çok be elifimm ahhh ahh kızkardeşimin saçları dümdüzz diyorum bana ver saçları..dalgalı saçım olduğu halde uzatıyorum eğer dümdüz bi saçım olsaydı hiç kestirmezdim heralde gerçekten pasaklıyız
ohh ne güzll elifm valla bende bilsem bende her gün çeker süslenirim ama bilmiyorum biizim cadı uyandı elifim emziriyim gene gelirim inşallahhdimek sende ben gşbi düz saç seviyosun kevserim aynen bende düz saça bayılıyorum ama dalgalı kuaföre gidince kesmeye kıyamadılar odaki krık haldeydi renk senin gerçk renginmi diyolar dalgalarına baylıyolar ben fön çekmeden çıkmazdım dışarı babam derdki kızım herkes snein gibi para veripde yaptırıyo sende mahvedip yakıyosun saçlarını gel ben sana fön çekem çok iyi çekerim kuaförden teklif gelmişti bana özel bişlrim hergün çekerim makinamda var heç bıkmam çok seviyorum saçlarla oynamayı
ohh ne güzll elifm valla bende bilsem bende her gün çeker süslenirim ama bilmiyorum biizim cadı uyandı elifim emziriyim gene gelirim inşallahh
melisam nirelere dittin kız yoksun kaçgündür balısı
günaydın canım benim ah o gazlar ah bitiriyo arkadaş bebeleride bizide kurulu saat gibler aynı saatte tutar aynı saatte uyanırlar nasıl bebekler eskiden yaşına kadar kundaklarlarmış çocukda saf saf yatarmış o yüzden derlerki şimdinin bebeleri çok fena yahu fırsatmı vermişler eskinin bebelrinegunaydın arkadfaslar nasılsınız oyku aynı gunduzleri canıma okuyo 6 i,le 8 arası gaz tavan yapıoyo 8 9 yada en gec 10 da uyuyo onda uyuyunca bana hiç dinlenme vaktı kalkmıyo bi, banyo yapıyorum sızıyorum 8 iyi oluyo da ondada erkenden uyanıyoı sıpa ben nasıl yaopcaksam 7.30 da kalkıyo genelde sunu 8.30 yada 9 a almak istiyorum ya nasıl yapcam oplmuyo gecte uyusa erkende 7.30 da kalkıyo tabı sabah gaz sancısı tutmazsa o da genelde 6 da tutuyo
sızler nasılsınız bebeleriniz nasıllar kusduruk bebeler habire bi sorun cıkartıyolar dun sınırım tavan yağptı eşimede simni,r oluyorum b,i bebegi derin uykuya daldıramıyo yaaaaaaaaa yardımcı oluyo ama uyutmak için gecen zaman o kadar uzun sürüyokı o uyutunca uyumuyokı bebe yine bana kalıyo yatması gereken saatte geciyo işte
bebemden fırsat bulamıyorumkı gızzzz amma geldim bakl uyuyoken
pastanınyazısına bayıldım bayıldım esin ne kadar ince bi indsan elifim işinin polislik olmasına ragmen yok amnam nbenımkı tam bı hödukkkkkkkkkkkkkk
hec duzunmez pasta alır cıcek oalırda ole yazıları yok bacım yok.
Lenn yok jsam hamile mı sin abaaagünaydınlar efenim nasılsınız biz 8 geliyodu kalktık ve ali bu gece çok şükür esksi gibi yattı kalkmadı sadece emmeye vallaha nasıl güzeldi tadı damağımda kaldı ama belim fena kzıalr çok fena iltihabım var hemide yeşil ne yapsam melisam sen bu sirkeli suyu nasıl yapmıştın tarif etsene kuzum midem bulanıyo akıntım var belim fena hiç böyle olammaıştım dik yürüyemiyorum yanıyo sanki
Lenn yok jsam hamile mı sin abaaa
Aman isteyenlere version n wllah ben ze dqha coj erken; ))
BACIM iltihap bu cin iki litre su kaynat kaynarken bi cqy bardağı sirke at olede iki tingurdadin otur ustine buhari bitene kadar bkle bwcim
Indan sonrada dikkat ette hamis kalma hahayrtttt
Ben de bencemaydqnoz ve sogqn suyu kaynat ben bardak lik onuda ic emi kuzuu
Evi pok goturuyi bi supuruyum minnoeum uyanmazsa bitunce gelirum bide bugun istikbal den gelecek let baza qldim ivir zivirlsri rpetim icine bi sürü us vart
oflum eşim pc istiyo götüreyim 6 da gidecek o gidince gelirim yine artık gecelride takılırım bundan sonra kusuruma bakma kuzum sabahtan beri aiye bakıyo ben iş yaptım hazır uyuyoken keyif yapsın biraz öpüyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?