O da kotu ya acil bişey olduğunda zor olr. Bzmki gece yarısı bole arasan güzelce cvp verir.bi ilaç var bnde aslında hep sğk algnlıgı için. Doktor emire vermişti adı iburamin hm ağrı kesici ateş düşürücü hem soğk algınlığı için
kötü olmazmı oflum ne arabamız var ne dpktrumuz hani birşey olsa Allah korusun sap gibi kalıcaz ner güzel sizinki öyle olsa yaa hiç unutmuyorum bu emme sıkıntısı olduğu dönemde dotkor beni terslercesine konuştu ne yapayım emmiyo diyorum neymiş kaşıkla oamzış çok biliyosun sanki kolayıma geliyo ne çektiğimi bilmeden dur eşime diyeyimde doktora gitmezsek bunu alsın oflum sağolsın
Eczacıya sorun gene ölçeğini. Ayına göre değişiyor. Bn Bi çay kaşığı veriyorum. Bu emire ck iyi glmişti. Ateşi yüksekken bu düşürdü iyileştrdi valla. Bn luuzdwn doktormuza ck guvenıorm. Gormcemn çocukları da o doktorla büyüdüler. Hatta Bi olay var gormcmn oğlnn vucunda ızler çıkmaya baslamşrı buyk büyük kırmızılıklar morluklar. İşte bzm dktra gttduler dkte dedi ki korkmayın buna ne yapsanz bşy değil kendiliğinden geçer dedi. Bunlar araştırmaya gittiler kaldı 1hafta hastanede br suru tahliller yalan yanlış tşhısler. Çıktı hastaneden sonra kendiliğinden gectı. Yanı bzm doktrn dediği çıktı harıka Bi doktor
tmm oflum verdim adını şimdi vallaha ne kadar güzel insnaın doktoruna güvenmesi kadarf güzel birşey yok içinde kafanda rahat oluyo götürdüğünde baksana neler yapmışalr ama dediği çıkmış vallaha bizede ansip olsa öyle doktor ne güzel olur
Gıttıgn hastanede başka doktr yokmu. Hastaneye gelenlere sor hangi doktora gıdiosunz memnun musunuz,diye.. Bikaç kişiye sor iyi olanı bulursun :))
Eki Görüntüle 783292 elifmm ailenle nice mutlu hzurlu yıllara doğum günün kutlu olsunnn
oflum emirin kolarının geçmesine sevdm cnm dr gitmenize gerek kalmadı çok şükürr
elifimm durur inşallah canı gönülden istiyorum gerçekten güzel bi gün geçirirsinizçıkıyorum kızlar kimsler yok bugün geleem daha dılşarı gidicez yemğe aliyide doktora götürürüm önce bu arada eşim bana gülüm yazan gümüş bileklik almış gitmiş çantama koymuş dışarı çımadığım için bulammam sanmış aksilik bende dün sağlık ocağına giderken gördüm çaktırmadım deidm çantamı alayım yok yok diyo bana neyse çantamı yatağın üzerine koydum dışarı çıktım hemen almış sonra okden yazışıoruz dün öğleden sonra gıcıklık yapıyo aa telefon hatırlattı yaırın doğumdününmüş ne alaıkm boşa gitmesin isteidğin olsun diye bende deidmki gülm yazan bir ileklik olablir ohh bozdum sürprizini akşaam geitrdi taktı öptü bugünde yemeğe gidicez ali durursa inş yani dua edin öpüldünüz
Eki Görüntüle 783292 elifmm ailenle nice mutlu hzurlu yıllara doğum günün kutlu olsunnn
oflum emirin kolarının geçmesine sevdm cnm dr gitmenize gerek kalmadı çok şükürr
slm kızalr biz geldik aliyi doktoraq götürdük dönüşte kıyameti kopardı uykuya dalmıştı hastanede uyandı iyice huysuzlaştı ağla ağla geldik eve bununla bir yere gidilrmi bir halt edilirmi deliricem vallaha artık nerden istedim nerden yaptık canımdan bezdim nerde eski günler nerde o huzurlu mutlu günlerim kendimden nefret eder olodum arkadaş bebek isteyenlere lafım akıllı olun rahatınaza bakın oturun keyfinize bakın çocuk başa ... ben bu aralar gelemiycem kızalr kusuruma bakmayın bu çocuk beni benden etti hiç birşey yapamıyorum pc başında duramıyorum uyumuyo durmuyo kendinizze iyi bakın herşeyimiz düzene girince gelirim Allaha emanet olun sizi çok seviyorum
slm kızalr biz geldik aliyi doktoraq götürdük dönüşte kıyameti kopardı uykuya dalmıştı hastanede uyandı iyice huysuzlaştı ağla ağla geldik eve bununla bir yere gidilrmi bir halt edilirmi deliricem vallaha artık nerden istedim nerden yaptık canımdan bezdim nerde eski günler nerde o huzurlu mutlu günlerim kendimden nefret eder olodum arkadaş bebek isteyenlere lafım akıllı olun rahatınaza bakın oturun keyfinize bakın çocuk başa ... ben bu aralar gelemiycem kızalr kusuruma bakmayın bu çocuk beni benden etti hiç birşey yapamıyorum pc başında duramıyorum uyumuyo durmuyo kendinizze iyi bakın herşeyimiz düzene girince gelirim Allaha emanet olun sizi çok seviyorum
Kız elifim ne oluyo sana isyan yakışıyor mu bnde gectm o günlerden. Bkere pazara gttm grmemle çıkman Bi oldu annemde hep aynı baagrmalar. Çocuk bu yahuu hemen isyana dalmşsın
Canimcim benimkide çok fena disarda ole rezil edip duruyo sanki isgence ediyorum bebeye bi aglama krizi tutuyi herseferinde ama ben yilmiyorum hergun disati cikartiyorum herseyden once kendin icin cik pdikolojijman iyi gekiyo dotkerini yirtdakarda meselâ dun gub boyu disatdaydik arkadasla agacli biyerdr bulustik piknik yaptik netrobuste uyudu pikniktedr istikbale girdik uyandi yirtiniyo acikmis hwmwn mutfaklarona girdim emzirdim. Sonrafa ana kucagina girmek istemedi ruzgar varfi cok fazlw israrcu oldum ama nadil agliyo millet donup bana bakiyo aldım kucagimda oyku pispisliyarak goturuyirum bi elimkede qrabadini itiyirum rezil gibi suzfi koydum hemen o koyusumdafa 2 saat uyudu ettimi oglen uykusu 4 saat rezillik bi yana uykusunu almis oldu o uyudugu saatlerdede ben rahat ettim
Buyunde agac gölgesinde iyi uyuyo serin serin diye uine hoturdim başka ji yere ama irfa 30 dakka zor uuudu dönerken de yine arabaya binmedi takdiyle donduk,))
Napcan mecbur cikiliuo aglauinca rezil okunuuo sma gececek büyüdükçe
Gelelim pismanlik olayina degilsin elifim
Sinirden rilin baska gonlun başka diyo
Isuwn etme fiyen een degilmiydin bana canim arkadaş im etme bunada şükür az ağlama dikmi bebek diye
Canlarimiz onlar bizim akdilikleriyle gulicukleriyle
Ve iyiki varlarr
Cabul topigi nin basina gel yok ole sinirlenip kaçmak
Bzde srji sevoyoruz ve eensiz olmak istemiyotuzx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?