meraba canım endişelenme normal ultrasonda ölçüler yanıltıyor ölçüleri tutmak zorundaki testi yapabilsin mesela gidince aç gitme ye öyle git oynamazsa ölçüleride alamaz korkma sıkıntı etme herşey yolunda Allahın izniyle sağsalim al kucağına inş
günaydın diyeyim nede olsa kimseler yok kendi kendime kouşayım bari alişim ne güzel utyuyodu eşim 7 de geldi yattık tekrar bir horladı eşim alide hoop uyandı biraz beşikde debelendi derken altıı doldurmuş aldım geldim salondayız şimcik yürüteçde bende bakayım duruyoken dedim
gunaydın canım aliş yurutecte he evi dolanıyomu ole kıs daha 6 aylık degilmi alış
nasıl yuruyo o kadar keske yurutec yerine zıp zıp alsaydın be elifim kapıya takılıyo zıplayıp duruyo emniyetlki bişi yigenım cok kullandı bende kızınma alırım ole enerjiyi attırmak gerek
günaydınnn bacılar napıyonuz bakem bn de cadı kızımı sallıyorum
kızlar dün pikniğe gittik anamarla kuzenim maşallah kızıım duru annanesi bide ona salıncak yaaptı uyudu güzel geçti çok fooraf cektim en yakın zamanda atarım
cnm ya attmaya çalıştıım boyut büyük diyo nasıl küçültcem ben bunları:26:hoşgeldin kevserim oh sefan olsun bende parka götürm geöçen salıncağa bindirdim bilenler gibide tutuyo kenarlardan sıpa resim bekliyorum emi
elfimm ya ne kadar büyümüşş maşşallah ya hele o aarkası dönüp dikilmesi maşşallahh yaalbüm yaptım vbakıveriğn kızlar
kevserim kusuruma bakma geç yazdım aliye mama yedirdimde yazmaadım hemen kuzum bilgisayarın başlat kapatma yeri varya ordan tıkla paint var ona gir küçült balım resmi at içine kes kenarından emicnm ya attmaya çalıştıım boyut büyük diyo nasıl küçültcem ben bunları:26:
elfimm ya ne kadar büyümüşş maşşallah ya hele o aarkası dönüp dikilmesi maşşallahh yaelfim alişim saçı döküldümü
elifim kuzum oyku uyandı altını degiştirdim recene içirdim içerken yaptı abaaaaa barbunya yemıstım o ne koku bayılacaktım resmen ya esseke cok kokutmussun annem diyom cakal gulusunu sergiliyo banagünaydın melisam hoşgeldin hee sorma dolanıyoki nasıl kendi başına gidiyo teee ütü odasına gidiyo çamaşırlığı çekiyo herşeye zor yetişiyorum el tıyo dün gitmiş mutfakta çekmecenin kulşpundannm tutmuş aslıyo kendini yukarı çekişyo eşim kucağına aldı bu seferde fırına taktı tuttu fırının kapağından tırmanıyo ayaklarıyla eşşek herif o nasıl birşeykşi ondanda alırız kuzum daha güven-liyse sen nasılsın dur aliden fırsat bulşayımda resim ekleyim kuzum
günaydınnn bacılar napıyonuz bakem bn de cadı kızımı sallıyorum
kızlar dün pikniğe gittik anamarla kuzenim maşallah kızıım duru annanesi bide ona salıncak yaaptı uyudu güzel geçti çok fooraf cektim en yakın zamanda atarım
elifim kuzum oyku uyandı altını degiştirdim recene içirdim içerken yaptı abaaaaa barbunya yemıstım o ne koku bayılacaktım resmen ya esseke cok kokutmussun annem diyom cakal gulusunu sergiliyo bana
günaydın canım oh ne guzel degişiklilk olmustur sanada
opmemmı gulo albumö duruyomu bıde ben bakayımmanam nasılda kokuyolar demi vallaha özelikle aç karnına heç çelikmiyo onun gülüşünü yerim verene kurban olurum aşkitom benim öp yerime
canım bı yadandanda emzırıyom bak
o dedfıgım cok guvenlı ama ıyı bı marka al
kapı pervazına takıyosun lkastıklı bı bezı var altıda bezden içine oturdtuyıon dık dyuruyo ayaguı t
yere hafıf deyecek zıplayıoop duruyo bebelerın cok hosuna gıdıyo
etrafı dagıtmaz en azından baska odaya gıdınce aklında kalmaz sabıt yerınde zıplıyıooleeee
opmemmı gulo albumö duruyomu bıde ben bakayımm
elifım son hallerını esıme koyduruyumda resım koyyum sıze yarın
sağolasın elifim ya bende şimdi mama yedirdim birazdan atarım inşallahkevserim kusuruma bakma geç yazdım aliye mama yedirdimde yazmaadım hemen kuzum bilgisayarın başlat kapatma yeri varya ordan tıkla paint var ona gir küçült balım resmi at içine kes kenarından emi
sağolsın kevserim Allah razı olsun büyüdü yaa ama zayıfladı işte eşşeğim saçları doğumda vardı sonra döküldü daha yeni yeni ama çok yavaştan çıkıyo bu kadar bile yoktu nedense hepsi döküldü biraz arkada kalmştı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?