Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok be kuzum ne bitmezmıs gazı ya uykusundan uyanıyo ossurugu için
garıbım ya bi rahatlayamadı

bende gece kalktımki odada bir koku dedim eyvah altını doldurmuş açsam uyanıcak ama baktımki gazmış anam nasıl kokuydu vallaha bir geçse melisam gazı nasıl rahatlık olucak sanada kuzumada eylül 6 3 ay olucak dimi melisam

evet canım azda kaldı ya 3 aya bakalım 3 ayıu gecirecekmi gaz olayı bakalım
kızım uyandı durmuyo canım ogleden dsonra uyursa gelirim sohbet bu kadar ıste offffffffffffffffffff
esinin dedigi msantıklı kuzum kpssye girsin bi daha calısıp gırsın ogretmenlık cidden rahat meslek tatil olayı iyi oluyo
ben kactım byeeeeee

inş geçer melisam yaa bakalım önce bir kaç yol var deneyelimde eğer büro işine döneblirse kalıcak yoksa ciddi ciddi düşünüyoruz hakkmızda hayırlısı melisam sen çık kuzum bende toz alıcam çayım olana kadar inş alide uyanmazda bende yerim rahat rahat öpüldünüz minnoşlar

kızlar bugün opğluma ilk defa kahvaltı yaptırdım ekmek pekmez zeytin yumurta peynir reçel ne varsa kattım yedirdim sevdi gibi ama çok değil tattırıyodum ama hepsinden ilk defa bir arada yedi inş bundan sonra yer ama ben değişik şeyler denemk istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum tarifi olan versin bana emi

çok sıkıldım kızlar 9dan beri burdayım çıkıyorum daha gelen olmaz görşürz

kıs ben geldim sen cıktın he sansıma tukureyımmmmmmmmmm
neyse gülüm ,
cok sevindim alişin kahvaltılıkları begenmesine yaptır kuzum bırazda ceviz koy cok yararlı bılıyosun
sebze corbaları yapabilirsin et kemık suyuyla onlarda faydalı
yogurt işini naotın makıne aldınmı kendinmı mayalıyon kuzucuk

o kadar bekledimki melisam çıktım artık ama seni kaçırdım malesef öle aman aman sevmedi ama sevmemezlikde yapmadı şimdide havuç patates soğan domates pirinç bulgur mercimek hepsini kaynatttım tereyağı et suyu oydum 3 yemek kaşığı onu başta pek sevmedi ama zorladım yedi bitiremsede yapıyorum et suyu tvauk suyuda melisam et suyunu pek sevmedi tavuk daha sevdisıpa cevizide koyucaktım ama evde yok eşim getiricek kuzum yarın sabah inş

Bug n oyku canima okudu kislar
Dun ne guzel oglen iyiuyumustu
Bugun toplamında bir saat uyudu aksamda 9.30 a kadar direndi kulakları xij hassaskasti yaa wb k cuk disardan gekwn sese uyaniyo
O kadarda seae alissin istedim tv karsisindq uyuttum hep ya digwr sesleri alıyo yaa napcaksam apartmanda mahallede cok seski bebe kaynıyor sokaklarda radyomu denesem acep

Saclarimi boyamak istiyorumbi degidijlik iyu gelir cok bunsldim yaa
Kendimi okadat saldimki biyik bkmdeki tiplemeye dondu
Sıkuldim ben yaatum zamanımi bebege ayirmaktan
Kwndime zerre jadar vqkit kalmıyor sizdemi olesunizkidlar bebekten kakanvakitte evl e yemekle ugrasmaktan gina geldi banaa kndini kadin gibi hissetmiyorum hizmwtciyin sanki anqsuni satayım

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakıyım oyku kestiriyoken hemen geleyim dedim
hadi gelin
bugun 7 de uyandık ama gece boyu uyanmadı oyku bende sızmıs kalmısım ya bebem aclıktan olmus bi yapıstı memelere
dun oglen uyumadı ya gece uyanamadı o yuzden bayılmıs kalmıs bide diretiyodu uyumamak için essek kafalım benım

Arkadaslar meraba. Ben 11+6 haftalik hamileyim bugun doktora gittim ben ikili tarama testi fln yapacak diye beklerkeb sadece ultrasykn muayenesi yapti we iki hafta sonrasi icin randewu werdi bebek 12 haftaliktan kucuk dedi boyu 55.1 mm sizce normal mi ben cok endiseleniyorum

günaydın melisam ben gelmedim 2 ye kadar net yoktu gece sabah ezanında daha doğrusu elektrikler gitti geldiğinden beride net yoktu sonra eşim gdeceği için yemekdi ütüydü derken ancak gelebildim eşim gitti yine gece yok poffah bu sıpalar adamı nasılda hizada tutyolar vallaha benimkide 2 gündrü adam akılllı emmiyor acaba ek gıdalrı fazlamı veriyorum ne yapıyorum:44::44::44::44:
elif gel kıs hadi yarım saat dolmak uzere şimdi uyanır sıpacık

gelen giden olmamıs hadi kıslar gelin oykuyu uyuttum
nbanyo yaptırdım umarım guzel uyur
melisam banyoyu tek başınamı yaptıryosun :26::26::26:

meraba canım endişelenme normal ultrasonda ölçüler yanıltıyor ölçüleri tutmak zorundaki testi yapabilsin mesela gidince aç gitme ye öyle git oynamazsa ölçüleride alamaz korkma sıkıntı etme herşey yolunda Allahın izniyle sağsalim al kucağına inş

slm kızlar gelemdim dediğim gibi net yoktu sonrada kahvaltı yap buşalık yıka aliyi yedir içir uyut ütü yaptım artık eşimin eskiden olduğu gibi gömlekleri yetmiyo kısıtlı 3 tane olduğu için hemen terliyo değişşyo ütü yaptım yemek yaptım yedik bulaşık derken eşimi yolculadım geldim birde bugün öğlen yine ali beni çıldırttı ağladım baya bir sızmışım biraz olduğum yerde uyandımki eşimle ali başımda şirinlik yapıyolar benim bu belim fena kımıldamak canımı çok yakıyo sırtımda aynı kemiğim batıyo bir anormallik var sanırım kemiğim olduğu yerde dönüyo eğrilik oluşuyo yine üstüne ali sürekli kucak isteyince iki lolkma bile yedirmeyince delirdim yeti canıma dedim ağladım uyandıktan sonra eşim çayı ısıtmış getirmiş yedirdi beni elleriylede azıcık kendime geldim bu eşşeek adam olacakda rahat yüzü görecem hee çok beklerim çok

ee nerdesiniz kızlar hiç gelmez oldunuz vallaha çıkayım bende boş boş bekliyorum sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…