vallaha kevserim korkumuzda tepemizde bugün geliyoruz sağlık ocağından eşimle yanyana yürürken elimiz birbirine vurdu anam deidm biz elele de gezerdik eşim benim alimi bırakmazdı bayılırdım öylr gezmeye unutmuşuz o derece gezdiğiimizmi varki tutalım hey giidi günler hey gittik de bacım doktor yok ebe yok kapanmış sağlık ocağı yarın diğerine gidicez
inş sıkıntı yoktur oflum yaa kaşınma falan oluyomu peki şimdi nasıl paşam
kıyamam ben kuzuma doktor bakmadan ne ilaco verdki baksa iyi olmazmıydı oflum şimdi nasıl bence götür doktora sen :26::26::26:Sormayın kızlar ya baya kızarık oldu emirn doktorunu aradım böyle böyle diye bişey olmaz dedi ilaç verdi falan dedm kullan olmazsa götür hastaneye dedi. Moralman çökük durumdayımm
günaydınnn kızlar nerdesinizz birazdan anamlar gelicek halı falan silicz haftaya misafirer gelicek temizlik yapıcaz
bu arada kızlar dün akşam çok güzel geçti kızım uyanıktı ama hiç ağlamadı üzmedi bizi alışverişte yaptım ben alışverişimi yaptım eşim kızıma baktı gezdirdi allaha şükür sorun çıkarmadıı
Günaydın kislat oyku 6 dan beri qyakta Yenice uyudu bakalim kac dakka uyucak
Papatyam sutum yetmedigini zannetmiyorum emiyi gegiriyo herseyden ote iyi kilo aliyo maassaklah 5300 u buldu iki ayda 2750 doğmuştu zwten
Ama gun boyu uyumayinca evet bayagi azaliyo sut gogiste birikmiuo uyumuyoki bi saat iki saat ben ankamadim hu isten neoyu cay kasigiyla vetiyodum tatli kasiyina yuksrlttim bioda veriyorum yinede gaz gelince cok agliyo ossurutken yirtiyo kendini
Twk temennim uc aydan sonra duzrlir umudu aninki kac kilo cano yegiyomu senin sutun takviyr mama falan veriyomudun
ben 2 aya kadar arada mama verdim canım.7 kilo oldu şimdi.çünkü deli gibi ağlıyodu.süt vardı ama biberon yese susuyodu.dr da ver dedi mecburen.1 aydır vermiyotum hiç.bu ara oğlumun gazı yine başladı.ilaçlara rağmen yediğimi az bozuyım sapıtıyor çocuk
deliriyor.işimiz zor canım hayırlısı artık.3. ayda toplar inş öykü
günaydın oflum nasılsın emir paşam nasıl oldu düzelmiştir inş
bugün benim doğum günüm ama ben çok yorgun ve halsizim off bu çocuk beni bitirdi bileklerim tutmuyo artık nasıl olucak bilmiyorum biranda çocuğun huyu suyu değişti bir saniye ayrılamıyorum yanından bir iş yapamıyorum yemek yiyemiyorum sapıttı iyice bir diş bu kadar huyunu değiştirir hala grıp geçmedi akıp duruyo o yüzdenmi bu şeklde anlamıyorum doktoramı götürsek bilemiyorum :26::26::26::26::26::26:
İyiyimm cnmm sen nasılsın ası oldunuz sıkıntı oldu mj şişme ateş gibi. Emirin kolları düzelmeye başladı yaa bugn daha iyi. Sanem ilaçları kullandıkça geçecek
doktora Gtmeyw gerek kalmadı sanırım:))
Doğum günün kutlu olsn vnm.. Yeni yasın sana uğur getrsnn alişmz uslansın :)) ilç vermıyo musın peditus yokmu
1gunn yaptrmasan yeter :aşı ypıln gün banyo yasakben çok yorgunum sinirlerim gergin bu çocuk deli ediyo beni sıkıntı çekşyo iyice kötü oluyorum çok şükür aşımızdan yana sıkıntımız olmadı ateş de hırçınlıkda olamdı herzamanki huysuzluğu şişme falanda olmadı oflum yapılırken çok ağladı o kadar kaç gün banyo yaptırmıycaz sormaı unuttum ben kuzum :26::26hh geçiyo demek çok şükür inş brdaha olmaz insnaın nasıl morali bozuluyo hem yorgunluk hem çareszlik bitiriyo adamı vallaha
sağolsın olfum tşk ediyorum inş uslansın yaa vallaha çekilmez oluyo artık 6.5 aydır şu koltuğa uzanmayı özledim vallaha yaaveriyourm nerdeyse bir hafta olucak başlayalı ama tık yok vallaha
1gunn yaptrmasan yeter :aşı ypıln gün banyo yasak
Ahh yavrm bnde oyleym sürekli kucakta Bi iş yapılmıyor dun hc uyumadı mesela akşam 7de ymk yaptmm
bende akşam 8 de evi süprdüm ama silemedim düün eşimde bile duramadı yaa birde oflum uykuya geçerken ağlıyo uyanırlken ağlıyo bu dişdenmidir yoksa sıkıntısımı vardır doktoranmı götürsek eskidende kuckda dururdu istrerdi ama en azından kesintisiz 1 saat kendi başına dururdu bende hallederdim sonra gleirdim bridaha uyutıp uayndsığında birdaha 1 saat yine işme bakardım şimdi mümkün değil deli gibi ağlıyo yırtınıyo
Emir de öyle uykusu gelince ağlıyo. Bazense ağlamaklı kalkıyo uykudan.. Diş ağrı yapar ama çocuğa yani. Başka ilaç kullansan doktoru ara bakalım ne dicekk
sürekli olan olaan doktroumuz yok bizim oflum vardı o ayrılmış başkasına götürdüğümüzdede pek beğenmedim yani karşılıklı bile sorduğunda ukala birde telde bilmiyorum sormak değilde götürsek yiyi olucak sanırım off ne zormuş bu iş vallaha kendi hayatım bitmiş kendim için yaptığım tek şey tuvalete gitmek oda ne şeklde vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?