendeHuhuuu nerdesinizzz
sağolsın bacım da bşz yine aşımızı olamadan geldik burdaki sağlık ocağı sitede yani yeni açılmıştı doktorda ebede bırakmış gitmiş dahada gelmeyeceklermiş sinirle geri döndük yarın diğer sağlık ocağına giidcez
günaydın melisam dişten dolayı kuzum huysuzluğu ağzının içi ateş gibi sürekli damaklarını kaşıyaraak uyuturyom birde çok hareketli durmuyo sürekli meaklı birşeylere canıma okuyo vallaha yaa bizde 3den beri yarı uyanık yarı uyur vaziyetteydik bileydim gelirdim pc açardımda azıcık dertleşirdik sıpalar yüzünden sedece çile çektrmeye gelmiş gbiler yaramazlar
değişik birşeymi yedirdin oflum ne yapmış olablirki sen yinede doktora götür sağlık ocağındakiler bazen pek işe yaramıyo kuzum
ohh gezdin tozdun hee bende dün sana imrendim dedimki gidelim lcw eşimin işinin karşısında tokata gitmeden birşeyler almıştım değştircem diye ama gidemedim kortum bu huyszla senin iyi geçmiş bari ohh balısı
anammmm güccük bacım gel gel sen daha bebesin hemde bebe annesisin
geldim geldim oflum bu huysuz durmadı kahvaltı edeyim dedim ne mümkün canıma okudu yaa ancak emdide uyududa geldim bende
Yarm gotrcm doktora. Her şey yıyo emir bilmiyorum ki ne yaptı böyle ya moralim bozuldu dünden beri
geçmişşş olsunnn oflummmmm
Sağol cnm yaa inşallah önemsizdir
inşallahh cnm bnm ya bizim kızda su içmek istemiyor purfffff diye çıkartıyo nasıl içircem bardak la veriyorum kaşıkla veriyorum biberonla veriyorum anamm puffff diye çıkartıyorr
Emirde içmiyo öyle ama katı şeylerden yiyince istiyor[/b
bizim kız hiç içmek istemiyor ya
vallaha kevserim korkumuzda tepemizde bugün geliyoruz sağlık ocağından eşimle yanyana yürürken elimiz birbirine vurdu anam deidm biz elele de gezerdik eşim benim alimi bırakmazdı bayılırdım öylr gezmeye unutmuşuz o derece gezdiğiimizmi varki tutalım hey giidi günler hey gittik de bacım doktor yok ebe yok kapanmış sağlık ocağı yarın diğerine gidicezcnm valla bnde avm merkesine gitmek istiyorum kocişle yeminle bende korkuyorum cadı kızla gitmeye hee ya dahah bebeyiimmm hemde bebeğimm var beraber büyüyüp gidiyoruzz sen neyaptın bacım gittin mi dr bn yatak odasını kaldırdım baştan aşşa kaldrıdım sildim mutfak kaldı tek makineyi boşalltıcam çay molası verdim
Yarm gotrcm doktora. Her şey yıyo emir bilmiyorum ki ne yaptı böyle ya moralim bozuldu dünden beri
Emirde içmiyo öyle ama katı şeylerden yiyince istiyor[/b
bizim kız hiç içmek istemiyor ya
kevserim alide çok severek içmiyo 2-3 kaşıktan sonra ağzını kapatıyo bende biraz zorla bireaz bırakıp zaman geçtikten sonra veriyorum yani sık sı az az ama bardakla iyi içiyo sıpaa verince iyi biberonu zaten almıyo eşşek
kılar öldüm bittim deli olucam 3 saattir eşşekle uğraşıyorum yırtındı resmen nasıl ağlıyo saniye susmuyo kucağa geliyo yüzünü yümüzme koyup duruyo yere koysam başlıyo elleriyle hııı guu muu birşeyler yapıp seviyo öpüyo beni istiyoki yanında olayım korktum artık eşimi aradım susmuyo dedim neyse emdi sakinleşti yürüteçe koydum deidm yemeği koyayım sen tut yürütecin demirinin arasına sağ ayağını sok sol ayağıyla yürüteç sürüyo sıpa ama sıkışmış sağ bacağı çekme çekmiyorum bükme bükemiyorum aklım çıktı bacağına birşey olucak diye gergide duruyo böyle nasıl çıakrdım hatırlamıyorum bile kabus gibi gün vallaha pc açık görünce deliriyo basıyo saçma sapan yerleri tıklıyo kapadım üzerine ekranı ancak yazabildim uyanık halada bekliyorumki uyusu duck tv izliyoruz sıpa
hmmm elifim bizde arabayı sürerken kol kola gireriz eşim omzuma atar kolunu öyle gezeriz ayrı yürüyünce insan çok tuhaf oluya hiç alışık değiliz işten geldin mi avm gidicez dedim hiç yemek yapasım yok:)yatak odasınıda temizledim baştan aşşa yoruldum bana yemek sözü vardı hemde gideriz dedi senimi kırcam dediikızım da uyuyor uyuttum bilerek o uyanır zaten fazla sürmez:)mamasını yedirirm falan gideriz inşallah durur ya:18::18::18: hiç zannetmiyorum
evet yaa yalnız yürüyünce tuhaf oluyo ama ele lee tutmayı untumuşuz zaten sayılı dışarı çıkyıruz oda sağlık ocağı dktr işte ohh balım çıkın o kadar iş yapmuışşın ne yemeği gdin yiyin gezin gelin inş minnoşumda dururda urnunuzdan gelemz kevserim yakın olsak bana bırakırdın rahat rahat gezwerdin vallaha kuzum
allah razı olsunn cnmm benm ya anam dioy bana bırakın ne olur ölüyorlar yoluna ama bizde onsuz yapamıyoruz bi kere cıktık kendimiz çok kötü hisettik)
cnm bnm k.bakmazsan ben kaçıyım bizim ki gelri hazılanmam lazım bulaşıklaraıda makineye koymam lazım allaha emanet ol cnm bnm öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?