yok be kuzum ne bitmezmıs gazı ya uykusundan uyanıyo ossurugu için
garıbım ya bi rahatlayamadı
bende gece kalktımki odada bir koku dedim eyvah altını doldurmuş açsam uyanıcak ama baktımki gazmış anam nasıl kokuydu vallahabir geçse melisam gazı nasıl rahatlık olucak sanada kuzumada eylül 6 3 ay olucak dimi melisam
evet canım azda kaldı ya 3 aya bakalım 3 ayıu gecirecekmi gaz olayı bakalım
kızım uyandı durmuyo canım ogleden dsonra uyursa gelirim sohbet bu kadar ıste offffffffffffffffffff
esinin dedigi msantıklı kuzum kpssye girsin bi daha calısıp gırsın ogretmenlık cidden rahat meslek tatil olayı iyi oluyo
ben kactım byeeeeee
kızlar bugün opğluma ilk defa kahvaltı yaptırdım ekmek pekmez zeytin yumurta peynir reçel ne varsa kattım yedirdim sevdi gibi ama çok değil tattırıyodum ama hepsinden ilk defa bir arada yedi inş bundan sonra yer ama ben değişik şeyler denemk istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum tarifi olan versin bana emi
kıs ben geldim sen cıktın he sansıma tukureyımmmmmmmmmm
neyse gülüm ,
cok sevindim alişin kahvaltılıkları begenmesine yaptır kuzum bırazda ceviz koy cok yararlı bılıyosun
sebze corbaları yapabilirsin et kemık suyuyla onlarda faydalı
yogurt işini naotın makıne aldınmı kendinmı mayalıyon kuzucuk
günaydın melisam ben gelmedim 2 ye kadar net yoktu gece sabah ezanında daha doğrusu elektrikler gitti geldiğinden beride net yoktu sonra eşim gdeceği için yemekdi ütüydü derken ancak gelebildim eşim gitti yine gece yok poffgunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakıyım oyku kestiriyoken hemen geleyim dedim
hadi gelin
bugun 7 de uyandık ama gece boyu uyanmadı oyku bende sızmıs kalmısım ya bebem aclıktan olmus bi yapıstı memelere
dun oglen uyumadı ya gece uyanamadı o yuzden bayılmıs kalmıs bide diretiyodu uyumamak için essek kafalım benım
elif gel kıs hadi yarım saat dolmak uzere şimdi uyanır sıpacık
melisam banyoyu tek başınamı yaptıryosun :26::26::26:gelen giden olmamıs hadi kıslar gelin oykuyu uyuttum
nbanyo yaptırdım umarım guzel uyur
Arkadaslar meraba. Ben 11+6 haftalik hamileyim bugun doktora gittim ben ikili tarama testi fln yapacak diye beklerkeb sadece ultrasykn muayenesi yapti we iki hafta sonrasi icin randewu werdi bebek 12 haftaliktan kucuk dedi boyu 55.1 mm sizce normal mi ben cok endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?