günaydınnn elifimm ben anca geldi kızıma kahvaltı falan yedirdim şidi uyutuyorum o uyusun daha biz kahvaltı yapıcaz sen neydiyon bakem
biliyorum bacım anlıyorum senide benm de bazen canım çok sıkılıyo yumurta zeytin peynir pekmez patates kısacı herşeygünaydın kevserim biliyorum kızz vaktiniz olsa gelezmisiniz ben sıkıntıdan diyorum oh afiyet olsun minnoşuma neler yediryosun kahvaltıda biz ettik eşim yedibuçukda geldi hazırladım o gelmeden yedik şimdi yatıyo bende bbekliyorum alide ayaklarımda uyuo öle işte
biliyorum bacım anlıyorum senide benm de bazen canım çok sıkılıyo yumurta zeytin peynir pekmez patates kısacı herşey
hadi yaoh afiyet olsun kevserim ben seni gördüm rüyamda facede yazışıyoduk
hadi yaşaşırdım bnm fac de yok ama neyse
hmm bnm eşimin de sözlüyken vardı şimdi kullanmıyoruz bencede hayır olsun ryada bike konuşuyoruzbenimde yok kız eşimin var ama ben kullanıyorum benim arkadaşalrım 2 kişi eklidr diperleri eşimin ama işte ne alakaysa gördüm birtek sen açıktın yazıyorum cevap vermiyosun sonra verdin fazlasn hayır olsun eşim yoktu yaa totom açık kalmış zaar
hmm bnm eşimin de sözlüyken vardı şimdi kullanmıyoruz bencede hayır olsun ryada bike konuşuyoruz
canlarım kaç gündür giremedim yine.geçmisi okudum hepinize ortak yazayım dedim.öncelikle Elifim doğum günün kutlu olsun.rabbim sağlık sıhhat mutluluk hayırlı ömürler nasip etsin gülüm.ben hepinizden yaşlıyım 28im morelmanım yerlerde bilesiniz.ben 2. yi ne vakit doğurayım dimi:) alişe geçmiş olsun niye böyle yapıyo bu kuzu ya.bak son 2 sayfayı okumadım dr huysuzluğuna ne dedi acep? Allah sabır versin.öyle pes etmek yok.bağırcaz söylencez ama geccek.onlar canımız bizim.
OFLUM emirede geçmiş olsun.dökuntulerin geçmesine çok sevindim.çaresizlik çok zormuş gördüm.Rabbim sağlık versin hepsine inşallah.
KEVSERCİK gez kızzzz.yerimizede gez valla.ben yerim senin o minnak kızını.arada bırak annene vicdan yapma arkadaşım be.biz iyi olalım ki onlarda iyi olsun.
MELİSA helal olsun kız sana.taktir ediyorum valla.gez tabi.alışcak illa.ben cesaret edemiyom tek çıkmaya çok yoruyor beni.
gelelim kaç gündür gelememe sebebimeğlumun kontrolünde popişinde çıban gibi bişey verdi uç vermiş.dr gösterdim.çocuk cerrrahisi görsün dedi.gittik fistül olabilir içeri dedi.neymiş bizde anlamadık tam zaten.oraya gün aşırı makasla deşip içini akıtıyor dr.oğlum kaç gündür kuduruyo.bende kucakta taşımaktan el bileğimi incittim sargıda.ilaçta kullanmak yasak.buzla vs ağrılı idare ediyorum.gün aşırı dr a git,oğlumun huzursuzluğuyla uğraş derken açamadım.banyo bile yapamıyrum kolumdan ablama gittimde o yıkadı oğlumuda benide.eşim zaten hep işte.hastaneye gelmesine bile izin vermiyolar.bu kolla taşıyıp duruyorum canlarım.üstüne bide annemin dizine protez takılcak.hemşireyim ya tüm yük bende.ona koşturuyoruz.anlayacağınız bi yattığımı bi kalktığımı biliyorum.benim kusuruma bakmayın.yoksa aklım hep sizde kızlar.sizi seviyorum.okuyorum yazamasamda. öpüldünüz
papatyam çok geçmiş olsun canım benim nasıl birşeymiş o öyle acı çektiriyo doktor makaslas deşilmek ne demek kuzum nasıl dayanıyor öyle off vallaha ağlayasım geliyo düşündükçee durumunu haber et lütfen Allahım yardımcın olsun zor iş eşinde yok benimkide ekiplere geçti eskiden gün boyu gitmediği olurdu sorun olmazdı ama şimdi mümkün değil ne yapıcaz böyle çok zormuşcanlarım kaç gündür giremedim yine.geçmisi okudum hepinize ortak yazayım dedim.öncelikle Elifim doğum günün kutlu olsun.rabbim sağlık sıhhat mutluluk hayırlı ömürler nasip etsin gülüm.ben hepinizden yaşlıyım 28im morelmanım yerlerde bilesiniz.ben 2. yi ne vakit doğurayım dimi:) alişe geçmiş olsun niye böyle yapıyo bu kuzu ya.bak son 2 sayfayı okumadım dr huysuzluğuna ne dedi acep? Allah sabır versin.öyle pes etmek yok.bağırcaz söylencez ama geccek.onlar canımız bizim.
OFLUM emirede geçmiş olsun.dökuntulerin geçmesine çok sevindim.çaresizlik çok zormuş gördüm.Rabbim sağlık versin hepsine inşallah.
KEVSERCİK gez kızzzz.yerimizede gez valla.ben yerim senin o minnak kızını.arada bırak annene vicdan yapma arkadaşım be.biz iyi olalım ki onlarda iyi olsun.
MELİSA helal olsun kız sana.taktir ediyorum valla.gez tabi.alışcak illa.ben cesaret edemiyom tek çıkmaya çok yoruyor beni.
gelelim kaç gündür gelememe sebebimeğlumun kontrolünde popişinde çıban gibi bişey verdi uç vermiş.dr gösterdim.çocuk cerrrahisi görsün dedi.gittik fistül olabilir içeri dedi.neymiş bizde anlamadık tam zaten.oraya gün aşırı makasla deşip içini akıtıyor dr.oğlum kaç gündür kuduruyo.bende kucakta taşımaktan el bileğimi incittim sargıda.ilaçta kullanmak yasak.buzla vs ağrılı idare ediyorum.gün aşırı dr a git,oğlumun huzursuzluğuyla uğraş derken açamadım.banyo bile yapamıyrum kolumdan ablama gittimde o yıkadı oğlumuda benide.eşim zaten hep işte.hastaneye gelmesine bile izin vermiyolar.bu kolla taşıyıp duruyorum canlarım.üstüne bide annemin dizine protez takılcak.hemşireyim ya tüm yük bende.ona koşturuyoruz.anlayacağınız bi yattığımı bi kalktığımı biliyorum.benim kusuruma bakmayın.yoksa aklım hep sizde kızlar.sizi seviyorum.okuyorum yazamasamda. öpüldünüz
gunaydın kıslarrrrrrrrrr nasılsınız bakııym
papatyam çok geçmiş olsun canım benim nasıl birşeymiş o öyle acı çektiriyo doktor makaslas deşilmek ne demek kuzum nasıl dayanıyor öyle off vallaha ağlayasım geliyo düşündükçee durumunu haber et lütfen Allahım yardımcın olsun zor iş eşinde yok benimkide ekiplere geçti eskiden gün boyu gitmediği olurdu sorun olmazdı ama şimdi mümkün değil ne yapıcaz böyle çok zormuş
günaydın melisam nasılsın öyküm nasıl gazları bittimi azaldımı
elifim canım benım dondunu esin geceye nasıl korkuyomusun geceler aliş varya huzursuz olmazsın kuzum. eşin gunduz evde gece iştemı simcik.
vallaha benımkide ole olsa simdilik keske gunduz burnumdan getiriyo eşim 7 de geliyo en gec 9.30 10 da uyuyo zati oykucuk aksam daha rahat olan bana oluyo.
ama varya dun usluydu kuzucugum sastım kaldım ben bu işe 11.30 da banmnyo yaptırıp 12de yatırdıydım 15 de kalktı ay ne guzeldi eski gunlerdeki gibi ozlemısım ya uzun uyumalarını nasıl rahattım 5 gibide sarsıntı olsun diye eşimle dısarı cıkardım arabasına koyup bi yarım saatte oyle kestirdi genel anlamda goxzu acıktı arabada ya aglamadı allahtan gezdik donduk eve 7 gibi sonra kostur kostur yemege kalkısyım 9.30 da uyuttum geri sabnahta saat gibi 7.30 da kalktık sımdı nbayıldı sıpa 9 a kada ruyusa bende uyumus olsam olmaz sankııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?