elfiiimmm ben geldimm dün giremedim eşimle annemlere çay içmeye gittikkimseler gelmemeiş ama nerdesniz huu huuuu
elfiiimmm ben geldimm dün giremedim eşimle annemlere çay içmeye gittik
elifim bi daha öyle isyan etme bacım lütfennn anlıyorum banada geliyorlar senin gibi bnde sinirleniyorum ama öyle gözümün içine bakınca gülünce kendime geliyorumm
bu arada b topik sensiz valla olmaz bak ona bizde seni seviyoruzz bacım
anlıyorum elifimmmhaklısınız kılzar bendeki biranlık sinri can yanmasıydı bugün bileklerim çok ağrırıdı belim desen kopuyo gittik acıktımki eve zor geldim durmuyo eşim markete gitmişti o gelene kadar deli oldum o benim canım herşeyim ama işte bazende bitiryo beni melisam öok haklısın az ağlamadık çok pişman oluyorum böyle diyince eşimde kızıyo ama işte dil malesef susmuyo tutamıyo oflum keşke senin kadar sabrım olsa evi b.. götüryodu yaa öyle pişsdiki birde bugün dağıldıki nasıl karıştı birbirine canımda yanınca biran gözümde3 bitti herşey neyse geldik eşim dışarda yiyeceğimiz yemeği eve sıpariş etti yedik içtik çocuğa baktı bende bulaşık yıkadım sğpğrdğm toz aldım yerleri sildim banyoyu yıkadım çamaşır astım derken çatt kapı pastam geldsiş haberim yoktu alimin adına yaptırmış eşim ve berkaydan gülüm şarkısını açmış ben işi yaparken dans ettik eşim oğlum ben kutladık kendime geldim ama belim fena oğlumas gelince sıpa işleri yaparken çok ayrı kaldık deli gibi beni sitedi eşim yanıma getirdi nasıl sevindi elleriyle yüzümü tuttu kendine çekti öptü beni Allahım affetsin ben kavuştum ama günahada girdim isteyipde bebek sahibi olamayanları görünce duyunca daha şükredesim geliyo melism canım benim oflum kuzum sağolun canım arkadaşalrım ben burdsn ayrı kalırmıyım bir siz varsınız sizsiz olmaz bakmayın benim cinler tepeye çıkınca aaccık dellendimmellsiam ahklısınçıakrmak lazım öyle öyle alışacakalr ama benim hatam işte çıkamaya çıkmaya çocukda anası gibi yabani oldu vallaha neyse çıkayım şarjı bityo pcnin aliyi uyutcam bende yorgunum yarın sabah gelirim öpüldünüz canlarım sizi çok seviyorum iyki varsınız
anlıyorum elifimmm
bazen bende cok sınırlenıyorum ama hıcc nerden cocuk yaptım yapmaz olaydım gibi kelimeler kullanmıyorum. az ıstemedık sonucta RABBİMİN gucune gider sonra tovbe ett o lafına kızz.. melaake o daha nerden bilsin ne yaptıgını hepimiz deliriyoruz amaa napalım mecbur onlar ıcın yasıyorz ve devam edıcez bu şekilde yasamaya. inşallah buyudukçe uslanırlar.. ben bazen emire offffff diyorum da nasıl bakıyo yuzume.. sinirlendiğimde la havle cekıyorummm bundan sonra emire bagırmak yok diye kendımı sartladım. sana da tavsıye ederim..bu arada guzel doğum gunu olmşturr.. bak bebeğinizle ilk doğum gunun. bencedeğerını bılmelısın. o anı yasamak isteyen milyonlarca kadın-erkek var.. opuyorum kuzum sizi...
bu arada eirin kızarıklıkları solmaya basladı daha iyiyiz bugun :))
çok haklısın oflum bende tövbe ediyorum hemen ama işte dışardaki sıcak belimdkei ağrı karnımın zil çalması alinin ağlaması meme istiyo sıpa len Allahtan özel arabadayız hani dolmuşlada gitmedik mama yaptım bberonla yanımda götürdüm yok almıyo alsa ne kadar rahat olucam sırf şu eme sıkıntımız yüzünden dışarı çıkmıyprum işimiz zor annelik zor Allahım sabır güç kuvvet versin biliyorum çocuk sahibi olamaynalrı senelrce isteyip her ola yola başvuranları çok şükür ne kadar şükretsem azdır böytlesine akıllı eşşek sağlıklı bilmiş eli ayapı tam bir evlat nasip ettiği için Allahım affetsin ama zor bir bebek ali daha doğrusu hepimizinki ayrı ayrı zorlukları var dediğin gibi inş uslanırlarda biraz olsun nefes alırız
emirde oyle dısarda ağlayası tutuyo ama bagırmıyorum ağlasın diyorummm kotu konusmaktansa ağlaması daha iyi diyorum.. bn biberonda mama yapıyorum bazen yıyo bazen yemıyo keyfe gore meme arıyo işte :)
bu arada bılgısayarım geldii
bende dıarda bağırmıyorum aksine çok ılımlıyım sinirleniyorum ama ağlaması içinde her türlü şebekliği yapıyorum eve gelince kayış koptugeldimki bulaşıklarım yıkananlar duruyo çıkanlr var alışveriş yapıldı poşetler var yatak odası ayrı salon desen üüü toz duman anam bu susmuyo karnım aç midem bulanıyo yodan dolayı koptum işte geçti birde ben temizlik yapınca herşeye daha rahat bakıyorum çünkü kafam rahat oluyo ama evim dağınık pis olunca kafamda dominosa gidiyor çok seivndim pcnin gelmesine artık daha rahat giersin ve daha rahat grüşrüz balısı
güzel bayanlar ben geldmm kocişi işe yolladım kızımda yuyor uyanır eli kulağındadır bende o uyurken evi spürüp sildim şimdi ottum siz neydiyonuz bakem
acıkınca kafan domınosa gider oyle mi yanii
haklısın ev pıs olunca zor anıden biri gelse pislik içinde olunca pasaklı oluyosun mılletn gozunde
evt cnm mumkun oldukca gırcemm
h.buldukk cnm bnmm aynen ya valla yoruldmmhoşgeldin bacım oh işler bitmiş kız uyuyo otur acık dinlen benimkide uyuyo ama aynen uyanır eli kulağında 1 saati geçiyo uyuyalı
h.buldukk cnm bnmm aynen ya valla yoruldmm
aynen öyle cnm ya katılıyorummm ya elifim benim saçlarım doğm sonra cok dökülmeye başladıya üzülüyorum avuç avuç geliyo resmenanacım evin işi bitermi ölüyoruz koşturmaktan zor iş çalışanlsar hiç değilse para slıyo bizde oda yok üstelik nankör iş yap yap dur senelerce fazlası olıuyoda eksiği olmuyo valla
aynen öyle cnm ya katılıyorummm ya elifim benim saçlarım doğm sonra cok dökülmeye başladıya üzülüyorum avuç avuç geliyo resmen
anam elifim ya benm de belime geldi saçlarım benm de kalın ve kıvırcık gerisini sen düşün kestirmek hiç istemiyorum allahtan kapalıyım ha yoksa bu saçla ne yapardım bilmemkevserim benimde öyle ben şampuanı kestim sadece sabun kullanıyorum işe yaradı eskisi kadar dökülmüyo ama yinede var böyle avuş avuç dökülürdü doğumdan sonra normalmiş ama inş kel kalmayız ben kestirdim birde uzundu belimdeydi tarayamıyodum vallaha kuaförde 2 kişi zor açtı saçlarımı
anam elifim ya benm de belime geldi saçlarım benm de kalın ve kıvırcık gerisini sen düşün kestirmek hiç istemiyorum allahtan kapalıyım ha yoksa bu saçla ne yapardım bilmem
çok be elifimm ahhh ahh kızkardeşimin saçları dümdüzz diyorum bana ver saçları..dalgalı saçım olduğu halde uzatıyorum eğer dümdüz bi saçım olsaydı hiç kestirmezdim heralde gerçekten pasaklıyızanam benim kalın değil de orta ve dalgalı yinede nasıldı zorluydu aseni hiç düşünemiyorum bacım kalın uzun saç zordur bee deidğin gibi Allahtan kapalıyız yoksa toplar çıakrdık zaar uğraşamazdıkkipasaklıyız pasaklı eheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?